Geszti Péter-ék indították, és itt nem mézga aladár beszél belőle, hanem az SZDSZ-közeli üzletember.
hamarosan be fogják bizonyítani nekünk, hogy Magyarország velük van - és nem az ellenzékiekkel - még az ellenzékiek sincsenek az ellenzékiekkel
mint a parta lépő vízi lények anno, elkezdik gyakorolni a piros-fehér-zöld használatát:
http://www.szeretemmagyarorszagot.hu
És ezennel megindul a politikai tisztogatás időszaka nem gondolod? A felejtési fázis. Válogasd meg mit írsz mert ha véletlenül az igazságot feszegeted kirúgnak! Én már felkészültem a modern kivégzésre. :)
lemaradt a 2/3 a (szerencsére a wiw miatt megszoktam, hogy az utcsó pillanatban kikopizom)
...
"A BÉKÉS TÖBBSÉG ÉN VAGYOK.
És te?"
szóval, én pl. azt tudom felelni gesztinek (nem topic-társunknak, hanem a kormánymegbízásokat teljesítő reklámügynökség fejének), hogy:
én pl. a békés kisebbség tagja vagyok
- és pl. rossz néven veszem, ha a békés többség rendőrsége megtámad minket, és rossz néven veszem, ha kormányzás címén, krmányzás helyett hazudnak, és válságba sodorják az országot.
mindenek előtt pedig különösen rossz néven veszem, ha mint kisebbséget el akarnak nyomni.
nem tom, ki mennyire érzékeny arra, hogy valami mennyire az vagy NEM AZ, aminek látszik, én azt hiszem, inkább érzékeny vagyok, mint immunis ebből a szempontból.
Az a baj kedves geszthy, hogy ez az egész kezdeményezés azért indult, hogy politikai oldaltól függetlenül, végre fogjunk össze, és mondjuk együtt azt, hogy elég volt! Békét akarunk! Mert azért szeretjük Magyarországot, mert mindeddig a béke szigeteként tekintett rá a világ. Mert nem engedjük lerombolni a békét.
Erre te, az első hozzászólásodban rátámadsz valakire, aki a nevét adta ehhez. Szerintem nem teszed helyesen.
Koko, Novák Péter és ismereteim Szili Nóra is a jobboldalhoz húz. Geszti, Bakács, meg a balhoz. És az a szép ebben az egészben, hogy ők együtt, közösen ugyanazt mondják, ugyanazt képviselik.
Ebből a szempontból pedig teljesen mellékes, hogy mit mondott Koko.
Igen, baromságot mondott. Igen, baromira nem pc a dumája. És igen, ismerünk másokat is (számunkra kedveseket) akik szintén mondaak néha elképesztő ökörségeket arab focistákról, meg öregecskedő feleségekről. De ahogy az ő esetében is, Koko esetében is azt mondom: ne azt nézd, mit sikerült kimondania, hanem azt, mit akart VALÓJÁBAN mondani.
Én támogatom ezt a kezdeményezést, és nagyon örülök neki, hogy a csoportképen olyan embereket látok együtt kiállni egy közös és igen szép cél érdekében, akikről tudom, hogy egyébként az alapkérdésben (vö. belpolitika) nem állnak azonos platformon.
Csak így tovább Magyaroroszág, és máris szebb lesz a világunk.
"„mi annál többre vagyunk hivatva, hogy egy porto ricoi sajnáljon minket”."
Vagy egy geszti.
Nekem egy szaszedosz libcsi ne ossza az észt. Nézzen szét elöször magakörül.
Puerto Rico melyik orszag tarsult tagja ? Akkor mitol is ez a bekepzelt lenezese nekik, hogy mi tobbet erunk? Az USA-nal?! Talan csak nem az a baja KOKOnak hogy neger/latin volt az illeto?!
Jobbra laktanya, balra kupleráj, én középen akarok élni Index /2006. november 5., vasárnap 16:53
Erőszakellenes képeslapküldő akciót indít a Szeretem Magyarországot Klub: a békés többség véleményét szeretnék összegyűjteni majd megmutatni egy kiállításon.
....Kovács Kokó István...nem éppen pc mondattal vezette fel gondolatait. Mint elmesélte, a WBO képviselőjeként épp külföldön volt október 23-án, amikor egy portó rico-i kollégája kérdezte tőle aggódva, mi történik Magyarországon. Kokó szerint „mi annál többre vagyunk hivatva, hogy egy porto ricoi sajnáljon minket”.
épp most jövök a Fábry rasszista topikból, és megtudtam, hogy híres embereket bárki jogszerűen nevezhet rasszistának, ha akarja. Így szabad a pálya - Kokó rasszista! - ha te mondod:)
de miért ne lenne ott, amikor geszti is rasszista?