Keresés

Részletes keresés

dagireepa Creative Commons License 2007.03.06 0 0 6
az átadás megvolt kérem szépen, a használatbavételi engedély jogerőre emelkedése pediglen március 8-ra (nőnap, mimás?) várható.

kolleganőm beleélve énekel a másik asztalnál. nem akarok ennyire röhögni.
dagireepa Creative Commons License 2006.12.19 0 0 5
Tanbá, ez fontos infó, meg fogjuk keresni a húsossssat!
meg a kocsmát is:D
Tanár bátya kunyhója Creative Commons License 2006.12.10 0 0 4
Több éve lakom arrafelé és semmi bajom nem volt a közbiztonsággal, és ráadásul a híd előtt van egy frankó hentesbolt ahol jó minőségű húsárut meg sült cuccokat  lehet kapni. Az említett kocsmában sose voltam, azt nem tudom milyen.
csogu Creative Commons License 2006.12.09 0 0 3
20 éve ismerem a terepet:-) 36 éve svagyok:-)
Előzmény: dagireepa (2)
dagireepa Creative Commons License 2006.11.20 0 0 2
jó, hát mi meg ott fogunk lakni. sőt: mi leszünk a környék legnagyobb gengszterei mostantól! :D
(az első terepszemlén nekem nyugis utcának-környéknek tűnt, remélem, nincs igazatok :P)
csogu Creative Commons License 2006.11.13 0 0 1
Szomszédos utca meg a Szent László utca, Angyalföld genszter telepe.
Az utcán mindenkinek saját rablója, autófeltörője stb...stb...:-))

Jó tanács!!!:

Este 5 után ne menjen ott senki egyedül!

Ajánlom még figyelmetekbe a Róbert krt. 100-98-as házakat és lakóit:-)

Na meg a Popey kocsma törzsközönségét...és ez mind a Mór utca 13-as számtól gyalog 1 percre.
Előzmény: dagireepa (-)
tongue Creative Commons License 2006.11.12 0 0 0
Nem Mór u. 0 ????
dagireepa Creative Commons License 2006.11.12 0 0 topiknyitó
"A társasház Angyalföldön, jó tömegközlekedési kapcsolatokkal, a Róbert Károly körút közelében (KIKA és DOMUS áruházak szomszédságában) található. Az épület 1068 m2 területű telken helyezkedik el. Az épület pince (teremgarázs) négy emelet tetőtér kialakítású. A társasházhoz belső kert is tartozik. A lakások elsősorban a kis lakást keresőket célozza meg, de akár az építkezés alatt, akár a későbbek során lehetőség van a lakások összenyitására. A lakások mérete 42-66 m2. Az utcai lakások erkélyes kialakításúak."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!