Egyrészt a kimerült gázmező tényleg tartály lehet, nade a gázt valahogy oda kell vinni, visszapumpálni, ilyesmi. Meg onnan továbbvinni Európába. Mivel ilyen csövek momentán nincsenek, hát ez bizony pénzbe kerül.
Például a gázkompresszorok, amik belesajtolják a földbe a gázt. A gázszűrők, amik megszűrik a földből kijövő gázt. A gázmérők, amik mérik mi megy be és mi jön ki.
Én ezt értem. Csak azokat az embereket nem értem, akik valami nagy illúziót kergetnek. Gyurcsány beszédeiben visszatér az utalás arra, hogy 2009 után már könnyebb lesz. Ezt kapcsolják össze sokan a gáztározóval. Nyomatékosítja mindezt Gyurcsány gyakori (!) találkozása Putyinnal. A TV-vita során lenyomta Orbánt, hogy nem tud Putyinnal tárgyalni. Sőt a választás után a parlamentben is hisztizett, hogy akkor tárgyaljon Orbán úr Putyinnal.
Nem ertem mi ezzel a gond, van Mo-on eppen eleg kimerult gazlelohely ,van hova pumpalni egesz Zalaban,meg a Mura menten,a vezetekhalozat kiepitett,ha meg fizetnek a tarolasert es az uzemi koltsegekert akkor mi a gond?
A szoci szavazók többsége nem szimpatizál Gyurcsányal, legalábbis a környezetemben lévők, de a nagy üzlet miatt (ez a gáztározó és az EU pénzek) csendre int engem és mindenkit, mert attól fél, hogy nem részesül a nagy pénzből. Ha tudnák, hogy nem lesz itt semmi nagy pénz, előbb érnének ki tüntetni, mint én. Ez a gáztározó most a nagy illuzzió. Megint nagy csalódás lesz nekik, de most tele vannak reménnyel.
Na seggítek neked hogy megértsd. Kúrcsánynak kurva nagy bendője van, nagyobb mint a kiskakasnak a gyémántfélkrajcárral. Elnyel mindent, cégeket, országvagyont, gdp-t. Nomostan ez a sok nyeldeklés a végbélben kurva sok gázt termel. Mivel ejrópának nem kell az orosz gáz, ezért szocsiban kifundálták a gyurcsányi bélgáz tárolót, ami szerintük euró konform bélgázt fog termelni. Így mi is jól járunk mert nem fog ordas hazugságokat a pofánkba böfögni. Legfeljebb kidurran ez is mint az öszödi kisgömbőc. Ha gyurcsdányi normális lett vóna az én mesém is továbbtartott vóna.
Nem emiatt kellene fenékbe rúgni Fletót, hanem egyébént, de minden szoci azt magyarázza nekem, hogy nélküle nem megy semmi, sőt a gáztározó ügyében kulcsfigura. Akár a parlamentben lelőheti Orbánt, akkor is maradnia kell a gáztározó miatt.
elvileg egy kimerült gázmezőt töltenek vissza gázzal az meg nem jár se fúrással se faragással, nem palackban lenne tárolva.. Ugorgyatok, ja ha téne "gáz van" akkor a csap nálunk van.
Ha azt mondja nekem valaki, hogy a fele sem igaz, akkor azt kérdezem, hogy melyik az a 40 %, ami nem hazugság. Azt biztosan tudom, hogy a cikkben vannak tények, de nem tudom, mi a kitaláció.