Keresés

Részletes keresés

narancsbukta Creative Commons License 2006.11.20 0 0 355
aki ruhelli a jobboldalt is lejarato utcagalerit, az nem feltetlenul baloldali.
titeket mar jobbrol is kurvara szegyelnek cicus! :))))))))))
Előzmény: winstonsmith84 (354)
winstonsmith84 Creative Commons License 2006.11.20 0 0 354

"Sztem naponta találkozhatsz jó sok emberrel a békés milliókból:)
Többségük ugyanis nem jár tüntetni, illetve egyéb politikai szeánszokra:)"

Igen ez mindig is ment a tolerancia bajnokainak. Szépen manipulálsz.

Nézd meg a választási iroda honlapját. Az emberek jelentős része nem szavaz semmiféle pártszimátiája nincsen. És lám most nagyvonalúan a baloldali támogatók közé számolod őket.

Előzmény: Monsz (352)
zividivi Creative Commons License 2006.11.20 0 0 353
Ne vezess félre! jó? :-)))))

Én a békés ellentüntetőkre lettem volna kíváncsi. Nem tudom, milyen lehet egy békés tüntetés, mert csak a békés rendszreváltásról hallottam eddig. Az meg polgárháborús viszonyok közé eröltette a békés országot. Érted?
Előzmény: Monsz (352)
Monsz Creative Commons License 2006.11.19 0 0 352
Sztem naponta találkozhatsz jó sok emberrel a békés milliókból:)
Többségük ugyanis nem jár tüntetni, illetve egyéb politikai szeánszokra:)
Előzmény: zividivi (351)
zividivi Creative Commons License 2006.11.19 0 0 351
Hogyhogy nem lehet semmit sem hallani a tüntetésről? Se rádió, se TV egy árva kukkot sem szólt róla.

Pedig nagyon szerettem volna találkozni a békés milliókkal!
szoboszló Creative Commons License 2006.11.18 0 0 350
Nem néztél be a Zserbóba? Hátha oda húzódtak be...:)
Előzmény: Egy értelmiségi (348)
figyelő Creative Commons License 2006.11.18 0 0 349
Ma is működő honlapjuk szerint zavartalanul léteznek.
Előzmény: ooloo (331)
Egy értelmiségi Creative Commons License 2006.11.18 0 0 348
Na vó't valami, virágszálak? Vagy a létszám megegyezett a Vörösmarty téri 0 fővel?
szoboszló Creative Commons License 2006.11.18 0 0 347
Náluk a zasszony is embör!:)))
Előzmény: smafu (345)
smafu Creative Commons License 2006.11.17 0 0 345
Az ultihoz kevesen lesznek.. Oda legalább 3 embör kell. :DDDDD
Előzmény: Törölt nick (343)
szoboszló Creative Commons License 2006.11.17 0 0 344
Esernyőnek álcázott viperákat visznek magukkal?
Előzmény: Törölt nick (342)
Kimi Creative Commons License 2006.11.17 0 0 341
Gondolom ki lesz rendelve a fél Hitgyüli, hogy meglegyen a létszám.:-)
mac.m Creative Commons License 2006.11.17 0 0 340
De.
Tüntetni köll a tüntetés ellen tüntetők ellen.
Hátha ez ellen is tüntetnének.
Na ebbe télleg bele lehet zavarodni...
Előzmény: smafu (338)
mac.m Creative Commons License 2006.11.17 0 0 339
Azaz a koala logikája szerint az otthon maradó többség egyetért azokkal a tüntetőkkel, akik ellen tüntetnek.
Előzmény: smafu (337)
smafu Creative Commons License 2006.11.17 0 0 338
Nem kéne tüntetni a tüntetések elleni tüntetés okán ?
Kunci maci hagy zavarodjon meg egy kicsit...
smafu Creative Commons License 2006.11.17 0 0 337
A békés többség, aki otthon marad, elítéli a tüntetések ellen tüntetőket !
depis Creative Commons License 2006.11.16 0 0 334

"A kormányellenes tüntetések ellen nekem semmi kifogásom nincsen."

megkönnyebbülten halljuk !

reméljük, sem demszkynek, sem kunczénak sem geszti péternek nincs :)

Előzmény: ooloo (333)
ooloo Creative Commons License 2006.11.15 0 0 333

A kormányellenes tüntetések ellen nekem semmi kifogásom nincsen. Biztosítsák maguk körül a rendet (mint a Fidesz a narancssárga mellényesekkel november 4-én) és vonulgassanak szépen, amíg beléjük nem fagy a .... A tv-székház rombolókat, a harckocsizókat és más hasonló csőcseléket pedig lássa el a (törvényesen viselkedő!) rendőrség kellő útbaigazítással. Ezért fizetem az adómat.

Aki viszont a Magyar Köztársaság alkotmányos rendje ellen támad, az vagy a rendőség tarolja le, vagy kénytelen leszek magam is felkelni a billentyűzet mellől... s.i.t.

Gergényit már aug. 20-a után leváltottam volna, ezt a véleményemet megtalálod a Tragikus tüzijáték topikban, kb. 21-e tájékán, a fényképével illusztrálva.

Előzmény: zividivi (332)
zividivi Creative Commons License 2006.11.15 0 0 332
Még mindig nem árultad el, hogy kiket rugdosol.

Szálasit a Vér-és Becsületen keresztül, vagy a 2003-as sérelmeidet akarod megtorolni a 2006-os kormányellenes tüntetőkön, vagy mi a fene ellen vagy ilyen buzgómócsing, miközben kebleden dédelgetsz egy valóságos görényt.

Egyébként teljesen mindegy. Egy "liberális" vagy egy vérbeli kommunista nem élhet meg ellenség nélkül. Ha nincs ellenállás, hát kreál magának ellenállókat.

További jó rugdosást!

És tente baba, tente!
Előzmény: ooloo (331)
ooloo Creative Commons License 2006.11.15 0 0 331

2003. február 13. Hősök tere. Azóta a véresbecsületeseket betiltotta a bíróság...

Nem járok tüntetésekre, mert céltalan. Ha viszont arra kerül a sor, hogy fel kel rúgni az ilyen, vagy az ezekhez hasonló lókakikat, ott lesz a helyem. Azok a nicktársak, akik ismernek személyesen, tudják, hogy volt már rá példa... :(

Előzmény: zividivi (330)
zividivi Creative Commons License 2006.11.15 0 0 330
Vagy jelenet egy filmből, nem? Volt már ilyesmi is.

Egyébként mikori a kép? Mert most az október 23-i "csőcselék" ellen akartok tüntetni, nem? Szálasit is lekéstétek 60 évvel. Ellene akkor kellett volna tüntetnetek! 2006-ban nem csak késő, hanem röhejes is.
Előzmény: ooloo (328)
zividivi Creative Commons License 2006.11.15 0 0 329
//".... A be nem jelentett tüntetést a rendőrségnek a ma érvényes jogszabály szerint fel kell oszlatnia....."//

Csak ehhez elébb a rendőrségnek tüntetésig kellett provokálnia az ünneplőket.

Szadizmusban ez is lehetséges. Majd utólag törvényt is hoztok rá, vagy marad öntörvényű az egész?

Előzmény: ooloo (327)
ooloo Creative Commons License 2006.11.15 0 0 328
Vér & Becsület (háttal Petrovszki Attila, L'88) - Albi sehol... :)
Előzmény: zividivi (326)
ooloo Creative Commons License 2006.11.15 0 0 327
Tetszik vagy sem, egyre megy. A be nem jelentett tüntetést a rendőrségnek a ma érvényes jogszabály szerint fel kell oszlatnia. E képsorok után következett az a harckocsi, amit akár ki is lőhettek volna páncélököllel. Akinek egy kis esze van, amikor ilyen paprikás a hangulat, feleslegesen nem szítja azt. Ha mégis ... hát számoljon a következményekkel... :( 
Előzmény: NAtional STYLE (325)
zividivi Creative Commons License 2006.11.15 0 0 326
Bánomis én, hogy mivel öntözgeted Szabó Albertéket.

Saját embereitekkel azt csináltok, amit csak akartok!
Előzmény: ooloo (322)
NAtional STYLE Creative Commons License 2006.11.15 0 0 325
Oszlatás a Deák téren Egyed Péter | 2006.10.23.bocs: foto index.hu / Egyed Péter
Előzmény: NAtional STYLE (324)
NAtional STYLE Creative Commons License 2006.11.15 0 0 324

ja, forró vizet !

forró vizet nekik is?

megkapták ..!

ő is mindjárt megkapja

Előzmény: ooloo (322)
nehazudj szdsz Creative Commons License 2006.11.15 0 0 323

kár, hogy így elfajult ez a beszélgetés

amikor ballib topiktársaink fasisztának neveznek bennünket, az csak 1 szánalmas dolog - de nem gáz. Ezt látják a főnökeiktől - évek óta.

ugyanakkor valódi rételembenfasizmusra terelni a szót eléggé otromba tett.

azt mondod egyik oldalon jó kiállású fiatalok, a másikon meg az öklüket rázó csőcselék ...

neked ez a fasiszták vs. liberálisok - és ezen kép alapján, ezen értékduál alapján osztályosod (bizonyára) az egész világot.

nekem erről egyből a drogos tüntetések jó kiállású fiataljai jutottak szembe - és az öklüket rázó "csőcselék"

plusz legutóbb, amikor igazán jó kiállású fiatalokat láttam, az egy osztag rendőr volt, a kossuth lajos utcában, feltűnt, hogy mind milyen magas, és kisportolt (nem kigyúrt, hanem inkább tipikus harcművészeti testalkatú, lehet, hogy nem is magyrok voltak) - velük szemben ott volt a "csőcselék"

3 teljesen különböző eset, én mindháromban a csőcseléknek adok igazat. a fasisztákkal szemben bárkinek, egy teknősbékának is igazat adnék, ez nem is kérdés - ugyanakkor megjegyzem, napjainkban azok a fasiszták, akikre a kormány rámondja, vagy bárki, akit azavar, hogy az illető ellenzéki, és nem tapsol a kormánynak. Ez tragikus,  meg kellene esetleg adni a jogot bárkinek, hogy magát fasisztának nevezze, vagy antifasisztának. Ha csak rásütik valakire, az kirekesztés.

a másodikban azért vagyok az amúgy nem szimpi bácsik-nénik oldalán, mert ők a gyengébbek, és mert az ilyen drogos tüntetések direkt arra mennek ki, hogy nevetségessé tegyék ezeket a szegény idős embereket, akik számára "a drog" a sátán terméke, és szeretnék mevédeni tőle a fiatalokat.

a harmadikban - nem is kérdés, még ha magyar rendőrök is azok a tökéletes alakú harcosok, és nem ukránok vagy szerbek (akik alkotmány-ellenesen vannak itt bevetve a mi rendőrségünk kötelékében) - akkor is azoknak drukkolok, akik a negatív dolgok elen lépnek fel: a hazug kormány ellen - és akik hajlandóak hazamenni-ha kapnak egy ajánlatot, hogy mondjuk gyurcsány lemond.

egyszóval komplex kérdés ez a jó kiállású fiatalokkal és az öklüket rázó gyengébbekkel kapcsolatban.

Előzmény: Törölt nick (320)
ooloo Creative Commons License 2006.11.15 0 0 322

Oszt forróvizet a kopaszra!

Ami késik, nem múlik...

Előzmény: zividivi (321)
zividivi Creative Commons License 2006.11.15 0 0 321
Egy gyereknek?

Mondjuk mesélhettél volna a hét kismalacról meg a farkasról! Oszt forróvizet a kopaszra!
Előzmény: Törölt nick (320)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!