Keresés

Részletes keresés

Degeczi Creative Commons License 2006.11.10 0 0 5
legalább azt gondold végig, mit akarsz: több tucat műholdas csatornából több tucat UHF TV adót gyártani - ehhez ennyi műholdvevőre van szükség...
Előzmény: kbendeguz (4)
kbendeguz Creative Commons License 2006.11.10 0 0 4

a másik beltéri nem megoldás a vázolt problémára (legalábbis nem kifejezetten "egyszerű")

az rendben van hogy nem olyan hogy "csak úgy átkonvertálom", de pal/secam/ntsc/stb... cuccokat se nagyon konvertálnánk, oszt mégis van olyan

sőt, mpeg kódolást se "csak úgy konvertálok" fejben, hanem xy gyártó kifejleszt erre egy kütyüt, ami megoldja nekem ezt a problémát

Ezért arra vonatkozott a kérdésem hogy tudtok-e olyan berendezésről, ami ilyet tesz...

Előzmény: Degeczi (1)
kbendeguz Creative Commons License 2006.11.10 0 0 3

mi a gáz?

az hogy nem értek hozzá és butát kérdezek?

Előzmény: Zsoldos (2)
Zsoldos Creative Commons License 2006.11.08 0 0 2
Ez nagyon gáz...
Előzmény: kbendeguz (0)
Degeczi Creative Commons License 2006.11.08 0 0 1
persze: egy másik beltéri, társkártyával...
a műholdas adás (pláne a digitális) nem olyan, h csak átkonvertálod a frekvenciát, oszt jóvan
Előzmény: kbendeguz (-)
kbendeguz Creative Commons License 2006.11.08 0 0 0
0, még mielőtt...
kbendeguz Creative Commons License 2006.11.08 0 0 topiknyitó

Az első kérdésem a következő:

Tud-e valaki megoldást a PiP kontra műholdvevő problémára, nevezetesen ha v.kinek (pl. nekem) UPsz direktem van, akkor hogyan tudnám kihasználni a TV-m képességeit (pl. PiP).

Létezik-e olyan eszköz ami a műholdas jeleket standard TV frekvenciákra konvertálja? (tehát a TV tunerével lehet csatornát választani és nem a beltérivel).

előre is köszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!