Keresés

Részletes keresés

pijozsi Creative Commons License 2006.11.13 0 0 203
Hol,hol....hat a zartosztalyon...:)
Előzmény: mártonka (177)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.13 0 0 202
tényleg, kb hányan járnak a polidilire?
Előzmény: bedos (-)
facsigafa Creative Commons License 2006.11.13 0 0 201
Meglógtál Lipótról ?
Előzmény: puzdra (196)
ghostmaster Creative Commons License 2006.11.13 0 0 200
"Mindennap vágj le belőle egy számot. Mire a végére érsz másik egyesületet kell választanod."

Hőjj, de kinyílt a pofája valakinek! Nem jutott bele gumibot? Érik a húgyosforradalom kettőpontnulla?
Irispepe Creative Commons License 2006.11.13 0 0 199
Azt írod, hogy "bolsevik-nagytőkés oldal felborogatott autói..."Kérdem én, melyik kocsira van ráírva, hogy "bolsevik-vagyok, és szarok rá, ha felborítod az autóm..."Avagy, hogyan állapítja meg, egy "magyar-magyar", azaz te, aki valszeg a kokárdát még zuhanyra sem veszed le, hogy kinek van bolsevik kocsija, és kinek nem.Vagy akinek nincs Nagy-Magyarország térképe a kocsiján az már szösz?
Kicsi harangvirágom, mit keresnek egy tüntetésen kismamák, békés-járókelők?Kisnyugdíjasok...mit?Tiszteld a rendőrt akkor is, ha "pártkatona", mert jogállamban élünk, és tüntetni van joga minden bolseviknak, és jobbosnak, mert piszkosul nem érdekes HA VAN ENGEDÉLY.Ahogy egy FRADI-UTE után is elvárjuk, hogy a csőcselék ne verje szét az utcát, úgy itt is elvárjuk, hogy *eci bátor árja-magyarok ne bontsák le a parlamentet, és ne lopjanak tankot, amire már éleslőszert is bevehetett volna rendőrség.
Amit te és a jobbos Orbáncuclik kaptak az utcán az még piskóta, ahhoz amit nyugaton egy rendes tömegoszlatáshoz használnak, és légy magadra büszke, ha akarsz, de egy, ami már sok minden rendes konzervatív vizelet-arcban. HOGY ROHADTUL NEM TUDJÁTOK ELFOGADNI HA VALAKINEK MÁS A VÉLEMÉNYE.
puzdra Creative Commons License 2006.11.12 0 0 198
nem voltál te anno annyira véresszájú párttitkár, hogy enyire kölljön kompenzálnod.....

Ha be tudta volna a gyomrom fogadni azt a beosztást, ma is melletted állnék.
Előzmény: pindiy (197)
pindiy Creative Commons License 2006.11.12 0 0 197
nem voltál te anno annyira véresszájú párttitkár, hogy enyire kölljön kompenzálnod.....
puzdra Creative Commons License 2006.11.12 0 0 196
Én kommunista csőcselék vagyok, aki komcsi is, na akkor meg mi van? De még nem dobáltam rendőrt, nem vertem be még egy ablakot sem, nem gyújtottam fel autót... és még sorolhatnám. Inkább maradok kommunista csőcselék, mint jobboldali barom

-Tudod akkor nagyon bátor minden hitvány fasz, amikor a gatya eltakarja. Egyedül a lepedőn, belámpázva, kamera előtt, ott legyen „állóképességed”.

- A kommunista mellé nem kell a külön „csőcselék” jelző. Az már tartalmazza.

- Akkor lesz majd jó demokrácia Magyarországon, ha egy szélhámos politikust akiket átvert, a választói fognak majd záptojással megdobálni és kifütyülni. Mert ha nem vetted volna észre, Öszöd óta te egy átvert, becsapott, kihasznált, féleszű választó vagy, akinek párthűsége felülírja az erkölcseit.

- A bolsevik-nagytőkés oldal felborogatott autói, bevert ablakai pedig a meggumibotozott lesprézett, megrugdalt nyugdíjasok, kismamák, békés járókelők, vagy az ünneplő tömeg elleni lovasroham. A kilőtt szemű fiatalok. A két rendőr tanúsága alapján letöltendő börtönre ítélt gimnazisták.

- „Inkább maradok kommunista csőcselék, mint jobboldali barom” –írod. A lelked rajta. De vegyél szabócentit és egy ollót. Mindennap vágj le belőle egy számot. Mire a végére érsz másik egyesületet kell választanod.
Előzmény: Törölt nick (190)
mac.m Creative Commons License 2006.11.09 0 0 195
Ez meg itt a gyűlölet csimborasszója: "Láttatok már kerti orbántörpét?"
Legalább válogatnál, nem csak a keresőt használnád, te hülye.

Olvass bele aztán minősíts te hülye!
Előzmény: MrJones (189)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.11.09 0 0 194

"De még nem dobáltam rendőrt, nem vertem be még egy ablakot sem, nem gyújtottam fel autót..."

Neked ezt nem is kell. Ezt intézik helyetted titokban a kommunisták és az általuk vezetett államgépezet. És ráadásul még meg is verik, szintén helyetted, a békés polgárokat. Ki vagy szolgálva, megnyalhatod mind a tíz ujjadat.

Törölt nick Creative Commons License 2006.11.09 0 0 193
” antidemokratikusan megválasztott magyar kormány is ezt képviseli.”
???????? Kimaradtam valamiből?
Előzmény: bedos (-)
MrJones Creative Commons License 2006.11.09 0 0 191
"De még nem dobáltam rendőrt, nem vertem be még egy ablakot sem, nem gyújtottam fel autót..."

Akkó' nem is vagy igazi kommunista.
Kivagyrúgva.
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.09 0 0 190
Kommunista csőcselék az index.hu-n
Én kommunista csőcselék vagyok, aki komcsi is, na akkor meg mi van? De még nem dobáltam rendőrt, nem vertem be még egy ablakot sem, nem gyújtottam fel autót... és még sorolhatnám. Inkább maradok kommunista csőcselék, mint jobboldali barom
MrJones Creative Commons License 2006.11.09 0 0 189
"Na lássuk csak, egy kis csokor a gyűlölettopikcímekből, amelyeknek már a címéből is süt az elvakult gyűlölet"

Jahh... süt.

Ez meg itt a gyűlölet csimborasszója: "Láttatok már kerti orbántörpét?"

Legalább válogatnál, nem csak a keresőt használnád, te hülye.
Előzmény: mac.m (50)
MrJones Creative Commons License 2006.11.09 0 0 188
"Mitől lenne kisebbségi komlexusom, hogy az átalgnál sokkal jobban élek..."

Akkor te kisebbség vagy.

"...és boldog házaságban harmic éve?"

Még kisebb-ség vagy.

:)
Előzmény: weress (45)
MrJones Creative Commons License 2006.11.09 0 0 187
"igaz, manapság nem divat a fideszt, a jobbikot és tsaikat lekomcsizni"

Nono.
Látszik, hogy új vagy.

Tán ha kicsit megkapirgálnád néhány kormánypárti vezérfika munkásságát, sürgősen visszavonnád eme kijelentésedet.

Pölö menetrend szerinti paneljuk a hasonszőr jobbant fikák orrbaszájba komcsizására a fidesz kommunistáinak feszegetése (ami ugye nem baj, csak ma pártot sem lehet komcsizni, egyes megélhetési elvtelen szarokat meg aztán erősen dehonesztáló az igazi kommunistákra nézve).
Előzmény: utat! (41)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.08 0 0 186
Látod,hogy nem nagyon fut a topic.Ez is azt jelenti az index fórumán gyülekezik a legöbb bolsevik.Ez miatt sok jóérzésü demokrata íll. jóérzésü ember inkább lelép innen.A francba az összes komcsival!
Előzmény: Álomvédelmi twist (185)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2006.11.08 0 0 185
Ez az egyik kedvenc topicom. Ennek mindig fent kell virítani az első százban:-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.07 0 0 184
De most annyira bemutatkoztak,hogy többet nem kér belölük senki,Ezt garantálom
Előzmény: Henzo (181)
fekete minden Creative Commons License 2006.11.07 0 0 183
"Kommunista csőcselék az index.hu-n"

Persze, példul:
qncogi.:-)
grugy Creative Commons License 2006.11.07 0 0 182
Még csak annyit, hogy azért Ők is magyar emberek nem?
Előzmény: grugy (180)
Henzo Creative Commons License 2006.11.07 0 0 181

Aztán mint a történelemben mindig veszik a kalapjukat és viszlát.

De valamilyen formában mindíg visszajönnek, bakker.

Előzmény: Törölt nick (179)
grugy Creative Commons License 2006.11.07 0 0 180
Dehát az MSZP-ben már nincsenek. Megtisztultak... Na jó helyesbitek, még egy kettőn van egy kis kosz.
Előzmény: Törölt nick (179)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.07 0 0 179

Igen,még sokan vannak a rühes komcsik.Elég sokan,hogy tönkre tegyék kishazánkat.

Aztán mint a történelemben mindig veszik a kalapjukat és viszlát.

Előzmény: grugy (178)
grugy Creative Commons License 2006.11.07 0 0 178

Kommunisták? Még vannak?

mártonka Creative Commons License 2006.11.07 0 0 177
Na látod!- ezt szeretjük Benned és a hasonló toleráns, finom stílusó hozzászólóban. Ollan tárgyilagos vagy/vagytok/, tele jóndulattal.

Csak tudnám, hol találkozol Te állandóan nácikak, horthystákkal és nyilasokkal? - netán a klubodban, avagy a baráti társaságodban?
Előzmény: balgaorbány (164)
puzdra Creative Commons License 2006.11.07 0 0 176
NAgyszerű hogy ezt ide bebiggyesztetted de ez nem áll rám!

Persze, hogy nincs neked nagy fejed Lajcsika. Csak annak látszik. No menj és hozz a zöldségestől tíz kg. krumplit a sapkácskádban.
Előzmény: Powersystem (169)
pirosnarancs Creative Commons License 2006.11.07 0 0 175
Az altalad felsorolt szemelyek is titkarok voltak. Szerintem nem sok kulonbseg van a betoltott posztok kozott. Es az altalam felsoroltak is siman benne vannak a kremben.
Előzmény: mac.m (173)
mac.m Creative Commons License 2006.11.07 0 0 174
Bizony sok igazságod vagyon...
Előzmény: delarosa (170)
mac.m Creative Commons License 2006.11.07 0 0 173
Na látod a listád kiválóan példázza azt, amit több helyütt leírtam. A felsoroltak ugyanis szimpla párt vagy kisztagok, esetleg iskolai titkárok egy ideig.
Épp arról írtam, hogy nem a 800 ezer a bűnös, hanem annak a néhány száz, legfeljebb ezer tagú krémje.
És míg az általam felsoroltak mond egy szálig beletartoznak ebbe a kategóriába, az általad felsoroltak egyike sem.
Pont így igyekszik összemosni a felelősségét a régi politikai elit a közkatonákéval, a saját felelősségének elkendőzése céljából. Az ebben a szomorú, hogy nemcsak az ostobák tömegei, hanem értelmes emberek is ilyen simán beveszik ezt a csumit.
És ez vezetett odáig, hogy ezek legyenek hatalmon ismét, azaz az összemosási kísérlet sokak fejében eredményes volt.
Előzmény: pirosnarancs (132)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!