Keresés

Részletes keresés

utat! Creative Commons License 2006.11.05 0 0 13

Persze, így utólag már látom, hogy szinte semmit nem veszítek vele, de...

Egyrészt amikor indult, nem tudtam, hogy milyen, másrészt pölö a La Mancha lovagját szívesen végignéztem volna, ha tudom, hogy mikor kezdődik. Így meg csak a közepébe csöppentem bele.

Mondjuk az is jó, hogy pont én "reklamálok" miatta, miközben egy évben 4-5 filmnél többet nem nagyon szoktam megnézni. :-)

Előzmény: Bíborkékhóvirág (8)
utat! Creative Commons License 2006.11.05 0 0 12
Mezzo-t kéretik nem basztatni! Az egyetlen normálisnak nevezhető adó a szennyáradatban. Ja! Még az Europa Europa (ill. most Club Europa) ami még néha nézhető - csak azt meg a drága párom nem bírja elviselni :-(
Előzmény: kostas (7)
Bíborkékhóvirág Creative Commons License 2006.11.05 0 0 11
Le volt az szinkronizálva, de technikai gondok vannak a csatornával és néha hangsávot vált (eredeti / cseh / magyar). :-((
Előzmény: lynne (10)
lynne Creative Commons License 2006.11.05 0 0 10
A múltkor a tesóm nézett rajta egy jónak mondható filmet, ami a felétől nem volt leszinkronizálva.
Lebenstod Creative Commons License 2006.11.05 0 0 9
A Mezzo a magas kultura része. A gagyik tömegében minden szolgáltató díszkirakatként benne hagyja az egyetlen magaskultura-tévét. Szerencsére.
Előzmény: hypertension (6)
Bíborkékhóvirág Creative Commons License 2006.11.05 0 0 8
Az, hogy kinek mi a "gagyi", nézőpont kérdése, de abban egyetértünk, hogy a szinkronizálás minőségtelensége - számomra - nézhetetlenné tette / teszi a filmeket. A csatorna hangja valóban katasztrófális, monó és agyontömörített. :-((

Az, hogy a műsora jelenleg nem található meg a műsorújságban sem - szerintem - nem olyan nagy probléma, mivel nálunk az induló csatornák műsora az indulástól számított egy-két hónap szokott bekerülni, de egyébként sem veszítesz semmit sem, mert egyrészt Te magad írtad, hogy gagyi, másrészt pedig nagyon sok az ismétlés.

Az, hogy a UPC kábel tv melyik csatonát veszi ki és teszi be a kínálatba, az csak és kizárólag a szolgáltató döntése, az előfizetőnek abba beleszólása nincs (sajnos)! Ha az előfizetőnek ez nem tetszik, akkor ne legyen előfizető, ha pedig ezt nem tudja, vagy nem akarja megtennni, akkor fogadja el, hogy ez így van (nálam a tv ma már csak a megjelenítő szerepét tölti be és nagyon ritka azon alkalmak száma, amikor a műsorújságot böngészem azért, hogy szórakozzak!)

Előzmény: utat! (-)
kostas Creative Commons License 2006.11.05 0 0 7
de jó, ezek szerint nem csak én vagyok felháborodva a VOX miatt! a jó anyjukat, hogy "nézettségi felmérésekre" való hivatkozással csak úgy törlik a normális csatornákat ilyen hulladékokért.
tényleg a mezzot és a paxot nézi valaki?
Előzmény: Lebenstod (5)
Lebenstod Creative Commons License 2006.11.05 0 0 5

Jogos fikázás. 1) MGM miatt levettek egy jobb (VOX) csatornát 2) Nem lehet megtalálni a műsorban. 3) A változást egyetlen használóval sem beszélték meg, önkényes és kivédhetetlen.

Előzmény: Megfontolom (3)
Endiman Creative Commons License 2006.11.05 0 0 4
az a csatorna amit egyszerre nyomatnak szlovákiának, lengyelországnak is csak lapos lehet....lásd Hallmark
Megfontolom Creative Commons License 2006.11.05 0 0 3

Anyám!

Egy újabb fikázás.

Ha nem tetszik, elkapcsolsz! Ennyi! Ezért kár topikot nyitni!

utat! Creative Commons License 2006.11.05 0 0 1

A upc.hu-n valahol mélyen elásva a reklámok alatt, PDF formátumban.

Tetézi mindezt, hogy a műsor csak filmcímekből és időpontokból áll...

Előzmény: szelíd almafa (0)
szelíd almafa Creative Commons License 2006.11.05 0 0 0

És a műs0rát hol találtad meg?

utat! Creative Commons License 2006.11.05 0 0 topiknyitó

Mondjuk tény: nem csalódtam túl nagyot. A reklámok alapján várható volt, hogy valami újabb "gagyi". De hogy ennyire...

ősrégi, többségében a kutyát se érdeklő filmek éjjel-nappal valami eszetlenül pocsék szinkronnal.

Kis nosztalgia. Amikor megjelentek itthon a videomagnók, akkor volt divat a hangalámondásos "szinkron". No ez épp csak egy fokkal jobb annál... rettenet. Ezért kár volt leszedni egy másik csatornát.

Más vélemény?

Egyetlen eddigi (véletlenül felfedezett) pozitívum: La Mancha lovagja Peter O'Toole-lal és Sophia Lorennel a főszerepben.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!