Kati-neninek, mint fizetett nagyhatalmiliberaliscionistaosszeeskuvoszabadkomuvesbolsirohadnaci ugynoknek, valszeg kavintonra es uj szemuvegre van szuksege:))) De hat - o sem a svajci bankbol kapja ,,ugynoki" nyugdijat.:)))
Nem, az egesszel csak azt probaltam szemleltetni, hogy nem kell ide idegenkezuseg, osszeeskuves-elmelet es kulhoni titkosszolgalat, hogy baj legyen az orszagban. Van nekunk magunkhoz valo eszunk (pontosabban - nincs), es kepesek vagyunk jobban tonkretenni magunk korul mindent, mint barmely megszallo hadsereg.
Fidel Castro, Ben Laden es az Eszak-Koreai elnok.:)) Mert oket nem illik szeretni:))) Legyenek hat ok a ludasok.
Meg meg mondjuk legyen a szomszedasszonyom, a Kati neni, akinek a rohadt kutyaja mar parszor odahugyozott az ajto elo. Hat nem egy ideologiai diverzio? Jobboldal ellen elkovetett sabotazsakcio es provokacio?! Biztos fizetett ugynok... Hogy ez nem jutott eszembe?
Szerintem te semmit sem tudsz az erősen liberális, toleráns, szekuláris skandináv államokról. Ott az lenne a bajod, hogy norvégtalan meg svédtelen a kormány.
:)))))))))))))))) asse vóna kizárt . tálalok egy ősrégi viccet :
SZU , jön a beépített , mindent tud a helyi dolgokról , még a balalajka pontos helyét is , a mama mégis csak csóválja a fejét . A kőkemény kérdésre , h mégis miért a kétség , kibukik a vallomás - tuggya , kedveském , mifelénk naon ritkán fordulnak elő négerek...
Remélem , nem voltam rasszista , ráadásul szvsz picinykék vagyunk mi ahoz , hogy bármelyik külföld számba vegyen bennünket . Lehet , negatív vok , de örüljünk , hogy élünk , úgy , ahogy . Szvsz .
Szerintem ő is példányszám-eladásból él , miért volna kivétel....
Amiért vki nem igazán bombanő , próbálkozhat az utcasarokkal , ki tudja , kinek mikor ki jön be.... Szerintem . ( próbálkozni azért már nem fogok , bár vannak még csodák , csak nem érdekelnek ... )
" Kik, miért, hogyan?"
Épp ezek a kérdések maradnak számtalan témában megválaszolatlanul . Épp aktuális kormányfüggetlenül . Ebben mind egyformák . Szerintem .