Mivel én magam politikában elég járatlan vagyok, ezért szeretném megtudni, hogy mi az, amit az MSZP munkálkodott 2002-óta. Mit dolgoztak, mi az az elévülhetetlen érdem? Van valami kézzel fogható nyoma annak, hogy Ők vannak kormányon?
Üdv! Azt azért hozzátenném, hogy orbánka király idejében, de előtte sem volt ilyen heves zavargás. Ezt simán az mszp számlájára lehet írni. Egy valamire való országban ezek az emberek már 2 hónapja a parlamentet övező fákon lógnának és nem ők mondanák meg, hogy mit kéne gondoljunk a miről :))
pedig bármennyire nem tetszik, hidd el, a legtöbb balos szavazó azért szavaz az mszp-re, mert Orbántól kiveri a víz. (egyébként meg azok, akik nem lettek "hívek" - bármelyik politikusé -, azok évek óta az érzésük szerint kisebbik rosszra szavaznak)
http://nol.hu/cikk/394913/
ha ma is így gondolkodna, nagy a valószínűsége, hogy nem balra szavaztam volna.
Mint elöző hozzászólásomban már írtam az uralkodok képesek az országot vezetni. Szerintem ha valaki senkit nem csinál azzal is jobbat tett volna az országgal. Most irány a lejtő...irány a butulás....jó az út...
Csak nem mindegy mikor mennyivel, és hogy a felvett hitel mire lett felhasználva. A hitel azért van, hogy fejlődést lehessen generálni. Noh de mind1. A helyzet az MSZP kezében van, hova tovább, bírják -e még jobban tönkre tenni a gazdaságot, azaz jobban megsanyargatni a népet. Kiváncsi vagyok lassan melyik királyhoz tudjuk hasonlitani kedves magasztos Ferenc császárunkat. Egy biztos a számok alapján Viktor hercegnél sokkal rosszabb uralkodó kategoriába sorolható.
De a topik nem összehasonlítgatás céljából lett létrehozva, hanem balos szavazókat akar megszólaltatrni, hogy miért támogatják/támogatják rendületlenűl ezt a dilettáns, alja bandát. Jó lenne Orbánmentes észérvekkel találkozni itt.
Bár üres szalmát cséplek, mert ezek szerinte Te akkor is Fletóékra szavaznál, ha minden pénzed a rezsire menne el.
De, a Fidesz sokkal jobban csinálta a gazdaságot, ezt még Megyó is elismerte és ebből osztogatott, és akkor a gazdasági kérdésnek még egy csomó mellékszála is van.
Épült színház, híd stb., jó tudom autópálya csak kevés, de a mostaniak jórészt azokat adták át, amik 2002 előtt lettek elkezdve.
"majd beledöglöttünk hogy úgy tettünk mintha kormányoztunk volna 4 évig" Ennél azért még az orbán is jobb volt, klasszisokkal pedig én nem szerettem őt.(bocs az orbánozásért)
Továbbra is várnánk a balos fanok pozitív érveit, de valahogy itt nem vitézkednek.
Az infláció 1990 óta folyton nőtt, az árak folyton nőttek, az államadósság folyton nőtt, a munkanélküliek száma folyton nőtt. Tökmindegy, hogy éppen ki vezetett.
értelmetlen a kérdésfelvetés. a főnökük maga mondta Őszödön, hogy nincs semmi olyan, amit felmutathatnának, és hogy nem csinálnak semmit. Én megértem, hogy a balosok sem hisznek már Gy.-nek, de szvsz ebben igazat szólt. tehát azt hiszem, itt be is fejezhetjük ezt a vitát.