OVi koporsoja mar kesz. De ugy van kialakitva hogy abba a partelnoki szeken ulo OVi kerulhet bele. Tehat felesleges Orban nelkuli fideszrol gondolkodni, mert az olyan min a ferfi szerszam nelkul amint azt torgyan ur is megmondta volt...
Többektől hallottam, hogy Orbán kiseprűzése után Kósa nagyon jó választás lenne a Fidesz élén. Amennyit én tudné vélek róla, nem is rossz elgondolás. De Viktort hogyan lehetne kilapátolni?
ezeknek mindig kell sátán, aki az összes bűnükbe belekényszeríti őket (lásd hazugságkényszer)
ha kell megtalálják Kósát, Ádert, Fürt, Rogánt, Schmidet, Sólymot, Révészt, .... tanárokat, diákokat, vállalkozókat, gazdákat, aztán ha ezeket megsemmisítették leszámolnának a fizetett ügynökeikkel, Dáviddal, Csurkával, Torgyánnal....
Kevés lenne. Nem csak orbánnak, hanem a teljes haveri körnek és az agymosott alattvalóinak is el kellene tűnni.
A mai napig reménykedtem benne, hogy csak a fidesz felső vezetése ekkora gazember, de ma kiderült: pl. a csepeli önkormányzatban dolgozó fidesznyikek sem különbek. :-(
Mi lenne, ha OV eltűnne a közéletből? Mi tartaná össze a ballibeket? Kit ekéznének az ATV betelefonálók? Kit ekézne a kormány? Ki lenne minden probléma forrása?