Keresés

Részletes keresés

bénifrédi Creative Commons License 2006.10.31 0 0 117

gyurcsim??

áprilisban mindenki hazudott. Csak a Fidesz össze-vissza, egymásnak ellentmondóan. Egyszer, hogy szarabbul élünk és igérgetett agyatlanul, másszor meg hogy szarban az ország és megszorítások lesznek. Gyurcsányék legalább egyfélét hazudtak. Az emberek nem hülyék, a nyilvánvaló és buta hazudozók ellen szavaztak egy kicsivel többen. Most nem beszélek szándékosan szerverügyekről és Mikolákról.Az csak hab volt a tortán. Ilyen ostoba embereket okos vezér nem tol előre. OV legnagyobb butasága az, hogy nem bízik magában, ezért csupa tehetségtelen, ellenszenves nímanddal veszi körbe magát. Fél a konkurrenciától.

Előzmény: Törölt nick (115)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.31 0 0 116
ilyet en is tudok;
a valasztok szeretik ha becsapjak oket, de nem szeretik becsapottnak lattatni magukat ;-)))
Előzmény: laca137 (106)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.31 0 0 115
csacsisag amit irsz.oktober elsejen is nyert . es nagyot nyert.aprilisban azert vesztett mert gyurcsid HAZUDOTT.talan hallottal rola
Előzmény: bénifrédi (114)
bénifrédi Creative Commons License 2006.10.31 0 0 114

Ha valaki pártvezérként több alkalommal is vesztésbe viszi a pártját, az nyilván nem lehet túl okos. OV egy tipikus hordószónok, aki jól ráérzett arra, hogy Mo-n óriási tömegeket lehet megnyerni az antikommunista érzelmek életben tartásával. Politizálásának gyakorlatilag semmilyen más tartalma nincsen, mint ennek a gyűlöletnek felszítása és magas hőfokon tartása. Ezzel párhuzamosan, megnyerve a szélsőjobb szavazóinak egy részét, igyekszik alamizsnát szórni a vérmagyaroknak is.

Ha okos lenne, felismerte volna, hogy sokkal több szavazatot veszít ezzel a normális konzervatív táborból, mint amenyit nyer jobbszélről.

Az már egy másik kérdés, számomra a legfontosabb és legszomorúbb, hogy ekkora bázisa lehet Mo-n ennek a populista, uszitó ideológiának...

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.31 0 0 113
ha ebren van es nem alszik okos
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.31 0 0 112
nagyon
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.30 0 0 111
hat azert az okos politikus es a kokler kozott van jonehany fokozat.mintahogy einstein es mondjuk en kozottem
Előzmény: b.viridis (104)
b.viridis Creative Commons License 2006.10.30 0 0 110
Breking nyuz: Orban lesz a roman EU biztos.
A nyelvi sokszinusegert fog felelni.
:-)
b.viridis Creative Commons License 2006.10.30 0 0 109
A tigris az ösztönlény, ilyen olvasatban esetleg.
Tehát azt mondod, hogy Orbán okos, mert tud tanulni a saját hibáiból.
Hááát....
Én inkább úgy látom, hogy mindent egy- egy eszköznek tekint.
Például a kettős állampolgárságos népszavazást.
Még el se bukott rendesen, még meg se számolták a szavazatokat, ő már váltott.
Félredobta az egész addigi népnemzeti retorikát, átbucskázott a fején és már azonnal dőlt a szájából a szociális demagógia.
Majd újra a népnemzeti, mert léphetünk ám kétszer ugyanabba a folyóba.
Nem tanul, nem felejt, még király is lehet. :-)
Előzmény: picur03 (108)
picur03 Creative Commons License 2006.10.30 0 0 108

Volt Lengyel Lászlónak egy frankó cikke Orbánról "Tigris"-nek jellemezte,ha jól emlékezem.No a tigrisre jellemző hogy becserkészi az áldozatát,teljesen felméri a reális helyzetet és csak akkor inditja el támadását,ha esélye van,ennek hiányában visszavonul.Orbán minden lépésére ez a jellemző.Az országgyülési választáson elszenvedett vereségéből tanult/hülyeség volt nem az ország tényleges helyzetére építeni a kampányát/.Most ezerrel erre megy a csapásírány,csak lehet ,hogy a csapásszám /nem nyelv/emelése lehet,hogy tulzott és FIDESZ hajója ismét a célvonal elött hibát vét./Mikola/.Végig kellene gondolniuk.hogy kormányos cserével/Orbán-Kósa/ a győzelemnek nincs-e nagyobb esélye ajobboldalnak.Orbán megosztó ,Kósa inkább integráló.Orbán kérdés.hogy felimeri-e a nov. kongresszusukon ezt?
Előzmény: b.viridis (104)
laca137 Creative Commons License 2006.10.30 0 0 107
hát elég fura logika bejelenteni a választás után : csaltam ... hazudtam (loptam ) ha mást nem esélyt időt lehetőséget ...aztán meg nem lemondani ? ,,, ennek a politikai üzenete (szerintem) annyi hogy : átbasztalak marhák enyém a hatalom nyas gem azt csinálok amit akarok ... szerintem az öszödi bla bla bla : az a diktatúra bejelentése ....az ő nyelvén legalábbis
Előzmény: Törölt nick (105)
laca137 Creative Commons License 2006.10.30 0 0 106
politikus : nem azt mondja ami igaz hanem amiről azt hiszi hogy a legtöbb ember hiszi hogy igaz
Előzmény: Törölt nick (8)
b.viridis Creative Commons License 2006.10.30 0 0 104
Akarja a fene. Csak tényleg kíváncsi vagyok, hogy mennyire okos politikus.
Ennek a lemérésére próbálok találni valamilyen keretet.
Lásd be, hogy a tetteit utólag megítélni roppant nehéz. Én azt mondom, hogy lőtt egy nagy bakot az ultimátumával, te azt, hogy mennyire bölcs volt, mert mittomén.
Ezért javasoltam, hogy mondd meg előre, hogy mit kíván elérni. Ha sikerül neki, okos politikus. Ha nem, akkor kókler.
Előzmény: uopi (102)
uopi Creative Commons License 2006.10.30 0 0 103
furcsa hogy az viszont nem zavar hogy az orszag mar most is lehetetlen helyzetben van.talan az orszag fontosabb mint egy hazug kalandor=gyurcsi
Előzmény: b.viridis (101)
uopi Creative Commons License 2006.10.30 0 0 102
te mindenaron sarokba akarod szoritani mert balos szavazo vagy
Előzmény: b.viridis (99)
b.viridis Creative Commons License 2006.10.30 0 0 101
Oké, ez már valami.
Tehát ha Gyurcsány mégsem jön lehetetlen helyzetbe, mondjuk jövő év végéig, akkor elmondhatjuk, hogy Orbán mégsem annyira okos?
Előzmény: picur03 (97)
zöldkomcsi Creative Commons License 2006.10.30 0 0 100
Nem jó! Okosság az olyan hazugsághoz kell amivel nem érnek tetten.
Előzmény: Törölt nick (93)
b.viridis Creative Commons License 2006.10.30 0 0 99
Ez így kevés. Egy okos ember, ha belevág valamibe, akkor nagyjából tudnia kell, hogy mire is számíthat. Orbán jogvégzett, ugye okos is, ő ne tudná, hogy miről lehet és miről nem népszavazást kiírni???
Tessék szépen mejósolni, hogy egészen pontosan mit is akar elérni. Konkrétumokat, nem lózungokat.
Aztán majd fél év múlva visszanézzük.
Előzmény: Törölt nick (81)
uopi Creative Commons License 2006.10.30 0 0 98
ha megeljuk
Előzmény: Törölt nick (92)
picur03 Creative Commons License 2006.10.30 0 0 97

A releváns kérdés az,hogy felismerte a miniszterelnököt nem csak a parlamentben bizalmi szavazáson ,hanem a programjának egyes elemeinek népszavazáson történő megméretésével is lehetetlen helyzetbe lehet hozni.
Előzmény: b.viridis (80)
kizsgé Creative Commons License 2006.10.30 0 0 96
Szerintem okos. Okos, mert aki iylen módon tud embereket megszólítani, megmozgatni, az nem lehet buta emebr..
redmon Creative Commons License 2006.10.30 0 0 95
Kire gondolsz?
Előzmény: Törölt nick (47)
uopi Creative Commons License 2006.10.30 0 0 91
a
Előzmény: zuglo_14 (88)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.30 0 0 89
egyetertunk.honved meg az afgan hegyekben all csak sajnos.ott is csak 3 tucat
Előzmény: Törölt nick (86)
zuglo_14 Creative Commons License 2006.10.30 0 0 88
És kibaszták a mcskát szarni, hogy váltani kellett?:-)))))))))
Előzmény: Törölt nick (83)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.30 0 0 87
ezt vallalom
Előzmény: zuglo_14 (85)
zuglo_14 Creative Commons License 2006.10.30 0 0 85
Akkó fogad részvétem:-)))

Neked is csak vánd0rs0lyomnyi agyad van?:-)))))
Előzmény: Törölt nick (79)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.30 0 0 83
en okosnak tartom.en vagyok az uopi a topicnyito
Előzmény: Törölt nick (82)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.30 0 0 81
jobbrol szolok.bar en nem ertek annyira a politikahoz mint egyesek.szereny es a polidilin csiszolt agyammal ugy gondolom hogy ha ugydonto a nepszavazas akkor sokmindent meg tud vele masitani a gyurcsi akarata ellenere.de ugye meg jova se hagytak tehat lehet hogy nem is lessz
Előzmény: b.viridis (80)
b.viridis Creative Commons License 2006.10.30 0 0 80
Lehetne ez a topik akár a viktori okosság lakmusza is.
Tessék megmondani, hogy pontosan mit remél például ettől a népszavazós écától.
Így utólag majd ellenőrizni tudjuk, hogy bejött- e, ha igen, akkor okos, ha nem, akkor utólag már nem ér a magyarázkodás, hogy á, nem is azt akarta.
Lehet megtenni a téteket.
Ööö, lehetőleg jobbos olvtársak véleménye, tippje érdekelne.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!