Szerencse, hogy mi észnél voltunk - nyilatkozza Pokorni, megelőzendő a minek mentetek oda, direkt csináltátok típusú vádakat.
ez egy édes szóvicc - - az egyetlen fidesz-ember, akiről szó esik a zavargások kapcsán, szegény Révész Máriuszeszméletvesztéssel, elájulva rokon által támogatva töltötte az éberség idejét...
Ebből látszik, hogy ez a Révész Máriusz mekkora IQ-fighter, ugyanis ki nem sz@rja le a mentelmi jogát: a probléma az, hogy a rendőrség nekiállt az épp oszló és hazafele induló tömeget oszlatni és elverni olyan embereket, akiknek semmi köze nem volt a zavargásokhoz. (Mondjuk érthető, sokkal könnyebb ezeket az embereket megverni, mint akik zavarognak és próbálják elkerülni, hogy elkapják őket...)
Persze, hogy nem az, de akkor te sem próbáld Révész Máriuszt beterelni kétértelmű mondatokkal, hogy mit csinált ott. Volt egy fidesz gyűlés. Normális esetben 2 óra múlva is ott vannak az emberek.
A valódi történet: Máriusz a rendezvény után petanqu-ot akart játszani a többiekkel a Kossuth téren elkobzott vasgolyókkal amik Grespik László szerint szerves részei egy demonstrációnak.Sajnos mivel náluk(vitya,tomi,stb) eddig csak ki tudja miért a focit játszották azt hitte itt is azonosak a játék alapelemei.Ezért történt a baleset. Az első eldobott golyóba bele stukkolt és ahogy leesett a földre a golyó még ráesett a karjára is mivel túl magasra fejelte.A többi sérülését pedig a többiek okozták a túlzott segíteni akarásukkal.Végül eszükbe jutott a reklám: igyál mégegyet és fogd a Gyurcsányra! Ezt is megjátszották és lőn siker.
mi ez, nagyotmondási verseny? most akkor jöjjek az 1,8millió maradék békés bp-ivel, akik ha megmozdulnak, hűderossz lesz orbánnak?
de egyébként az a 200e aki ott volt, ki se ment volna, ha azzal hívják, h gyertek, kukákat borogatunk, barrikádot építünk és levadásszuk együtt a rendőröket egymással...
amúgy nem is értelek, az előbb még békés tüntetés volt, szerintem most is az, és nem potenciális rendőrgyilkos-csapat, ahogy te körvonalazod...
Nem. Én csak arról beszéltem ami volt. A fidesznek volt egy fegyelmezett békés ünnepi megemlékezése és csak úgy közbevetettem, hogy fogaalmad nincs mi lett volna ha megindul 200 ezer ember. De úgy látszik szeretnéd megtudni már amennyire az itt levő nagyarcú hozzászólásokat olvasom. Nem a fideszre gondolok itt, hanem amikor kétszázezer emberben szakad el a cérna. Bezárhatnád Gyurcsány III. köztársaságát.