Keresés

Részletes keresés

schgy Creative Commons License 2006.10.27 0 0 121
"NagyAnd válasz | megnéz | könyvjelző 2006.10.24 10:32:55 (24)
Már az Orbán-beszéd alatt hallani lehetett, hogy a Deák-térhez közel állók néha hangosan felzúgnak, füttyögnek. Akkor még nem tudtuk, miért. Aztán amikor vége lett és elindult a tömeg egy része haza a Deák tér felé (köztük én is), akkor már minket lőttek."
Egyszóval NagyAnd tanúságtétele szerint a rendezők nem juttatták el hozzá azt az infót, hogy arrafelé épp osztlatás történik és ezért lehetőleg ne arra menjen. Csúnya rendezők, ajjajjaj. Vagy esetleg mégis mondták neki?
schgy
Előzmény: Törölt nick (97)
zuglo_14 Creative Commons License 2006.10.25 0 0 120
http://www.fn.hu/index.php?id=3&cid=147230

Egy csoportnyi csuklyás

Az október 23-i összecsapásokat az MTI tudósítói a helyszínen követték figyelemmel folyamatosan. Egyebek között azt tapasztalták, hogy egy csoportnyi fekete ruhás, fekete maszkot, csuklyát viselő fiatal több ízben is megpróbálta az Erzsébet térnél az Astoria felé "húzni" a Bajcsy-Zsilinszky és az Andrássy út kereszteződésében sorfalat álló rendőri erőket.

....
tessék végig olvasni

most meg jönnek a fideszfikanickecskék az ócska dumával:-)
urál Creative Commons License 2006.10.25 0 0 119

Többször egymás után, hansúlyosan leírtad, hogy beteg vagyok! És miután én egyértelműen azt írtam itt korábban, hogy elítélem a zavargásokat és a rendet pártolom, ezért nyilvánvaló, hogy szerinted a civilizáció rendje egy betegség, a civilizált ember beteg ember. Bezzeg az egészséges gyújtogató barbárok! Azok tök rendben vannak, tüchtig állatok. :)

Előzmény: hasek2 (118)
hasek2 Creative Commons License 2006.10.25 0 0 118
Ezt te írtad! A tehát szót nem tudom, hogy miért írtad oda. Finoman szólva sincs köszönőviszonyban a véleménnyemmel, ezért kérlek ne írj nyilvánvaló valótlanságokat! A véleményem a következő: Nagyon undorító, mocskos dolog volt a két tömeget összeszorítani! Ennyi! Ha tetszik, ha nem! Mindenféle okoskodás helyett csak csak olvasd el ezt a mondataidat tízszer:

No nem mintha a fideszes rendezvényen részt vevők jó része a személyes beszámolóik alapján a rendezvény után nem zavargások felé vette volna az irányt. Az utóbbiakért tényleg nem kár, de ők nem is becsületes állampolgárok.

Na erről írjál inkább valamit, ami teháttal kezdődik!
Előzmény: urál (117)
urál Creative Commons License 2006.10.25 0 0 117

Áh! Értem már!

Tehát szerinted a civilizáció az egy betegség, ami fenyegeti a népi barbárt és ha elkapja, hát csak áll bambán, kiesik a kezéből az utcakő. Súlyosabb stádiumban könyvtárba megy nem fosztogatni.

Még szerencse, hogy demagógok rendszeresen oltanak már felénk ellene!

Előzmény: hasek2 (116)
hasek2 Creative Commons License 2006.10.25 0 0 116
Na hurrá értetted! De biztos hogy beteg vagy! Te simán ma is kiadnád a tűzparancsot ez számomra nyilvánvaló az előbbi hozzászólásból. Inkább tünj innen a nickeden túlra! Oda való vagy!
Előzmény: urál (115)
urál Creative Commons License 2006.10.25 0 0 115

Tökéletesen értem a hülyeségedet. Azt írtad, hogy a rendőrség eredménytelen volt, de ez engem nem zavar, mert engem csak az zavar, hogy a fideszeseket nem verték meg eléggé.

Namost ez úgy hülyeség ahogy van. A rendőrség lehetett volna keményebb is, de eredményesebb semmiképp, míg úgy vélem, hogy végső soron várhattak volna még egy fél órát a Károly körúton, mielőtt az Astoria felé kezdik szorítani a nyilas csürhét. Hiszen így is vagy két órán át nem önkontrollt gyakoroltak és nem támadták a csőcseléket, hogy azokat ne szorítsák neki a fideszeseknek. Így sajnos néhány tényleg ártatlan és békés fideszes is bedarálásra került a rendezvény vége után, mivel nem hagyták el a helyszínt elég gyorsan. No nem mintha a fideszes rendezvényen részt vevők jó része a személyes beszámolóik alapján a rendezvény után nem zavargások felé vette volna az irányt. Az utóbbiakért tényleg nem kár, de ők nem is becsületes állampolgárok.

Amit írtál, az egy tipikus agyament jobber hülyeség volt. És most sicc!

Előzmény: hasek2 (114)
hasek2 Creative Commons License 2006.10.25 0 0 114
Jogod van úgy tenni, mint aki nem érti, vagy lehet hogy tényleg érted. Viszont ingyen nem tanítok!
Előzmény: urál (110)
kopaszmercis Creative Commons License 2006.10.24 0 0 113
Azert kivancsi lennek, hogy hany fideszes szavazott igennel arra a torvenyre, ami a rendorseget a tomeg oszlatasara kotelezi...
ha mar a gyursanyi intezte el... ugyanis o meg sehol nem volt, amikor a viktator erre mar igennel szavazott...
ja vagy az nem tetel.. en kerek elnezest :)
Előzmény: smafu (112)
smafu Creative Commons License 2006.10.24 0 0 112
"Tessék ilyenkor lövetni, ahogy normális országokban szokás.standard eljárás az, hogy feláll szépen a rohamrendőrség falanxba, és kioszt száz-kétszáz gumilövedéket."
TWA bekaphatja..

Egy kicsit ide, egy kicsit oda.
Ha lőnek az a baj, ha nem akkor az.

Valszeg azóta belátta, hogy ez a tömegbelövés dolog nem is olyan vicces, azután, hogy Gyurcsány megvalósította.
Előzmény: Kiss G. Eszter (3)
kopaszmercis Creative Commons License 2006.10.24 0 0 111
N aht, megis igaz.. tehat a mocskos budos komcsik mar sokkal elobb elkezdtek ezzel foglalkozni.. micsoda ironia!!! :)
Előzmény: csakazértis FRADI (36)
urál Creative Commons License 2006.10.24 0 0 110

Na ide figyelj te fikanick!

Írtál egy hülyeséget, amire én válaszoltam neked. Ha annyi agyad sincs, hogy felfogd mire céloztam, akkor az a te bajod. Ha zavar, hogy különbözök tőled, akkor meg kezeltesd magad, mert más választásod nincs! Stimmel?

Előzmény: hasek2 (109)
hasek2 Creative Commons License 2006.10.24 0 0 109
Tudom ... Újra leírom, hátha megérted
szvsz TE BETEG VAGY!
Ha nem lennél, akkor biztos hogy nem ezt válszoltad volna. 20-as iq felett bárki tudja követni azt a hihetelenül bonyolult pár sort, amit írtam. Olvasd el újra ,hátha már sikerül!
hasek
Előzmény: urál (104)
urál Creative Commons License 2006.10.24 0 0 106

Ha szóltak neki, akkor mi a jó francért ment a Deák tér felé?

Első Polgár olvtársunk kereste a balhét, hát meg is kapta.

Előzmény: Törölt nick (105)
urál Creative Commons License 2006.10.24 0 0 104

Se fideszes, se nyilas nem vagyok. Tehát ez nem jött be!

Előzmény: hasek2 (101)
Vén Csataló Creative Commons License 2006.10.24 0 0 103
Hazudsz.
Előzmény: urál (94)
Vén Csataló Creative Commons License 2006.10.24 0 0 102

Ne idegeskedjj. 50 éve a bolsik mindig csőcseléknek nevezik azokat, akik ki merik nyitni a szájukat.

Előzmény: Első Polgár (100)
hasek2 Creative Commons License 2006.10.24 0 0 101
URÁL!!!
Én így értelmeztem a ma reggeledet:
"Gratulálok a rendőrségnek!
A hihetelenül fontos Újpestet sikerült megvédeni a csőcseléktől!!! A szétszóródó tüntetőket sikerült az Astoriánál bekeríteni, összeterelni, a náci elemeket éjjel kettőig hajkurászni a környéken. Egy hiba volt csak, hogy néhány fideszes megúszta! "
Szvsz, te beteg vagy!
hasek
Első Polgár Creative Commons License 2006.10.24 0 0 100

csőcselék az apád fasza, nem történt semmi rendbontás, addig, amig a rendőrök el nem kezdték könnygázzal lőni a békés tüntetőket, akik a bejelntett törvényes Kossuth téri tüntetésre igyekeztek.

Előzmény: urál (6)
urál Creative Commons License 2006.10.24 0 0 99

Hiába szűkölsz!

A Deák tér felé csak a balhézni akarók indultak el. És ezt nem tudod kimagyarázni! :)

Előzmény: Törölt nick (97)
Vad Creative Commons License 2006.10.24 0 0 96

A legdurvább fegyver a vasgolyó volt.

Ezenkívül kalapács, franciakulcs, kések.

De lehet, hogy még újságpapír is volt náluk.

(bár a vasgolyót nem értem, de ezeket nem nevezném fegyvernek)

Fegyvernek nevezném azt, amit a rendőrök vetettek be, indokolatlanul.

Előzmény: Törölt nick (89)
zuglo_14 Creative Commons License 2006.10.24 0 0 95
Ne hazudoz, drága topiktársam:-))))

Mert körbe röhögnek:-))))

"hétfő este a tömeg nagy része kijött a Kossuth téri elkerített részről,"

Tegnap volt hétfő este:-))))

Tegnapelött vasárnap esete volt:-))))

" tömeg nagy része kijött "
A másik része meg szart rá:-))))))

Enyit érsz:-))))
Előzmény: Törölt nick (91)
urál Creative Commons License 2006.10.24 0 0 94
Kár, hogy a tüntetők jelentős része az Astoria felől jött. :)))
Előzmény: Vad (93)
Vad Creative Commons License 2006.10.24 0 0 93

mér, BKV-val mentek?

Nem ez a legrövidebb útvonal, sem gyalog, sem taxival.

Kétrészt tök simán a Deák tértől visszafele nyomták már a tüntetőket az Astoria felé, azzal a később érthetővé vált céllal, hogy egybemossák őket az ünneplőkkel, és üthessék azokat is.

Előzmény: Indián (34)
dz01 Creative Commons License 2006.10.24 0 0 92

te pedig az isteni fényben tündöklő nagy megmondó vagy aki majd megmondja mi lesz és mi nem., mi jó és mi nem. annak az időnek vége. a liberális eszmék lehetővé teszik hogy tüntess és ne gyere azzal h tankal nem lehet mert nem is de a Kossuth térre úgy is vissza fognak menni hatetszik neked meg a haverjaidnak meg ha nem akkor is.  ha neked ez nem tetszik el lehet menni mondjuk észak kóreába ott majd nyugodtan alhatsz este a kimdszongil vagy milyen tér mellett.

gyurcsány takarodj

urál Creative Commons License 2006.10.24 0 0 90

Megérte. Az ünnepségek legfontosabb része rendben lezajlott és nem lett belőlle világraszóló botrány. Namost amilyen fegyvereket ott találtak az alapján oda azokat nem lehetett visszaengedni. Sőt!

Sehova a civilizált világban nem lehet beengedni azokat akik a Kossuth téren tüntettek heteken át.

Ez megint nem vitatéma, aki vitatja, az max nyilas, lumpenproli, vagy idióta lehet.

Előzmény: Törölt nick (89)
urál Creative Commons License 2006.10.24 0 0 88

Többek közt azért nem, mivel:

- A Kossuth téren azok után, amit hajnalban műveltek és amilyen eszközöket ott találtak nincs többé helyük.

- A Kossuth téren állami ünnepség zajlott.

Kettéválasztani meg azért nem lehetett őket, mert nem voltak hozzá felvonulási utak a Deák térnél. De ez utóbbit te magad is tudod, vagy ha nem, akkor tanyasi vagy, aki még soha nem járt a Deák téren!

Előzmény: Törölt nick (87)
urál Creative Commons License 2006.10.24 0 0 86
Előzmény: Törölt nick (83)
Indián Creative Commons License 2006.10.24 0 0 85
Egyedül bittos nem...
Előzmény: Törölt nick (84)
urál Creative Commons License 2006.10.24 0 0 82

Egyátalán nem terelték őket a fideszes rendezvény felé.

Előzmény: Törölt nick (81)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!