Keresés

Részletes keresés

Gilisznya Creative Commons License 2 órája 0 0 1970

Sziasztok!

50 éves budapesti nő vagyok.

Barátnőt szeretnék találni Pesten vagy közel Pesthez.

Beszélgetni, mászkálni, beülni valahová...

Szeretem a filmeket, sokat olvasok, szeretek rejtvényt fejteni.

A zenét imádom.

Ha megismernél, írj!

kertigeze4@gmail.com

Caroux Creative Commons License 2025.01.19 0 0 1969

Sziasztok!

Új év, új remények. Bár az évek fogynak, a remény sosem. A barátság is egy olyan dolog nálam, ami sosem tudott hosszú ideig megmaradni az életemben, emiatt van némi hiányérzetem. Sokat csalódtam barátnak hitt

emberekben, de még képes vagyok hinni benne, hogy lehet kivétel. Én egy félig-meddig introvertált-extrovertált személyiségű férfinak tartom magam, a hasonló gondolkodású, mentalitású emberekkel viszonylag hamar összehangolódok. Elfogadom a másságot, voltak meleg ismerőseim is. Szeretek társaságba járni (pl. játékos estek), de erre nem sűrűn adódik lehetőség (tőlem függetlenül), és az ilyen kapcsolatokban sincsenek igazán további lehetőségek. 

Mivel elmúltam 40, elsősorban hasonló korosztályt keresnék (kb. 35-45). Nőtlen és gyermektelen vagyok, családot nem tervezek (egyre biztosabban), ezért családosokkal nem szeretnék barátkozni, sorry. Azt se szeretném, ha olyanok keresnének, akik az aktuális szakításukat, gyászukat, vagy egyéb problámáikat akarnák rám zúdítani kezdésnek. Nem akarok egyből párkapcsolati szakértő, pszichiáter vagy gyászterapeuta lenni. Nem érem be kizárólag telefonálással, cseteléssel és évi pár találkozással. Beülős-ivós programok helyett inkább tartalmasabbakat részesítek előnyben (utazás, kirándulás, séták, kiállítások stb.) Eljárós hobbijam nem igazán vannak társaság hiányában, az otthoniak meg nem érdekesek különösebben. Sportolni, bulizni nem szeretek kimondottan (ping-pong, billiárd, ilyesmi még belefér). Inkább abban hiszek, hogy az idő majd megoldja a közös időtöltést, hozhat új hobbikat is egymást inspirálva. Az informatika világa és a műszaki dolgok, az autók távol állnak tőlem, IT-sekkel sem nagyon ismerkednék. Olvasni, nyelvet tanulni viszont gyakran szoktam, egyik célom jól megtanulni két idegen nyelvet.

Budapesten élek a 18. kerületben, esetleg ez is megkönnyítené a találkozást. Nők is jeletkezhetnek, bár az könnyen valami másba fordulhat át, itt nem a társkeresés a célom.

E-mail: cresthun110@gmail.com

Jóbarátok24 Creative Commons License 2025.01.09 0 0 1968

Sziasztok!

Mi egy 50/55 éves pár vagyunk. Gyerekeink felnőttek, imádott kutyusunkkal Heves megyében élünk, egy kis településen Hatvan és Gyöngyös közelében.

Hasonló korú párokat keresünk kizárólag barátkozás céljából, közös programokhoz. Ha munkánk engedi s"zeretünk jó nagyokat sétálni, brogácsolni, utazni, egy pohár bor mellett beszélgetni...

Ha felkeltettük érdeklődésed bemutatkozó levelet várjuk a jobaratok24@gmail.com 

KicsiStifi Creative Commons License 2024.11.06 0 0 1967

Sziasztok!

Levelezőtársat/barátot keresek. 
29 éves normál testalkatú srác vagyok. 

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, várom leveled a publikus emailomra, amit az adatlapomon megtalálsz.

Várom leveled! :)

Csiboka Creative Commons License 2024.10.08 0 0 1966

Sziasztok, akkor újra neki futok mert régen kerestem már itt barátnőt,de nem csetelos vagy telefonbeszélgetős barátot keresek..

Egyszerű,nyitott gondolkodású ,pozitív kisugárzású barátnőt,haver nőt keresek aki Fotón,Mogyoródon vagy a 15.kerulet vonzáskörzetében lakik..

Nem szeretnék túrázni 50 km-t,de szeretek sétálni, csacsogni,moziba járni..

Rólam pár szóban.. 40-es gyermektelen ,kedves ,sokak által pozitív kisugárzású nő vagyok..

Van munkám,szeretek enni,szeretem a természetet,az állatokat az alkoholt nem szeretem és nem is dohányzom..

Fiúkkal nem szeretnék barátkozni mert van kedvesem akit tisztelek,becsulok..

További értékes napot kívánok..

Email címem: huncutka745@gmail.com

pimmi Creative Commons License 2024.09.25 0 0 1965

Sziasztok,
egyedülálló, egyedül élő, budapesti férfi vagyok. Szüleim már rég meghaltak, saját lakásomban lakok. Őszinte, becsületes, tisztelettudó vagyok,
én egy 45 éves fiatalos, 175 cm magas 79kg. nő személyében 18 és 55 év között. Budapesten lakom. XI. kerület „olyan lányt , és normális embert keres, vagy csak egyszerűen elege van a mostani életéből, és valami másra vágyik. Szabadidőm van, Bp. élek, szeretek utazni, vezetni, mozizni, színházba, akárhova menni, és mindent ami a jó élethez kell, ezekhez is keresek partnert, akár csak – barátnőt is, elmenni akárhova, vagy csak úgy lenni, van ilyen valahol? De persze ha úgy alakul lehet akármi is. ezért jó lenne találni egy társat vagy egy barátot.
Keresek egy egyszerű, hétköznapi, földön járó lányt hölgyet társnak, barátnak vagy akár .Az anyagiakon túl tudok segíteni tanulásban, autóvezetésben és egyéb praktikus dolgokban.
Normális értékrenddel rendelkező lányt keresek,
(jó levegőt, állatokat, növényeket), szereti a biztos hátteret, jónak tartja ha van hová hazamennie,
lány, hölgy jelentkezését. matrixpc@freemail.hu

FreedomGirl Creative Commons License 2024.08.25 0 0 1964

Ha valakinek kedve támadna ismedkedni és/vagy barátkozni,akkor írjon nekem a megadott a mail címre😉

Budapest agglomerációjában lakom,van egy cuki párom,imádom a cicákat és az állatokat(még a pókokat sem ölöm meg,csak kiviszem a házból).

Nekem egy szemvedélyem van,az az utazás,így sokat megyek:1 naposak,hosszúhetvégések,körutak.Másik hobbim a tánc...

Nálam a 37 és 50 év közötti korosztály lesz a befutó,a lényeg,hogy  ne legyen unalmas és megkeseredett az illető.

(verbocz@gmail.com)

Lábimádó_23 Creative Commons License 2024.08.25 0 0 1963

Sziasztok! 

20 éves vagyok.

Szívesen barátkoznék, leveleznék.

Elsősorban hölgy/lány baratot.

Ha felkeltettem érdeklődésed,várom válaszod.

Szép napot!:)

Indexindexfoot@gmail.com

C.Anna09 Creative Commons License 2024.06.18 0 1 1962

Sziasztok

45/49-es pár vagyunk, Budapest dél- agglomerációs részéről és barátokat keresünk egy jó beszélgetéshez, kellemes időtöltéshez, kikapcsolódáshoz, kiránduláshoz, grillezéshez, társasozáshoz és minden olyan tevékenységhez melyben jól érezzük magunkat (kizárólag barátkozás céljából :) )
Ha te is hasonlóan barátokat keresel, kérlek írj a cirmosanna09@gmail.com címre.
Szép napot :)

Conroy Creative Commons License 2024.06.05 0 0 1961

Kb. a 35-45 év közötti korosztályt keresem! Sajnálom, ha ezzel esetleg bárkit megbántanék. 

Előzmény: Conroy (1956)
Csillu1994 Creative Commons License 2024.05.29 0 1 1960

Sziasztok

Csillu vagyok 30 éves egy kis faluban lakom jelenleg Csongrád megyében, szeretem az állatokat van nekem is cica és kutyus is.

Szeretek zenét hallgatni filmet nézni, színezni, fényképezni

Szeretek sütni főzzni és a szép színes virágokat.

Sajnos úgy hozzta az élet hogy elveszitetem a legjobb barátnőmet ami nagyon meg viselt jelenleg is 😞

Olyan barátnőt keresek akivel lehet beszélgetni lelkizni és bármiről...

Ha meg ismernél kérlek írj gombosne1994@gmail.com!

Szép Estét! ☺️

aceofbase22 Creative Commons License 2024.05.27 0 0 1959

Sziasztok! 

20 éves vagyok.

Elsősorban korombeliekkel.

email:axel20231209@gmail.com

Csillu1994 Creative Commons License 2024.05.07 0 0 1958

Sziasztok

Csillu vagyok 30 éves egy kis faluban lakom jelenleg Csongrád megyében, szeretem az állatokat van nekem is cica és kutyus is.

Szeretek zenét hallgatni filmet nézni, színezni, fényképezni

Sajnos úgy hozzta az élet hogy elveszitetem a legjobb barátnőmet ami nagyon meg viselt jelenleg is 😞

Olyan barátnőt keresek akivel lehet beszélgetni lelkizni és bármiről...

Ha meg ismernél kérlek írj gombosne1994@gmail.com vagy jelölj be fb-on Gombosné Zsilák Csillu néven várom!

Szép Estét!

pimmi Creative Commons License 2024.05.06 0 0 1957

Sziasztok, Laci
Budapesten lakom, XI. kerületben. Olyan lányt nőt , és normális embert keresek, akinek csak egyszerűen elege van a mostani életéből, és valami másra vágyik. Szabadidőm van, Bp. élek, szeretek utazni, vezetni, mozizni, színházba, akárhova menni, és mindent ami a jó élethez kell, ezekhez is keresek partnert, akár csak barátnőt is, elmenni akárhova, vagy csak úgy lenni, van ilyen valahol? De persze ha úgy alakul lehet akármi is.,, ezekhez keresek partnert, kocsi, ház, szabadidő, stb... írjon: matrixpc@freemail.hu

Conroy Creative Commons License 2024.04.19 0 0 1956

Először is csak barátjelölteket keresek, aztán majd elválik, hogy tényleg azok is leszünk-e. Mindenesetre a "depis", életunt, időhiányos és lehetetlen (passzív, tervezni nem lehet velük) emberek kerüljenek, ha kérhetem! Csetelni/telefonálni bárkivel tudok a világon, szóval az online megoldás nem játszik nálam. Néha persze ez is elkerülhetetlen két találkozás között, de hosszabb távon ezzel nem lehet engem "becsapni", mellékvágányra tenni. Csak igazi, élő kapcsolatra lenne szükségem, ahogy gondolom másoknak is.

Előzmény: Conroy (1954)
Jóbarátok24 Creative Commons License 2024.04.09 0 0 1955

Sziasztok!

50-es házaspár vagyunk. Hasonló korú budapesti párokat keresünk, kizárólag barátkozás céljából.
 Kirándulások, mozi, színház, csak úgy csavarogni, vacsi, beszélgetés, közös főzés- sütés....

e-mail címünk : jobaratok24@gmail.com

Conroy Creative Commons License 2024.04.06 0 0 1954

Sziasztok!

41 éves férfi vagyok, Budapestről keresek társaságot főleg hétvégi programokra (utazás, kirándulás, városnéző séták, pingpong, bowling, kiállítások, strand stb.), de csak barátság céljából. Gyerekem, családom, párom jelenleg nincs, szóval nem én vagyok az, akivel ezeket az élethelyzeteket jól át lehetne beszélni, sorry.  Ha te az IT-szektorban dolgozol, vagy gyakran utazol a világban, esetleg már éltél is külföldön, akkor szinte biztos, hogy nem egymást keressük, bocsi! Az autók, a foci nem érdekelnek, nem vagyok műszaki beállítottságú sem. 

Előny lenne a dél-pesti lakóhely, vagy az ahhoz közeli agglomeráció, hogy ne kelljen átutazni egymásért az egész várost.

Még annyit tennék hozzá, hogy nem havonta, vagy ritkábban szeretnék programokat/talikat és ne udvariassági "mizu, hogy vagy, hogy telt a hétvégéd" hívásokkal tudjuk le/váltsuk ki ezt a távkapcsolat felé tolódva. Egy minimális idő-és energiabefektetés azért mindenképp kéne...

Elérhetőségem az adatlapomon, ha esetleg valakit érdekelnék a bematatkozásom alapján. :)

aceofbase22 Creative Commons License 2024.04.05 0 0 1953

Sziasztok! 

20 éves vagyok.

email:axel20231209@gmail.com

Ariontsetseg Tserendorj Creative Commons License 2024.03.26 0 0 1952

Sziasztok!

33 vagyok a 2. kerben lakom. Szivesen baratkozom nalam fiatalabbakkal es korombeliekkel.

E-mail cimem: amdirameleth@gmail.com. Kerdezzetek batran mindenre es barmire valaszolok!:-)

Irjatok!:-)

aceofbase22 Creative Commons License 2024.03.20 0 0 1951

Sziasztok! 

20 éves vagyok.

Amarinaa Creative Commons License 2024.03.17 0 0 1950

Dóri, neked már sajnos elég rossz híred van két barátnő csoportban is fb-n. Vagyis én csak két csoportban vagyok, ott ömleszted a kereső posztjaidat.
Egyszer volt is rólad egy komment özön, de aztán törölték, talán te is értesültél róla.
Ott többen elmondták rólad a negatív tapasztalatokat.
Nem részletezném, hogy miket írtak akik kapcsolatba kerültek veled, nem lenne szép itt újra kibeszélni.
De talán magadba kellene nézned és nem folyton a többieket hibáztatnod, hogy nem sikerülnek a barátságok. Mert szerinted a többi lány hibás állandóan. De pont te vagy az, akiről elég taszító dolgokat osztanak meg a lányok egymás közt.
Ha nem így lenne, nem lenne rá szükséged, hogy évek óta kitartóan próbálkozz a barátnő kereséssel. ( mert persze tudjuk, mert mindig írod, hogy vannak barátnőid, de kell még pár )
Szóval gondolkozz szerintem kicsit el, miért is megy neked olyan nehezen, hogy barátnőket találj és akkor nem kell 1000 posztot kiraknod.

Előzmény: Dóri Budapest (1948)
johnny 2077 Creative Commons License 2024.02.24 0 0 1949

Szia Dóri,

Próbáld ki a Facebookon a Dating-et. Azt sokkal többen látogatják valószínűleg, mint ezt a fórumot és jobban tudsz szűrni, hogy kit keresel vagy kik találhatnak meg téged.

Nekem bevált, nyilván az sem volt könnyű, de remélhetőleg nagyobb sikerrel fogsz ott járni, mint ezen az oldalon.

Sok sikert :)

Előzmény: Dóri Budapest (1948)
Dóri Budapest Creative Commons License 2024.02.23 0 0 1948

Sziasztok! Bárcsak ne lenne túl sok felesleges kör levelezés mögöttem már és tényleg csak olyan írna, aki valóban barátnőt, nem levelezőtársat keres, Budapesten lakik, ráér, 35-50 év közötti nagyjából, nem csak hébe hóba van ideje, vagy kedve bármihez, és lehetőleg, mint én hétköznap és nappal dolgozik, hogy tudjunk is találkozni, nem utálja a kutyákat, mert van egy cuki mini mackó kutyusom, akit amúgy mindenki imád mindenhol szerencsére, őt nem is lehet nem imádni 🙂 és szeret hétvégeken kirándulni, bármerre az országban kimozdulni, nyáron Balcsizni hétvégeken, van autóm, üzemanyagon tudunk osztozni, hétköznap munka után is van időnként kedve, ideje egy héten valamit együtt csinálni, mozi, fürdő, ki-beülni vmerre, séta, jó programok stb...nem pánikbeteg, aki nem hagyja el a lakást, nem előbb hónapokig önfejlesztő tanfolyamokra akar járni, hogy jobban legyen, nem talán 1 vagy 2 hónap múlva ér rá, stb. stb... szóval értelmes, életképes, jófej és tényleg barátnőt keres és tesz is érte és nem csak 1-2 levél erejéig... Aki magára ismer, hogy ő is ilyen, vagy ilyen barátnőt keres, írjon messengeren. Multinál dolgozom, főleg sajna home office, szellemi téren, mellette tanítok németet még néha és nincs gyerekem.

email címem: m.doranew@gmail.com

Jóbarátok24 Creative Commons License 2023.12.16 0 0 1947
Sziasztok!

50-es házaspár vagyunk. Hasonló korú budapesti párokat keresünk, kizárólag barátkozás céljából.
Amit el tudunk képzelni, mint közös program: kisebb kirándulások, mozi, színház, csak úgy csavarogni, vacsi, beszélgetés, közös főzés- sütés....

e-mail címünk : jobaratok42@gmail.com
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.29 0 0 1946

Sziasztok!Barátot keresek közös szabadidős programok megvalósításához!Elsősorban Delpest környékén!

pimmi Creative Commons License 2023.11.10 0 0 1945

Sziasztok, Laci
Budapesten lakom, XI. kerületben. Olyan lányt nőt , és normális embert keresek, akinek csak egyszerűen elege van a mostani életéből, és valami másra vágyik. Szabadidőm van, Bp. élek, szeretek utazni, vezetni, mozizni, színházba, akárhova menni, és mindent ami a jó élethez kell, ezekhez is keresek partnert, akár csak barátnőt is, elmenni akárhova, vagy csak úgy lenni, van ilyen valahol? De persze ha úgy alakul lehet akármi is.,, ezekhez keresek partnert, kocsi, ház, szabadidő, stb... írjon: matrixpc@freemail.hu

pimmi Creative Commons License 2023.11.10 0 0 1944

Sziasztok, Laci
Budapesten lakom, XI. kerületben. Olyan lányt nőt , és normális embert keresek, akinek csak egyszerűen elege van a mostani életéből, és valami másra vágyik. Szabadidőm van, Bp. élek, szeretek utazni, vezetni, mozizni, színházba, akárhova menni, és mindent ami a jó élethez kell, ezekhez is keresek partnert, akár csak barátnőt is, elmenni akárhova, vagy csak úgy lenni, van ilyen valahol? De persze ha úgy alakul lehet akármi is.,, ezekhez keresek partnert, kocsi, ház, szabadidő, stb...

Amarinaa Creative Commons License 2023.10.29 0 0 1943

Szia Dóra ! Valóban ilyen nehéz online barátnőket találni, hogy évek óta próbálkozol több oldalon is,  és nem találsz ?
Én 3-4 napja határoztam el, hogy próbálok barátnőt keresni, mert igaz, vannak nagyon jó barátnőim, de sorban költöznek külföldre.
Ismerősöm rengeteg van, talán több is a kelleténél, de az igaz jó barátnőimet ők nem pótolják. :)
És azóta mindenhol a te hírdetésed jön velem szembe, évekről ezelőttről is.
Ha ez ilyen nehéz, akkor nem is lesz kedvem keresgélni :)) Esetleg más oka lehet, hogy nem találsz barátnőt ... ?

(én  más platformon próbálkozom a barátkozással, mert látom, itt amúgy sincs nagy forgalom )

Előzmény: Dóri Budapest (1942)
Dóri Budapest Creative Commons License 2023.10.18 0 0 1942

Sziasztok lányok! :) Még mindig ugyanolyan jófej, életvidám, életképes, igen ez a jó szó :) értelmes 35-50 év közötti budapesti barátnőket keresek, akikkel nem felszínes, nem főleg chatelős, hanem valós kimozdulások, programok lehetségesek, igényük és idejük is van rá! Elsősorban hétvégi kirándulások bármerre az országban, délelőtt, megyünk, este jövünk, ebéd vmerre, autóm van, üzemanyagon lehet osztozni, nyáron Balcsizás, amúgy hétköznap munka után bármi jó beülős, dumcsizós, mozizós, vidám színházas, fesztiválos, egyéb jó programra :) Kérlek, csak akkor írj, ha ilyen vagy Te is és ezek érdekelnek és nem csak néha érsz rá! Én magam multinál dolgozom beszerzésen és főleg home officeban, ami sok már egyedül 4 év óta, nincs gyerekem...Te? Aki magára ismer, írjon: m.doranew@gmail.com

Ancsa_69 Creative Commons License 2023.10.14 0 0 1941

Írj!

Előzmény: Feccka45 (1525)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!