Keresés

Részletes keresés

artforwho Creative Commons License 2007.07.02 0 0 82
Tüntetés, belinkelem amit a www.transindex.ro- ba irtam, ott "lakok"..TRaian nick név alatt :

na megvolt a tünti...Szval dehogy volt meg, elmentem a városházig, letelepedtem szépen pokróc , tünti-tábla ( nincs fényképezőgépem )..Elkezdek ott tamburinozni meg szövegelni, hogy , ..Igy valahogy : ja spiritizmul nyámule stb. Nem telik el tiz perc ott a rendfenntartó, menjek el onnan ! Szva egy hiba csuszott bele, mert ugyan a kérvényem aprobálva volt de nem a városháza elöttre hanem a Sétatérre..Egy kicsit dőhbe gurúltam emiatt , el is küldtem a rendfenntartót a faszomba, amikor elkezdett tegezni. Meg is ilyedtem , na most mi lesz! ?Többet nem tegezett, ennyi lett , hehe.Szoval tegez de azt nem engedi , hogy visszategezd, na ez nem megy. Ilyen rendöri fogás, szerencsére volt időm őket bemagólni. Persze én tévedtem ott, hogy az aprobálást nem olvastam el, de még utána sem mentem, de s még nem is tuttam , hogy utána kell menni. Semmi gond, most már tudom . Aztán hamar futás a Fürdő utcába, RMDSZ székház, Sebesi Karen Attila, nem tudom milyen funkcióban van ott a "müvészúr de leakart szopni, egy rövidebb- hosszabb ideje, udvarolgat nekem. Mondtam neki , esetleg a lábujjamat mert a péniszem foglalt, - van már két barátom , hova mégegy. Frici viszont megnézte a papírjaimat , készitett nekem egy vagyis két másolatot, megköszöntem, hello.. Irány a Malom utca, itt a Szenátori iroda, Robi, lenn a bejáratnál, Ő a szenátori titkár, judit a jogi tanácsos vagy mi , na ezt kerestem, temetésen nyaral , mindegy.. Aztán egy kivülálló Úr homályosított fel, hogy igenis , nem mindenki ott tüntet ahol akar , hanem ahol az jóvá van hagyva, szépen elmagyarázta nekem, aláirtam ennek. Látott ez az Úr amikor is a városházánál volt a kis " incidensem a rend őrével , s elmondta Robinak, hogy nem voltam túl pofátlan sem.
Új, friss kérvény benyújtva, csötörtökön tüntetek újra, -mostmár oda kérvényeztem egyenesen a Sétatérre, 12 és 15 óra között..
Sok sikert magamnak :-)

Arról van szó , hogy kb. két éve 5 db kérvényem van benyújtva a kolozsvári Városházánál , megválaszolatlanúl ! Transzcendentálizmus, hogymondjam , spiritizmus, alkémia ilyesmi ügyben, Alkoholizmus , sex drog és rock 'N ROLL..Szoval volt egy , " élményem, de ami egészen kézzel megfogható, ezt kell be bizonyitanom . S akkor mi leszünk itt a királyok, hehehe !!!
artforwho Creative Commons License 2007.02.21 0 0 81
Annyira vagyok, hogy mindez már csak a tudatalattimban szerepel...Viszont ott igenis.
Előzmény: Pondoray Béla (3)
artforwho Creative Commons License 2007.02.03 0 0 80
Azt mondja, nem szereti a bjuszos , szkállas,
szőrös pofákat . De én igenis, - mondom- mert legalább szőr legyen azon az az arcon ha bőr márnincs, hánem ?
Mondtam ezt miközben azon gondólkodtam amit elmondtam ezen a formunon is , hooogyy ..
Vagyis , hogy kettő unokatestvérem szűlettet bénán az utobbi tíz évben ! Egyik édes amásik csak az " apám" részéről..S én meg jóslásfélét vagy ilyet csltam 1995 ben tavaszán . Húsvét elött. Vagy húsvét után, románhúsvét elött..
Erről beszéltünk ma a m@d@m.al, na nem a jóslatról mert arról úgy halgatok mint a sír. Az unokatestvéremről, lány, keresztanyám lánya, hogy milyen jól egyeztünk amíg be nem lépett " apám" a színre...De képzeld csak L te !!! Az én első igazi valódi originel apám részéről való keresztanyámat és rokonaimat hódította le rólam a nevelő a pám !! Az unokatestvéremet N . - t, aki kétévvel nagyobb nálam, itt végzett a Báthory ban. S akivel kisovodáskorunkban ott
basztunk az asztalterítő rejtekében, az asztal alatt. Na nem épp basztunk ..
Volt egy kis örökösödési valami mert a keresztanyám Babú nagyonszerette volna a N számára elörökőlni az apám álltal rám hagyott kis házat..
Nemondom, úgy emészt a sárga irigység, hogy majd megüt a laposgutta emiatt a jóslatmiatt.. És úgy ég a pofámról a szőr, mint ahogy Teleholdéknál meg Powershot nál diszóvágáskór.. mondom a szőr mer bőr, de pe pulabrinza a juhok ott fenn hegyekbe .

Aztán mondom, a másik kis downkórost nem is annyira bánom sőt gyáltalán ! Sőt ..
Még igazi örömöt érzek amikór e szembe jút, ígyigaz.. de ezt a N kisfiát, igazán sajnálom ezt még láttam is life, taálkoztam Tibivel, kerestz a pám .

Mert Babú a keresztmamám ottdolgozott a z"apám " vállalatánál, titkárnőféle .. Igy akasztotta le "apám " aki ha nem is fő, mert esze nincs , de mufti volt..Propaganda vezető a zRomán Kommunista Párt de Kolozsvárnál .. Aztán oda ment a két maradéknagybátyámis dolgozni. " Apám" szerzett nekik munkahelyet, rendes volt tőle..Egyik anyám testvére J. most Szombathelyen van. Másik meg az édesapám unokatestvére, elöbbi autószerelő, 2 raktáros. L egyébként számtantanárvolt de nem kapott állást s így .

Háá na, csak azt akartam elmondani és hangsúlyozni és hangsúlyozom mégegyszer , - - mennyire úgy emészt emiatt a sárga !
Irigység , hogy majd megüt a lapos gutta.

=) =)
artforwho Creative Commons License 2007.01.19 0 0 79
- Ha nem tudtunk megegyezni ...micsináljak

- még nem tettél semmilyen ajánlatot, miről nem tudunk megegyezni,a semmiről hümm ,hi-hi : )))

- Azt mondod, nem müxik a szekér, én aztmondom de.. Sőt csak te nem akarod látni !
Úgy haladunk mint a szél, nem is szekér ez hanem szél..S hozzáteszem , legyen akár szekér akár szél vagy akármi, az Isten
űl rajta saját személyében..
Hozzáteszem : - ennek fele sem tréfa.
Ajánlatom : -minél hamarabb űljél fel !
Ám nem biztos, hogy aki hamarabb fel űl ,
előkellöbb helyet kap ! Mondom nem biztos, de nagyon valószínű..
Aztán .Szólj , ha sikerűlt, felűltesselek ..
Előzmény: artforwho (69)
artforwho Creative Commons License 2006.12.31 0 0 78
Sárkány-Kígyó lebeg a belemben
belsőmben bennebb mind bennebb
mind befele...
Ezeknek általam befellegzett ..
artforwho Creative Commons License 2006.12.11 0 0 77
- Nálam, Iancu, ez egy karrier, egy életpája amelyen , ugy nyolc éves koromban indúltam , amikór is családi - rokonsági problémák miatt nekem erre nyílt lehetőségem.
Ez kinálkozott : a harc, a háború ..
Ez jutott osztályrészeműl, érted ?
Féllábbal az utcára kerűltem nyolcévesen, nem voltunk szegények, csakhogy az anyám férjhezment egy marhához aki sehogy sem fért el tőlem a házban . Aztán kis elsőtanulóból
pár hónap alatt lettem az osztály s a lakónegyed réme !!! Igy kezdődött ..
Igy léptem "hadi ösvényre" .
S ez , valahól megfelelt nekem ...
Mert biztos voltam a sikerben ...
Akkoriban csak hittem, most viszont tudom , hogy ... [mosolyka] ( bekaptátok )
Jelenleg a negyvenet betőltöttem, azóta, amióta itt fennebb jeleztem, folyamatosan készűltem és készülök most is a "dolog" -ra...bazmeg , teccik érteni ?
Szóval nem olyan könnyű, kis monstummal van dogunk vazze,
bazmeg bazmeg és mégegyszer bazmeg
artforwho Creative Commons License 2006.12.11 0 0 76

Egy gondolat erejéig a gerincesség ill. gerinctelenség , mint fogalom témához . Azt sütöttem ki ugyanis, hogy ha a két , A BBTE -ről, jelenleg kirugott tanár, ha valóban gerincesek lettek volna akkór kiteszik azokat a táblákat, esetleg kirugják a rektort Basca - t, ha jól emlékszem a nevére.. Na ez lett volna a gerincesség.
És mégsem, mert ezért nem alszom most, hogy ezt elmondjam : gerinc mint gerinc oké, de velő is kell. S mindez a barátom- kollegám - csapattársamról jutott eszembe .
Dobos, elment egy zenetanárnőhöz aki megdícsérte, hogy igenis magának dobos -gerince van, valahogy így. Aztán gyakoróltunk a nyáron egyszer, egy tíz perc után : elvagyokfáradva...
Most egy hete volt nálam, és elmondtam neki,a velős dolgot. Szóval ez innen van, mármint hogy nem elég a gerinc, velő kell. VELŐ
Kirugtam a kicsikémet ...
-ezt a mai nap hajnalán egy érvényes gondolatnak tekintettem és gondóltam "bevágom" ide, amúgy sem lévén ennél sokkal jobb dógom...
artforwho Creative Commons License 2006.12.09 0 0 75
Loptuk az 5 lejre szalámikat, az Olimpiában,
megrendeltűk a pultnál, s beee a zsebbe...A kasszánál elfelejtettük kifizetni !!
Ja persze és borokat és lik őr- öket ...
Egyetlenegyszer kaptak el, a Hajnalnegyedben
egy üveg barackkompótot sétáltattunk az önkiszolgálóban, feltűnően sok ideig... És kihívták a Yard- ot..Csakhogy mi észrevettük
ám, hogy észrevettek, és visszatettük a beföttet ...Hehehe...Mire kijöttek már vissza volt téve ...Hahaha...S az elárúsítókat baszták le, merthát a lopásnak nem volt tárgya...Hihihi ...Egy jó nagy mokánnyal voltam B. Radu ... :D :D :D
- írta Gál Ferenc, Kolozsvár - Románia , makkelt
Előzmény: artforwho (74)
artforwho Creative Commons License 2006.12.09 0 0 74
hablabláré hablabla ...
artforwho Creative Commons License 2006.12.08 0 0 73
hablablablabalbabla lálá, lalala ???
artforwho Creative Commons License 2006.12.05 0 0 72
Xenofobia elleni gyógyszer : naponta egy óra idegennyelv tanulás :)
artforwho Creative Commons License 2006.12.05 0 0 71
Na ..mitisakartammondani ??? - Mert tudom, csak olvassátok !!! Hehehe ...
artforwho Creative Commons License 2006.12.03 0 0 70
NemvagyTe Magányosszív, hanem egy Nagy Tekergő ...Megértelek, egy normális -bolond az valóban veszélyes lehet... Mindenesetre írtam egy gitárszoló-s számot az emlékedre ...Az a címe , hogy : a Te nicked ...Ha elmentél és nem gyössz vissza hát az ég legyen veled és a prófétája is vagyis én ...

www.myspace.com/markopoloorchesrta

meghalgathatod itt, ha érdekel ...(Még nincs fenn, de mingyáre felkerűl ...)
(Van egyéb)
artforwho Creative Commons License 2006.12.02 0 0 69
...ezekszerint jól kivan számítva a dolog .. Befektetők ide !!!
Előzmény: artforwho (60)
artforwho Creative Commons License 2006.12.01 0 0 68
Ittaz Indox fórumon ...Én valahogy csak vendég vagyok nem itt "agitálok"
főállásban ugymond ...Azért nem nagyon kajabálok...Megaztán az itteni a pestis
napi politikát - politizálást gyáltalán nem bírom követni ...
Ma ez van ..Holnap ... Kitudja ...:)
artforwho Creative Commons License 2006.11.30 0 0 67
Asszem miattam vagy elbizonytalanódva ...Engem ne félts , nálam minden ugy megy mint a karikacsapás :)))
Előzmény: Törölt nick (65)
artforwho Creative Commons License 2006.11.30 0 0 66
Aáú , csak fel a fejjel, minden rendbe van s ami nincs az rendbe jön ...
Előzmény: Törölt nick (65)
artforwho Creative Commons License 2006.11.30 0 0 64
Egyébként , hogy vagy ?
Előzmény: Törölt nick (63)
artforwho Creative Commons License 2006.11.30 0 0 62
Nem tudom , ki az mi az a kalapax ?
Előzmény: Törölt nick (61)
artforwho Creative Commons License 2006.11.30 0 0 60
Ilyen békés, barátságos, türelmes és érdekes őrűltel még nem is találkoztál ugye?
Hiába na, fejlődik a tehnika ...
Várom azt a bölcsességes micsodát...Alig ...
Előzmény: Törölt nick (59)
artforwho Creative Commons License 2006.11.27 0 0 58
Mit tudsz te a roman magyar oszetuzesekrol a Dermata-i munkasok es a Avram Iancu bentlakas(ha nem tevedek bentlakas) lakoirol 1945-46 ben ...

Megkérdeztem az "apám"- at, azt mondja, hogy
akkoriban... - na nem , ilyen szépen nem beszél - az ő szavaival, merthogy "apám" elég tuskó-
...hogy a román diákok ragasztgattak akkoriban magyarellenes plakátféléket.Ééés...
A városvezetőség Kolozsváron, az "élenjáró"-k ,nagyjából magyarok vagy legalábbis magyarúl beszélő emberek voltak ..Zsidók stb. Összebeszéltek és felkérték vagy megbeszélték a munkás vezetőkkel, hogy na..
Szóval elkenték a diákokat. Túl bőven nem relatált a szopós ,mert mi csak ugy vagyunk
"apám"- al , kutya macska barátság.:)))
artforwho Creative Commons License 2006.11.26 0 0 57
Tuti, magamon van mit mérlegelnem ...
Olvastalak a szószátyár nosztalgiázóknál ...Az a magasvérnyomás betegség kapcsán...Nem tudom, hogy magyarázzam de ami illet eléggé abszolut hűlye vagyok...És szinte nem is tudom magam másként elképzelni..De viszont ha erre rájöttem , még ha nem is teljesen magamtól, váltózhatok...
Erről beszéltünk egyébként, tudatmódosítás címszó alatt asszem ...
S ezt, vagyis a tudatmódosítást azért is végzem mert ez a módosítandó állapot igazán nemcsak a kőrnyezetre de rám nézve is veszélyes...
Viszont azt a "hűlyeség" -et amit magamba neveltem sok éven keresztűl valamilyen céllal, azért ezt sem kívánom elfelejteni, merthát nem azért "dolgoztam" rajta ugye...
Megaztán van űzendő intelektűel foglalkozásom, írok, valami versfélét. És zenét
aztmondják: elég zseniális. Nem muszáj nekem folyton háborúzni.
A túlpolitizálás ártalmas lehet ....Mehet :)))
Előzmény: Törölt nick (53)
artforwho Creative Commons License 2006.11.25 0 0 56
Jólesett ... És megsajnáltam .
Előzmény: artforwho (55)
artforwho Creative Commons License 2006.11.25 0 0 55
Atkári Farkas:
(Isten látja)
Egyszer egy orosz megfejelt...
befejelt egyet nekem
hogy legyek explicité-b ...
Egy egyetemi halgató , mint ilyen
igen, korcsmározás alkalmával
de ...Isten látja lelkemet
semmit nem éreztem
Előzmény: fekete minden (10)
artforwho Creative Commons License 2006.11.25 0 0 54
2006-06-07 , Kolozsvár
Levél a Fürdő(s) utcába 25 szám ( RMDSZ székház )

fordúlt a kocka
nem kell Ford, Euró
Egy Millió Euró, nem Ron
Százezer Karennek, hogy ne verjen meg
Százezer Döbröghynek, hogy kopjon le
Százezer Kázmérnak, hogy fogja be a száját
Százezer Margitnak, hogy tegye szét a lábát
Százezer Kálmánnak, hogy ébredjen fel
És nekem is kell százezer
Hogy a seggemet törőljem meg
Jól kibasztam veletek
Egy millió Ronom már volt
mindíg a Szamosba dobom

Amióta ezt a " kérvényt benyújtottam " ( ez év júniusa ) egyszer jártam arra, és hát kéremszépen, csakhogy el nem látták a bajomat !!!
Viszont a Helikonnál ( irodalmi folyóirat ) jóízűen nevettek egészen jónevű irodalmi emberek...:)))
A "kérvény"-ben megszóllítottak jórészt, ha nem is hajlott korúak de , valamivel korábbi generáció .:)

artforwho Creative Commons License 2006.11.24 0 0 52
Van nálunk, Kolozsváron, pl. az alpolgármester "az" és magyar, csak na, ugy tudom roma származású. De ő is s az ilyen mondjuk műveltebb zenészek is "teljesjugú" magyar -úriembereknek számítanak ...
artforwho Creative Commons License 2006.11.24 0 0 51
Megható ..
Előzmény: Törölt nick (50)
artforwho Creative Commons License 2006.11.24 0 0 49
Nem mondom, hogy épp az életemet mentette meg , - de ...
Én is eléggé irtózok tőlük , de viszontagságos "pályafutás" -om során volt szerencsém ... És mondhatom páran egész derék fickókként viselkedtek.
Napersze, hogy .... :)
Előzmény: Törölt nick (48)
artforwho Creative Commons License 2006.11.24 0 0 47
Vagy inkább Oroszországba megyek, azzal a cigánnyal aki kikezelte a megfertőződött frissen készített tetkómat a szamosújvári bőrtönben .
Oda volt Rózsa Sándor is bezárva ...
Ennek a cigánynak is van szekere, itt a városban, ócskavasat gyűjt talán, s abból él ... Legalább azt ha le tudnám fényképezni ...
Előzmény: Törölt nick (46)
artforwho Creative Commons License 2006.11.23 0 0 45
Neharagúdj, hogy nem tudok belenyugódni a nick-edbe ...Szóval nagyon emóciónális vagy érzelemkeltő. Külömben , azért nem lehetsz túl magányos , szerintem, mert aki aféle " nehéz virágcsokrokkal " defilál, mégha csak gondolatban is az ilyennek vannak barátai is. Mondtam ezt, hogy egy kicsit térjünk a "téma" irányába - politikáról beszélünk - mert aztán ugy elszekerezünk, hogy azt sem tudjuk miért is vagyunk itt ...
Előzmény: Törölt nick (44)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!