Tüntetés, belinkelem amit a www.transindex.ro- ba irtam, ott "lakok"..TRaian nick név alatt :
na megvolt a tünti...Szval dehogy volt meg, elmentem a városházig, letelepedtem szépen pokróc , tünti-tábla ( nincs fényképezőgépem )..Elkezdek ott tamburinozni meg szövegelni, hogy , ..Igy valahogy : ja spiritizmul nyámule stb. Nem telik el tiz perc ott a rendfenntartó, menjek el onnan ! Szva egy hiba csuszott bele, mert ugyan a kérvényem aprobálva volt de nem a városháza elöttre hanem a Sétatérre..Egy kicsit dőhbe gurúltam emiatt , el is küldtem a rendfenntartót a faszomba, amikor elkezdett tegezni. Meg is ilyedtem , na most mi lesz! ?Többet nem tegezett, ennyi lett , hehe.Szoval tegez de azt nem engedi , hogy visszategezd, na ez nem megy. Ilyen rendöri fogás, szerencsére volt időm őket bemagólni. Persze én tévedtem ott, hogy az aprobálást nem olvastam el, de még utána sem mentem, de s még nem is tuttam , hogy utána kell menni. Semmi gond, most már tudom . Aztán hamar futás a Fürdő utcába, RMDSZ székház, Sebesi Karen Attila, nem tudom milyen funkcióban van ott a "müvészúr de leakart szopni, egy rövidebb- hosszabb ideje, udvarolgat nekem. Mondtam neki , esetleg a lábujjamat mert a péniszem foglalt, - van már két barátom , hova mégegy. Frici viszont megnézte a papírjaimat , készitett nekem egy vagyis két másolatot, megköszöntem, hello.. Irány a Malom utca, itt a Szenátori iroda, Robi, lenn a bejáratnál, Ő a szenátori titkár, judit a jogi tanácsos vagy mi , na ezt kerestem, temetésen nyaral , mindegy.. Aztán egy kivülálló Úr homályosított fel, hogy igenis , nem mindenki ott tüntet ahol akar , hanem ahol az jóvá van hagyva, szépen elmagyarázta nekem, aláirtam ennek. Látott ez az Úr amikor is a városházánál volt a kis " incidensem a rend őrével , s elmondta Robinak, hogy nem voltam túl pofátlan sem. Új, friss kérvény benyújtva, csötörtökön tüntetek újra, -mostmár oda kérvényeztem egyenesen a Sétatérre, 12 és 15 óra között.. Sok sikert magamnak :-)
Arról van szó , hogy kb. két éve 5 db kérvényem van benyújtva a kolozsvári Városházánál , megválaszolatlanúl ! Transzcendentálizmus, hogymondjam , spiritizmus, alkémia ilyesmi ügyben, Alkoholizmus , sex drog és rock 'N ROLL..Szoval volt egy , " élményem, de ami egészen kézzel megfogható, ezt kell be bizonyitanom . S akkor mi leszünk itt a királyok, hehehe !!!
Azt mondja, nem szereti a bjuszos , szkállas, szőrös pofákat . De én igenis, - mondom- mert legalább szőr legyen azon az az arcon ha bőr márnincs, hánem ? Mondtam ezt miközben azon gondólkodtam amit elmondtam ezen a formunon is , hooogyy .. Vagyis , hogy kettő unokatestvérem szűlettet bénán az utobbi tíz évben ! Egyik édes amásik csak az " apám" részéről..S én meg jóslásfélét vagy ilyet csltam 1995 ben tavaszán . Húsvét elött. Vagy húsvét után, románhúsvét elött.. Erről beszéltünk ma a m@d@m.al, na nem a jóslatról mert arról úgy halgatok mint a sír. Az unokatestvéremről, lány, keresztanyám lánya, hogy milyen jól egyeztünk amíg be nem lépett " apám" a színre...De képzeld csak L te !!! Az én első igazi valódi originel apám részéről való keresztanyámat és rokonaimat hódította le rólam a nevelő a pám !! Az unokatestvéremet N . - t, aki kétévvel nagyobb nálam, itt végzett a Báthory ban. S akivel kisovodáskorunkban ott basztunk az asztalterítő rejtekében, az asztal alatt. Na nem épp basztunk .. Volt egy kis örökösödési valami mert a keresztanyám Babú nagyonszerette volna a N számára elörökőlni az apám álltal rám hagyott kis házat.. Nemondom, úgy emészt a sárga irigység, hogy majd megüt a laposgutta emiatt a jóslatmiatt.. És úgy ég a pofámról a szőr, mint ahogy Teleholdéknál meg Powershot nál diszóvágáskór.. mondom a szőr mer bőr, de pe pulabrinza a juhok ott fenn hegyekbe .
Aztán mondom, a másik kis downkórost nem is annyira bánom sőt gyáltalán ! Sőt .. Még igazi örömöt érzek amikór e szembe jút, ígyigaz.. de ezt a N kisfiát, igazán sajnálom ezt még láttam is life, taálkoztam Tibivel, kerestz a pám .
Mert Babú a keresztmamám ottdolgozott a z"apám " vállalatánál, titkárnőféle .. Igy akasztotta le "apám " aki ha nem is fő, mert esze nincs , de mufti volt..Propaganda vezető a zRomán Kommunista Párt de Kolozsvárnál .. Aztán oda ment a két maradéknagybátyámis dolgozni. " Apám" szerzett nekik munkahelyet, rendes volt tőle..Egyik anyám testvére J. most Szombathelyen van. Másik meg az édesapám unokatestvére, elöbbi autószerelő, 2 raktáros. L egyébként számtantanárvolt de nem kapott állást s így .
Háá na, csak azt akartam elmondani és hangsúlyozni és hangsúlyozom mégegyszer , - - mennyire úgy emészt emiatt a sárga ! Irigység , hogy majd megüt a lapos gutta.
- még nem tettél semmilyen ajánlatot, miről nem tudunk megegyezni,a semmiről hümm ,hi-hi : )))
- Azt mondod, nem müxik a szekér, én aztmondom de.. Sőt csak te nem akarod látni ! Úgy haladunk mint a szél, nem is szekér ez hanem szél..S hozzáteszem , legyen akár szekér akár szél vagy akármi, az Isten űl rajta saját személyében.. Hozzáteszem : - ennek fele sem tréfa. Ajánlatom : -minél hamarabb űljél fel ! Ám nem biztos, hogy aki hamarabb fel űl , előkellöbb helyet kap ! Mondom nem biztos, de nagyon valószínű.. Aztán .Szólj , ha sikerűlt, felűltesselek ..
- Nálam, Iancu, ez egy karrier, egy életpája amelyen , ugy nyolc éves koromban indúltam , amikór is családi - rokonsági problémák miatt nekem erre nyílt lehetőségem. Ez kinálkozott : a harc, a háború .. Ez jutott osztályrészeműl, érted ? Féllábbal az utcára kerűltem nyolcévesen, nem voltunk szegények, csakhogy az anyám férjhezment egy marhához aki sehogy sem fért el tőlem a házban . Aztán kis elsőtanulóból pár hónap alatt lettem az osztály s a lakónegyed réme !!! Igy kezdődött .. Igy léptem "hadi ösvényre" . S ez , valahól megfelelt nekem ... Mert biztos voltam a sikerben ... Akkoriban csak hittem, most viszont tudom , hogy ... [mosolyka] ( bekaptátok ) Jelenleg a negyvenet betőltöttem, azóta, amióta itt fennebb jeleztem, folyamatosan készűltem és készülök most is a "dolog" -ra...bazmeg , teccik érteni ? Szóval nem olyan könnyű, kis monstummal van dogunk vazze, bazmeg bazmeg és mégegyszer bazmeg
Egy gondolat erejéig a gerincesség ill. gerinctelenség , mint fogalom témához . Azt sütöttem ki ugyanis, hogy ha a két , A BBTE -ről, jelenleg kirugott tanár, ha valóban gerincesek lettek volna akkór kiteszik azokat a táblákat, esetleg kirugják a rektort Basca - t, ha jól emlékszem a nevére.. Na ez lett volna a gerincesség. És mégsem, mert ezért nem alszom most, hogy ezt elmondjam : gerinc mint gerinc oké, de velő is kell. S mindez a barátom- kollegám - csapattársamról jutott eszembe . Dobos, elment egy zenetanárnőhöz aki megdícsérte, hogy igenis magának dobos -gerince van, valahogy így. Aztán gyakoróltunk a nyáron egyszer, egy tíz perc után : elvagyokfáradva... Most egy hete volt nálam, és elmondtam neki,a velős dolgot. Szóval ez innen van, mármint hogy nem elég a gerinc, velő kell. VELŐ Kirugtam a kicsikémet ... -ezt a mai nap hajnalán egy érvényes gondolatnak tekintettem és gondóltam "bevágom" ide, amúgy sem lévén ennél sokkal jobb dógom...
Loptuk az 5 lejre szalámikat, az Olimpiában, megrendeltűk a pultnál, s beee a zsebbe...A kasszánál elfelejtettük kifizetni !! Ja persze és borokat és lik őr- öket ... Egyetlenegyszer kaptak el, a Hajnalnegyedben egy üveg barackkompótot sétáltattunk az önkiszolgálóban, feltűnően sok ideig... És kihívták a Yard- ot..Csakhogy mi észrevettük ám, hogy észrevettek, és visszatettük a beföttet ...Hehehe...Mire kijöttek már vissza volt téve ...Hahaha...S az elárúsítókat baszták le, merthát a lopásnak nem volt tárgya...Hihihi ...Egy jó nagy mokánnyal voltam B. Radu ... :D :D :D - írta Gál Ferenc, Kolozsvár - Románia , makkelt
NemvagyTe Magányosszív, hanem egy Nagy Tekergő ...Megértelek, egy normális -bolond az valóban veszélyes lehet... Mindenesetre írtam egy gitárszoló-s számot az emlékedre ...Az a címe , hogy : a Te nicked ...Ha elmentél és nem gyössz vissza hát az ég legyen veled és a prófétája is vagyis én ...
www.myspace.com/markopoloorchesrta
meghalgathatod itt, ha érdekel ...(Még nincs fenn, de mingyáre felkerűl ...) (Van egyéb)
Ittaz Indox fórumon ...Én valahogy csak vendég vagyok nem itt "agitálok" főállásban ugymond ...Azért nem nagyon kajabálok...Megaztán az itteni a pestis napi politikát - politizálást gyáltalán nem bírom követni ... Ma ez van ..Holnap ... Kitudja ...:)
Ilyen békés, barátságos, türelmes és érdekes őrűltel még nem is találkoztál ugye? Hiába na, fejlődik a tehnika ... Várom azt a bölcsességes micsodát...Alig ...
Mit tudsz te a roman magyar oszetuzesekrol a Dermata-i munkasok es a Avram Iancu bentlakas(ha nem tevedek bentlakas) lakoirol 1945-46 ben ...
Megkérdeztem az "apám"- at, azt mondja, hogy akkoriban... - na nem , ilyen szépen nem beszél - az ő szavaival, merthogy "apám" elég tuskó- ...hogy a román diákok ragasztgattak akkoriban magyarellenes plakátféléket.Ééés... A városvezetőség Kolozsváron, az "élenjáró"-k ,nagyjából magyarok vagy legalábbis magyarúl beszélő emberek voltak ..Zsidók stb. Összebeszéltek és felkérték vagy megbeszélték a munkás vezetőkkel, hogy na.. Szóval elkenték a diákokat. Túl bőven nem relatált a szopós ,mert mi csak ugy vagyunk "apám"- al , kutya macska barátság.:)))
Tuti, magamon van mit mérlegelnem ... Olvastalak a szószátyár nosztalgiázóknál ...Az a magasvérnyomás betegség kapcsán...Nem tudom, hogy magyarázzam de ami illet eléggé abszolut hűlye vagyok...És szinte nem is tudom magam másként elképzelni..De viszont ha erre rájöttem , még ha nem is teljesen magamtól, váltózhatok... Erről beszéltünk egyébként, tudatmódosítás címszó alatt asszem ... S ezt, vagyis a tudatmódosítást azért is végzem mert ez a módosítandó állapot igazán nemcsak a kőrnyezetre de rám nézve is veszélyes... Viszont azt a "hűlyeség" -et amit magamba neveltem sok éven keresztűl valamilyen céllal, azért ezt sem kívánom elfelejteni, merthát nem azért "dolgoztam" rajta ugye... Megaztán van űzendő intelektűel foglalkozásom, írok, valami versfélét. És zenét aztmondják: elég zseniális. Nem muszáj nekem folyton háborúzni. A túlpolitizálás ártalmas lehet ....Mehet :)))
Atkári Farkas: (Isten látja) Egyszer egy orosz megfejelt... befejelt egyet nekem hogy legyek explicité-b ... Egy egyetemi halgató , mint ilyen igen, korcsmározás alkalmával de ...Isten látja lelkemet semmit nem éreztem
2006-06-07 , Kolozsvár Levél a Fürdő(s) utcába 25 szám ( RMDSZ székház )
fordúlt a kocka nem kell Ford, Euró Egy Millió Euró, nem Ron Százezer Karennek, hogy ne verjen meg Százezer Döbröghynek, hogy kopjon le Százezer Kázmérnak, hogy fogja be a száját Százezer Margitnak, hogy tegye szét a lábát Százezer Kálmánnak, hogy ébredjen fel És nekem is kell százezer Hogy a seggemet törőljem meg Jól kibasztam veletek Egy millió Ronom már volt mindíg a Szamosba dobom
Amióta ezt a " kérvényt benyújtottam " ( ez év júniusa ) egyszer jártam arra, és hát kéremszépen, csakhogy el nem látták a bajomat !!! Viszont a Helikonnál ( irodalmi folyóirat ) jóízűen nevettek egészen jónevű irodalmi emberek...:))) A "kérvény"-ben megszóllítottak jórészt, ha nem is hajlott korúak de , valamivel korábbi generáció .:)
Van nálunk, Kolozsváron, pl. az alpolgármester "az" és magyar, csak na, ugy tudom roma származású. De ő is s az ilyen mondjuk műveltebb zenészek is "teljesjugú" magyar -úriembereknek számítanak ...
Nem mondom, hogy épp az életemet mentette meg , - de ... Én is eléggé irtózok tőlük , de viszontagságos "pályafutás" -om során volt szerencsém ... És mondhatom páran egész derék fickókként viselkedtek. Napersze, hogy .... :)
Vagy inkább Oroszországba megyek, azzal a cigánnyal aki kikezelte a megfertőződött frissen készített tetkómat a szamosújvári bőrtönben . Oda volt Rózsa Sándor is bezárva ... Ennek a cigánynak is van szekere, itt a városban, ócskavasat gyűjt talán, s abból él ... Legalább azt ha le tudnám fényképezni ...
Neharagúdj, hogy nem tudok belenyugódni a nick-edbe ...Szóval nagyon emóciónális vagy érzelemkeltő. Külömben , azért nem lehetsz túl magányos , szerintem, mert aki aféle " nehéz virágcsokrokkal " defilál, mégha csak gondolatban is az ilyennek vannak barátai is. Mondtam ezt, hogy egy kicsit térjünk a "téma" irányába - politikáról beszélünk - mert aztán ugy elszekerezünk, hogy azt sem tudjuk miért is vagyunk itt ...