Nem kellene összekeverni ezt a csürhét úgy általában azokkal, akinek ilyen vagy olyan okok miatt nem tetszik a kormány politikája. Ôk ezt csak álcaként használják, rég nem errôl van szó.
Én csak a jövőre nézve próbálok eligazodni. Ha én akarok 1 politikai tüntetést akkor hogyan kell azt megszerveznem, hogy ilyen tartós tartózkodás lehessen belőle?
Hátha mögöttem majd nem áll ott a Jobbosok jogász csapata.
a másik dolog: nálam nagyon leépítette magát a hirtv, amikor nem próbálta megakadályozni, vagy legalább olyan véleményt mondani,hogy PL. elítéli akármelyik magyar média ilyen jellegű megtámadását. Ez volt az a pillanat, mikor uezt kivántam volna a hirtv-nek, aztán elgondolkoztak volna / bűnrészesség, bűnpártolás..., amúgy meg furcsa, hogy csak a hirtv közvetitette ezt az éjszakát, több mint gyanús/
Valaki nekem megmagyarázhatná a nagymagyarországos és trianonos táblákat is, azok vajon most mit keresnek ott, ha ezeknek éppen a kormányal van bajuk!?
De nem túl általános ez a kormány politikája ellen való tüntetés? Egyszerűen nem tetszik és kész? Akkor már politikai a hőbörgésem? Nem lehet hogy eccerűen irígy vagyok?
Valamivel kellene igazolnom a kivonulásom jogosságát, hogy valamely intézkedése abszolut ellelhetetlenít, sérti a szabadságomat, a biztonságomat stb...
Egy nagy ketreset sem ártana oda építeni, és letakarni.
Egyébként az ott tüntetők annyira szeretik hazájukat, hogy szarják le, milyen hatása lesz ottlétüknek majd, ha a külföldi vendégek a szar és hugyszagban, őket elviselve kell hogy ünnepeljenek. Ez a párszáz idióta többet árt az országnak momentán, mint az összes politikus együttvéve a rendszerváltás óta.
Az pillanatig nem kétséges. Általánosságban véve a csőcselék számossága jóval kisebb szokott lenni a rendes emberek számosságánál. Nos, mivel van Magyarországnak cirka tízmillió lakosa, és ezek közül ott tüntet kétszáz vagy ötszáz, a válasz eléggé egyértelmű.
Már ha neked ehhez matematikára van szükséged. Mert amúgy szabad szemmel is látszik.
nem kell, hogy engedélyt adjanak. pl. én hibába jelentettem volna be 19-én, hogy akko rmajd énn ott tüntetek, és kiviszem a lakókocsimat, meg disznót ölök majd ott a parlament lépcsőjén.
sunami megvan a 20 órából az a jelenet amikor az a rendőr aki nem lövöldözött elémondja hogy ki mindenkit kellett volna felakasztani elvinni 56-ban hogy béke legyen??
Na itt most kb ugyanaz a helyzet(csak a forradalom érdeklődés hiányában elmaradt-elmarad)
dehogyis, nincs ilyen törvény, a sátoros bandát ki lehetne paterolni. töntetésre meg nem kellett volna engedélyt adni erre a pár napra, menjenek máshova tüntetni!