Ahogy ettük a fura ízű palacsintát (valaki odasúgta, hogy szar lehet benne:DDDDDD), a lábam alatt morajlást érzek!!!!! Kérdem a magyarjaimat, hogy ők is???? Az egyik liberális odahajolt és mondja, hogy: Felséges uram a gazdaság dübörög!!!!! Megfenyegettem az ujjammal és mondtam, nono, kis huncfut:DDDDDDDDDDDDD Hanem nézzük meg emberek, hogy igaz e?????? El is mentünk a Hungária krt.-ra és éppen a volt Telefongyárnál jártunk, aholis a rozzant épületekre ki volt írva, hogy SIEMENS!!!!!! Mozgást nem észleltünk és mintha a dübörgés se hallatszott volna, belestünk az egyik kapun!!!!! Az udvar üres volt, azaz egy árva Combino szomorkodott, amelyet válogatott cigány legények szedtek szét éppen darabokra:DDDDDD Csak az aluminiumot szedték róla, amit aluminium mágnessel válogattak!!!!!!!! Ami hozzátapadt az alumágneshez, az volt a réz és az aluminium, no meg az egyszer használatos műanyag flakonok:DDDDDDDDDDDD
Akkor mért hallottuk a Kossuth téren a dübörgést???????? Kérdeztem!!!!! Jaj, felséges uram, mondta a másik liberálisom, hogy az a tőzsde, amelynek semmi köze a magyar gazdasághoz!!!!!!:((((((( No és Marx, Engels, Tanai??????? Oh, Marxot lecsukták, mert nem tudta kidokgozni a szocializmus politikai gazdaságtanát:((((((( Később Tanai alkalmazta a krájzlerájában:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Vajon a fideszesek közül senki nem érzi, milyen borzasztó lelkiismeretlenség tőlük, hogy egy valaha nagyszerű, de mára már szemmelláthatóan beteg embert így kihasználnak?
Pedig ha én lehetnék a király, hát kihírdetném, hogy ebben az országban csak magyarok lakhatnak, mégpedig csak olyanok, akik félik Istent!!!!!!:)))))) No lett is nagy riadalom az országban:((((((( A vonatok, autóbuszok nem győzték vinni kifelé a sok népeket!!!!! Volt köztük gazdag, szegény, válogatott cigánylegény, nagyorrúak, kis fülűek, szóval sokféle emberek!!!!!!!! Alig telt el egy hét, hát alig maradt az országban hat, no meg én a király. Az volt az első, hogy megmaradt népemmel elmentünk Olaszliszkára!!!!!!! Volt nagy csodálkozás:(((((((( Ott voltak mind a cigányok, annyian voltak, mint égen a csillag:((((((( No, mondom a megmaradt magyarjaimnak, akik közt zsidó is volt bőven:DDDDDD, hogy tisztítsuk meg már a falut!!!!!!!! Vakarják a fejüket a magyarok, az egyik zsidó még a rabbihoz is elment, de nem találtak jó megoldást:((((((((( Akkor mondom, no emberek fogjuk meg a falu 4 sarkát!!!!!! "Heten?????" kérdezték egyszerre mind!!!!!!! No jó, mondom, akkor én nem!!!!! Nem-e??????? Mert akkor én sem mondta az egyetlen echte magyar, még a második VH alatt jött Lengyelországból:DDDDDDD De bezzeg mi se, mondták a többiek!!!!!! Akkor szóltam az egyik cigánynak, hogy jönne segíteni!!!!!! Még egy döglött lóért sem, válaszolta!!!!! Vastag, majd fél kilós arany nyaklánc lógott a nyakában!!!! Ha nem, hát nem!!!! Visszajöttünk Pestre, az meg közben tele lett zsidóval, azt mondták, hogy az övék lett:(((((( Hogy honnan kerültek elő???????? Mondja az egyetlen magyar: Király uram ezt elkúrtuk!!!!!:((((( Hinyje az anyját, el bizony, nem kellett volna Liszkára utazni, méghozzá a kincstár pénzén:((((((( Tudod mit, magyar????? Amíg nem jön egy épkézláb gondolatunk, menjünk ki a Kossuth térre a tüntetők közé, mert ott ma éppeg palacsintát osztanak!!!!! Ebben is maradtunk!!!!!
Azért nem olyan lehetetlen (mégha valószínűtlen is), még egy olyan fejlett demokráciában sem, mint Izrael.
Tizenhat év börtönt is kaphat az izraeli elnök
* MTI
2006. október 16., hétfő 11:09
Rendkívül súlyos büntetést is kaphat Móse Kacav, ha beigazolódnak a szexuális zaklatásairól szóló vádak. Az elnököt hivatali visszaélésekkel és illegális lehallgatással is gyanúsítják.
off Bevallom, az ötletet loptam, egy Woody Allen filmből. Valami gengszterkedés volt, az osztozást beszélték meg és az egyik koponya beszólt, hogy XY ne kapjon a szajréból egy negyedet, csak egy harmadot! :-)
Vajon hányan lehetnek még a kattogás csinálok????????? Hányan, akik mindent elárulva, alamizsnáért, nyalogatják gazdáik kezét????? Már, már azt kell hinnem, hogy náluk tisztán az elvhűség dominál:((((((( Pedig a lakályok, inasok és cselédek meg szokták utálni uraikat és megis lopják, el is árulják őket!!!!!!! Mért lehet gennyalakokat találni lehallgatásra, megfigyelésre, verésre????????? Ez minden bizonnyal génhiba, amely külső beavatlozással javítható:)))))))))) Ha én lennék a király, akkor erre fektetném a lagnagyobb kutatási eszközöket!!!!!!!!:)))))))
Csapd le csacsi a szamócát, mert már nagyo-nagyon sok. Komolyan lassan szerepet vállalhat egy rossz kémfilmben. az üldözési mániája már kialakult hozzá, és még át is íratja a film végét ha nem illik az elvakult világképébe.