Gyerekkoromban azt mondtam, "30 éves koromban milliomos leszek".
Ennek a topiknak a célja az, hogy mindenki leírja, hogy mit szeretett volna elérni. Mi az ami büszkeséggel tölti el, vagy éppen mi az ami nem jött össze.
Itt lehet dicsekedni és panaszkodni...
nekem mindjárt itt a negyven, jövőre. Volt család, férjből kető is. Vannak gyönyörű gyermekeim, van lakásom, igaz, lakáshitelem is van még pár évig. Van munkám, bár gyermekkoromban arról ábrándoztam, hogy híres leszek meg Nobel-díjas, meg nőgyógyász. Háááát...ebből már egyikből se lesz semmi :-)))
Én 30 éves vagyok, sokmindent terveztem életemben. Vannak tőlem sokkal jobbmódú 30 évesek és vannak sokkal rosszabb helyzetben lévők is.
Néha gondolkozom, hogy ha 30 évesen nincs jó kocsim, nincs házam csak mondjuk egy lakásom és nem vagyok vezető beosztásban akkor már elkéstem??? Van még esélyem mindezek lérésére, vagy mire elérem megöregszem...?
Sok ember van aki ül a babérjain, persze...néha én is ezt teszem, de csak én vagyok akinek folyton forog az agya, hogy mit kellene lépni, hogy előre jussak. Mégha sokminden nem is sikerül, akkor is csak kattog a fejben lévő műszer...
Hát ilyen témák és gondolatok megbeszélése, tapasztalatok megosztása céljából ezennel megnyitom ezt a topikot!