Keresés

Részletes keresés

drzyx Creative Commons License 2006.10.10 0 0 37
valaki kivizsgálhatná Semjén tudatalattiját, ma éppen Cicciolinaról fantáziált
Előzmény: Aragorn (36)
Aragorn Creative Commons License 2006.10.10 0 0 36

Ez világos és egyszerű, mint a kétszerkettő. De hát ahol Semjén a megértés szintje, ott nincs miről beszélni.

Amikor pár éve hasonlókat vetítettem előre a jelek alapján, akkor még a liberálisok is lehülyéztek. Most meg már késő... Viktor most számolja fel az utolsó esélyeinket a stabilizálódásra.

Előzmény: HitetlenTamaska (35)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2006.10.10 0 0 35

Tolgyessy Pernek mar megint igaza volt:

A villamhaboru kozvetlen kudarca utan a Fidesz ratert a B. terv megvalositasara, ami nek a lenyege a War of Attrition:

Napi mikrotraumakkal tesztelni es felorolni a kormanypartok maradek onbizalmat es tamogatasat. Miutan nem valt be  az elso dominot  ledonto atlatszo, "Kormanyozzatok nyugodtan Bokros vezetese alatt, csak Gyurcsany fejet akarjuk" panceltoro szoveg, most jon az altalanos neheztuzerseg "A Gyrcsany melletti kiallassal a a koalicio feleosseget valllalt az erkolcsi szennyert" tehet az egesz bagazs bunos.

A napi taktikai aknatuz celja, hogy

a. elvonja a kormanyzat figyelmet  napi munkajatol,

b. Sugallja az allamapparatusnak, hogy hasznos felmondani a kormanyzat iranti kotelezo lojalitast, -az ebben jeleskedo vitezek szamithatnak az elkovetkezo Fidesz kormanyzat halajara.

c. Felelemben es bizonytalansagban tartani a lakossagot, es ezert a kormanypartokat felelosse tenni.

d. Elijeszteni a befektetoket, hogy a self fulfilling prophecy modszrevel teljesuljon be  a politikai hiszteriakeltesre raultetheto gazdasagi valsag.

e. A sikeres destabilizacio nyoman a felelossegt a  kormanyra haritanai es ezaltal bizonyitani annak alkalmatlansagat.

Előzmény: drzyx (-)
Daikini Creative Commons License 2006.10.10 0 0 34
En mar ugy vagyok vele, hogy legyen a parlament letszama akar 1000 fo, nem erdekel csak dolgozzanak vegre meg a penzukert.
Előzmény: pönty (32)
rabida Creative Commons License 2006.10.10 0 0 33
ismerős valami? az csak a véletlen műve...:)))))))
Előzmény: Törölt nick (29)
pönty Creative Commons License 2006.10.10 0 0 32
Igazad van, márcsak azért is, mert mindenki kihagyta a hsz-od a reagálandók közül :))  nem illett bele    :((( a cél nem az, hogy lecsökkentsék a parlamenti képviselők létszámát pl. 100 főre. Hogyne, csak az, h. megígérjék  :((
Előzmény: Daikini (10)
pönty Creative Commons License 2006.10.10 0 0 31

Azt hiszem, hogy a partlament kérdéses ülését többen nézték olyanok, akik értelmi szintjén és értékrendjén mérve remeknek mondható a Semjén beszéde, mint a tifélék, akik számára nem hiszem h. bárkinek a beszéde megütötte a mércét, beleértve itt saját hsz-tokat is.  :)))

Azt hiszem, ha elemzik a koalíciós pártok a bukás okait, akkor az épp az, hogy kiderült, hogy amit eddig nem értettek sokan, de tekintélytisztelet okán elhitték, hogy jó lesz majd nekik, bár nem jött a jó, de még vártak volna rá..... szóval most épp hitelesen kiderült, hogy nemcsak ők nem értik, hanem nem is igaz..  :(((

A bonyolultság miatt bukott az szdsz sztem ...

No ez tett be. Ha kicsit érthetőbb lenne ez az elszámolás, meg a mi kis demokráciánk szabályai, nem kételkednének annyit a hadseregnyi  ügyintéző jóindulatában. No most, hogy van ok, egyszerre felróják, hogy hülyének nézik őket és nemcsak a hazugsággal, hanem azzal, hogy túl bonyolult itt már minden.... és nincs segítség...:(

Semjént legalább értik....

Előzmény: Aragorn (8)
drzyx Creative Commons License 2006.10.10 0 0 30
igen kérem, már vártunk ide öreg voyeur-öket
Előzmény: Törölt nick (29)
rabida Creative Commons License 2006.10.10 0 0 28
aha:))))
Előzmény: drzyx (27)
drzyx Creative Commons License 2006.10.10 0 0 27
hát igen, látom magam előtt:)
Előzmény: rabida (26)
rabida Creative Commons License 2006.10.10 0 0 26
látod, ez van, kellett neked itt jönni azzal a sok lábakkal:))))
Előzmény: drzyx (25)
drzyx Creative Commons License 2006.10.10 0 0 25
mindig sejtettem:)ppp
Előzmény: rabida (24)
rabida Creative Commons License 2006.10.09 0 0 24
nem szemtelenkedek:))))
(a kínaiak szerint a disznó évében születtem...:))))
Előzmény: drzyx (23)
drzyx Creative Commons License 2006.10.09 0 0 23
ne szemtelenkedj rabi, mer' kikapsz!
Előzmény: rabida (22)
rabida Creative Commons License 2006.10.09 0 0 22
mind a néggyel?
Előzmény: drzyx (21)
drzyx Creative Commons License 2006.10.09 0 0 21
nem mosolygok, juszt se
és toppantok is a lábacskámmal!
Előzmény: rabida (20)
rabida Creative Commons License 2006.10.09 0 0 20
bármi, mosolyogsz:))))
Előzmény: drzyx (19)
drzyx Creative Commons License 2006.10.09 0 0 19
mi?
Előzmény: rabida (18)
rabida Creative Commons License 2006.10.09 0 0 18
teccik?:))))))
Előzmény: drzyx (17)
drzyx Creative Commons License 2006.10.09 0 0 17
naná:)
Előzmény: rabida (13)
Aragorn Creative Commons License 2006.10.09 0 0 16
Ez is igaz... :))
Előzmény: Terra Kotta (15)
Terra Kotta Creative Commons License 2006.10.09 0 0 15

Mindegy, Jépajobi se vót...

Előzmény: Aragorn (12)
betonszarkofág Creative Commons License 2006.10.09 0 0 14

Jól látom, hogy itt most azon keseregsz, hogy míg nem sikerült Orbánt démonizálnotok minden erőfeszítésetek ellenére sem, Gyurcsányodnak egycsapásra sikerült ezt önmagával megtenni?

A helyzet fonákságára pedig kiválóan rámutat, hogy pont az a hazudós Gyurcsány akarta Kövér politikai karakterét legyilkolni, aki most halotti tort ül az erkölcsből (így a civilizációból) kiiratkozó politikai hulla Gyurcsány felett...

rabida Creative Commons License 2006.10.09 0 0 13
zanzásítod Orwell írásait?
2 in 1:))))))
Előzmény: drzyx (5)
Aragorn Creative Commons License 2006.10.09 0 0 12

Hát... én hallottam, és abszolút Para-Kováccsal értek egyet!

Ehhez képest Jépajobi meg Szalaiannamaris megnyilvánulásai lemosták Cicerót a Parnasszusról (vót ott egyáltalán Ciceró?:DDD)

Előzmény: Terra Kotta (11)
Terra Kotta Creative Commons License 2006.10.09 0 0 11

Azt hiszem, erről a felszólalásáról (én nem hallottam) mondta Kéri, hogy ugyan egy szavával sem ért egyet, de nagyon ügyes beszéd volt. De mindegy is. Ebben a hazugságos kontextusban nekem az nem kommilfó, hogy olyan ember prédikál erkölcsről, aki hazudott magának egy pártot.

Daikini Creative Commons License 2006.10.09 0 0 10
En csak azt nem ertem hogy lehet ennyire kreten a fidesz? Kapott egy jokora ziccert az MSZP-tol ezzel a balatonoszodi beszeddel. Ok is jol tudjak, hogy az egeszsegugyet meg kell reformalni igy vagy ugy, de muszaj lesz. A kozigazgatast szinten. Az oktatassal is kezdeni kell valamit, es ok is tudjak, hogy keves a gyerek, es a regi pedagogus szam nem tarthato. A fidesznek most arra kellene ragyurnia, hogy problemamegoldokent lepjen fel, es nem problemacsinalokent. Abbol van epp eleg a baloldalon is. Komolyan mondom nem is ertem miert fizetjuk mi (adofizetok) ezeket a piocakat. Dolgoznak egyaltalan? Az egyik fele csak szonokol, es nagy barna szemekkel nez, hogy ugye azert megbocsajtunk? A masik az utcan agital, osztja az eszt az erkolcsrol az eddigi tapasztalatok szerint nem eppen jogosan.

Ha mar ebreszto magyarorszag van, akkor nezzunk mar szet, megdolgoznak-e ezek a marhak a havi 1.5 millio+ fizetesukert? En negyedennyiert megyek bohockodni, meg ugy sem jarnek rosszul.
drzyx Creative Commons License 2006.10.09 0 0 9

ez nagyon jó, amúgy is szeretem Para-Kovácsot:)

holnap meglátjuk, Csák Máté házasságon kívüli csemetéjével, Nemcsák Károllyal lép fel duett-ben

Aragorn Creative Commons License 2006.10.09 0 0 8

A parlamenti felszólalásáról (okt. 6.) Para-Kovács:

A koalíció leginkább Semjén Zsoltnak lehet hálás, aki – remélhetőleg – valamelyik általános iskolás rajongójának a dolgozatát olvasta fel, mert ha ez a szellemi teljesítmény tőle származik, a magyar kereszténydemokrácia rettenetes bajban van: bármikor a súgólyukba érvelheti egy közepesen felkészült óvodáscsapat, de egy logikus sün támadása esetén is meghátrálásra kényszerülhetnek, mivel Semjén beszéde új megvilágításba helyezte az "alacsony színvonal" kifejezést, mintegy kiterjesztve a "gondolkodás" fogalmát, elképesztő távlatokat nyitva meg az egysejtűek előtt a politikai életben.

A logikus süntől végem volt! :)))))

Előzmény: Terra Kotta (6)
drzyx Creative Commons License 2006.10.09 0 0 7
hogyne, persze, meg bőrtangában lép fel:)
Előzmény: Terra Kotta (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!