Eredetileg agrármérnök, Tisza Istvánnal és Horthyval is foglalkozott, sokáig főmunkatárs volt a Nők Lapjánál, majd a rendszerváltáskor a MUOSZ főtitkára több etapon keresztül.
Jelenleg kiadó igazgató, nem ikrek, öccse Bencsik Andrásnak.
Mint észrevetted, nem írtam előzményt, tehát nem a 0 volt az előzmény.
És nem idéztem ezt még soha más topikba, mert a 0-t nem tartom offolásnak.
Offolás pl. (szerintem) amikor egy egész komoly topikindító után szétfingjátok a topikot, anélkül, hogy a hozzászólások bármiféle kapcsolatban lennének a nyitószöveggel, és ez láthatóan tudatos (ja, na, hát ez az off).
Nna, szívet melengető, jó érzés volt olvasni ezt a cikket, növelte az önbizalmamat, mert ha ennyi logikával, elemzőkészséggel, mint ami ennek a Bencsik Gábornak van, közíró lehet valaki, akkor én még nagyra vihetem.
Csak félig voltam képes elolvasni, elég is volt ennyi.
Tulajdonképpen akár össze is téveszthettem volna Bencsik Andrással, legfeljebb Gábor sztaniolba rakja a meleg szart, András meg amúgy natúrban nyomja a képedbe.
Szevasztok, ezt a modus moderandiból idézem itt nektek:
"g.) Témaromboló hozzászólások
Technikai rombolás: JAVA-alkalmazások, nagyméretű képek (>500kB), "kisregények" bemásolása, a rovatok letöltését akadályozó vagy lényegesen lassító csatolások ("linkek"), képek, elrontott UBB-kódok, automatikusan induló file-letöltések, átirányítások és minden más olyan beavatkozás, ami megváltoztatja a rovat méretét, megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát (például szöveg nélküli hozzászólások stb.).
Tartalmi rombolás: a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően, szándékosan akadályozó és zavaró, vagy témán kívüli ("offtopic") hozzászólások.
Ismétlés ("flood"): ha nem szándékos (azaz véletlen) az ismétlés, egy bejegyzés meghagyása mellett a többi példány törlésre kerül. Szándékos floodnak számít, ha egy regisztrált felhasználó az adott hozzászólást egy vagy több rovatban, kettőnél több alkalommal helyez el.
Törölt hozzászólás - részbeni vagy teljes - visszamásolása.
Tényleg nem lehet összetéveszteni a Bencsik Andrással, mert ugye csak a testvére, és ha jól emlékszem még ikrek is (ha nem, akkor csak piszik mód hasonlítanak egymásra). Egyébként pont ugyanazt írja mint a Bencsik András, csak talán egy kicsit (kicsit) szolídabb módon.
Ártatlan mezei rágcsáló bőrébe bújt posztkomcsi. :) Csak néz, mintha kettőig se tudna számolni, közbe' a derekáig tele a pofazacskója. Az ilyenek esznek ki a vagyonunkból.