Keresés

Részletes keresés

homaro Creative Commons License 2006.10.04 0 0 72

Ne mosd össze a két dolgot. Miről szól egyik és miről szólt a másik szavazás.

Mit mond most a Fidesz, hogy miről szólt ez utóbbi?

Előzmény: Törölt nick (70)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.04 0 0 71

Ja !

A Fidesznaknek saját különbejáratú népakarata van.

Polgárisokkcenrikuss-körös népakarata ! :)

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.04 0 0 70
Topicknyitodban nem erröl beszelzel hanem a 136000 ezres többseget becsülted le.Err irtam ha jol tudom 2002 ben az orszaggyülesi valasztasokon kisebb volt a külömbseg megis arrol beszeltek ,hogy az orszag meg a nep meg a többseg.
Előzmény: homaro (63)
homaro Creative Commons License 2006.10.04 0 0 69
No, a végén még én leszek nyilas?:) Ne már...
Előzmény: zividivi (67)
homaro Creative Commons License 2006.10.04 0 0 68

Miért lenne más kategória? Ugyanúgy köztörvényes bűncselekmény.

Egyébként javaslom, olvasd el tomcat blogját. Csak hogy képben legyél arról, hogy ki mit csinált, mire buzdított!

Előzmény: zividivi (60)
zividivi Creative Commons License 2006.10.04 0 0 67
Minden szavadat lesem Tell Vilmos!

Itt a nyilad, mibe lövöd?
Előzmény: homaro (55)
zividivi Creative Commons License 2006.10.04 0 0 66
Svájc Büszkesége! Oda állsz, ahová csak akarsz! Az igazság úgyis kiszelektálja a kétlakiakat, az úr meg kiköpi a langyosakat.
Előzmény: népakarat (64)
zividivi Creative Commons License 2006.10.04 0 0 65
:-)))) :-)))))
Előzmény: Bitbull_ (61)
népakarat Creative Commons License 2006.10.04 0 0 64

Hát persze, hogy nem lesztek magatokra hagyva, hová gondolsz?!

A népakarat (vagyis én) itt vagyok és ha Isten is velünk kicsoda ellenünk?

Bár Szijjártó népakaratkolléga főnöke most épp a pszichopatákról olvas egy könyvet, mi van ha most épp a másik énemre fog hivatkozni? Akkor megint el kell hagyjalak titeket.

Előzmény: zividivi (58)
homaro Creative Commons License 2006.10.04 0 0 63

Nézd, kicsit más a helyzet egy parlamenti választáson, amikor arról döntünk, hogy ki alakíthat kormányt. Aki nyer, az kormányt tud alakítani. Az eredmény a nép akarata.

Az eredményeket kikeresheted a www.valasztas.hu-ról.

Most vasárnap nem arról szavaztunk, hogy menjen vagy maradjon Orbán Gyurcsány.

A mostani eredmény is a nép akarata. Ennek megfelelően lesznek kiosztva az önkormányzati tisztségek - de nem lehet egyértelmű következtetést levonni arra vonatkozólag ez alapján, hogy kormányt akar-e váltani a nép vagy sem. A Fidesz szeretné így értelmezni, de ettől ez még nem lesz így.

Előzmény: Törölt nick (59)
zividivi Creative Commons License 2006.10.04 0 0 62
//"...Mindenki teszi a dolgát.."//

Kivéve a kormányt! Gyurcsány maga vallotta be. És amit most tesz, az egyelőre csak a megbízónak tetszik, az ország gazdasági helyzetén csak rontani fog.
Előzmény: Póli (53)
Bitbull_ Creative Commons License 2006.10.04 0 0 61
Új pénz bevezetésén töri a fejét a kormány. A legkisebb egység a "lárifári" lenne. Tíz lárifári érne fel egy "böszmeség"-gel, száz lárifári - és így tíz böszmeség - pedig egy "elkúrtuk"-kal.

Más javaslat is elhangzott az ülésen, például a boltokban a veszélyes képzettársításokra alkalmat adó "pénzváltás" helyett a politikailag korrekt "véleménycseré"-t kellene használni.

Ugyanakkor cáfolták azt a híresztelést, hogy az "adóbevallás"-t ezek után "adóleleplezés"-nek hívják majd hivatalosan.

Stb.
zividivi Creative Commons License 2006.10.04 0 0 60
Nem is róluk beszéltem. Nem is ők dobálták meg a rendőröket!!!!!! A vöröscsillag más kategória!!!
Előzmény: homaro (57)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.04 0 0 59
Mintha nem erröl beszeltel volna a topicknyitodban.Meg nem is arravalaszoltal amit irtam.
Előzmény: homaro (54)
zividivi Creative Commons License 2006.10.04 0 0 58
A hangulatra mondtam, hogy forradalmi. Egyelőre valóban "csak" lázadási szakaszában van. Ha mégis kitör a gyalázat, annak ez a MEGHALADOTT TÁRSADALMI ZAGYVALÉKRENDSZER (Maffiókrácia!) lesz valóban az oka.

Nem biztos, hogy magunkra leszünk hagyatava. Európa ugyanazokkal a problémákkal küzd, mint mi, csak kissé jobb pozicíóból.
Előzmény: Póli (53)
homaro Creative Commons License 2006.10.04 0 0 57

Egyértelműen a csőcselékhez.

Szerinted Toroczkai (bocs, ha esetleg nem jól írom a nevét) meg Tomcat a kormány beépített ügynöke, mi?

Előzmény: zividivi (50)
zividivi Creative Commons License 2006.10.04 0 0 56
Figyelj kicsit jobban arra, amit mondasz. Árpád sávjaival együtt a magyar nép szerves történelmi tartozéka. Mária is csak Gyurcsánynak és Német Sándornak, esetleg a magát "politikai nemzetnek" tartó SZDSZ-nek ellensége. Még az ateista magyaroknak sem.

Kik ellen is hadakozol ezek után?
Előzmény: Újlaki (48)
homaro Creative Commons License 2006.10.04 0 0 55

Nem rekesztek én ki senkit. Pont ez ellen emelem fel a szavam, ha figyelnél egy kicsit arra, amit írok.

Előzmény: zividivi (49)
homaro Creative Commons License 2006.10.04 0 0 54

Miről is szavaztunk most vasárnap?

A te szavazólapodon volt olyan kérdés, hogy "Le kívánja váltani a miniszterelnököt? Igen/Nem"?

Nálam nem volt ilyen...

Előzmény: Törölt nick (46)
Póli Creative Commons License 2006.10.04 0 0 53

Milyen "forradalmi körülményekről" hablatyolsz itt összevissza !???  Mindenki teszi a dolgát, és -  pár ezer örök lúzertől és B-középes IQ-jútól eltekintve - retteg attól, hogy az élete összeomolhat !

"MINDIG HATALOM A HIBÁS A FORRADALMAKBAN"

A forradalom nem hiba, hanem meghaladott társadalmi rendszerek vagy diktátorok eltüntetésének módszere.

Ami itt szóba jöhet, az a lázadás, amit a BTK 140 §-a "honorál", kimondva, hogy ki a "hibás":

(1) Aki olyan tömegzavargásban vesz részt, amelynek közvetlen célja, hogy

a) az Országgyulést,

b) a köztársasági elnököt,

c) a Legfelsobb Bíróságot,

d) a Kormányt

alkotmányos jogköre gyakorlásában eroszakkal vagy ezzel fenyegetve akadályozza, vagy intézkedésre kényszerítse, buntettet követ el, és két évtol nyolc évig terjedo; a tömegzavargás szervezoje vagy vezetoje öt évtol tizenöt évig terjedo szabadságvesztéssel büntetendo.

(2) Aki lázadásra irányuló elokészületet követ el, buntett miatt egy évtol öt évig terjedo szabadságvesztéssel büntetendo.

(3) Nem büntetendo lázadás miatt az a résztvevo, aki a tömegzavargást önként vagy a hatóság felhívására az eroszakos cselekmények megkezdése elott elhagyja.

Előzmény: zividivi (40)
zividivi Creative Commons License 2006.10.04 0 0 52
Szóval csupán a svájci nép akaratát közölted velünk?

Kösz! Tudomásul vettük. Várjuk, hogy a svájciak minálunk adózzanak ezután.
Előzmény: népakarat (47)
zividivi Creative Commons License 2006.10.04 0 0 51
Nem nekem mindegy, hanem az eredménynek.
Előzmény: Lebenstod (35)
zividivi Creative Commons License 2006.10.04 0 0 50
A provokátorokat Te hová sorolod? A csőcselékhez, vagy a hatalom biztonsági őreihez?
Előzmény: homaro (33)
zividivi Creative Commons License 2006.10.04 0 0 49
Azért pár tízezer embert, meg néhánymillió választópolgárt én a Te helyedben nem rekesztenék ki a népből! :-(((
Előzmény: homaro (31)
Újlaki Creative Commons License 2006.10.04 0 0 48
Általánosságban természetesen igazad lehet, de jelenleg nem nagyon hiszem, hogy a nép akarata akár csak hozzávetőlegesen is megegyezne az árpádsávos-szentkoronás-máriaországos agresszív fél százalék szándékával. Biztos vagyok benne, hogy még a magukat jobboldalinak, nemzeti-konzervatívnak definiáló közel fél ország döntő többsége sem így gondolja. A másik közel fél ország meg aztán végképp nem.
Előzmény: zividivi (43)
népakarat Creative Commons License 2006.10.04 0 0 47

Mi van azokkal, akik azt mondják, hogy elüldöztem/megbuktattam a miniszterelnököt?

Na, de mindegy is. Időnként fel-fel bukkan egy nímand macskajancsi, aki felhasznál engem ha kell, ha nem.

Máskor jobban nézzétek meg kit engedtek mikrofonközelbe...

Most megyek vissza Svájcba. :-)

Előzmény: homaro (41)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.04 0 0 46
Talan megtudnad mondani ,hogy 2002 ben  es 2006 ban mennyivel kapott az mszp több szvazatot?Es megis arrol beszelt a nep akarata a többseg gyözelme.Most is a többseg gyözött.
Előzmény: homaro (-)
zividivi Creative Commons License 2006.10.04 0 0 45
Kötve hiszem, hogy Lenin ismerte volna a "liberálisok" alkotmányát. Ha mégis, akkor áll a világösszeesküvés vádja! :-))))
Előzmény: Lebenstod (30)
zividivi Creative Commons License 2006.10.04 0 0 44
Ezeket a faszságokat a hozzászólásokból "szedtem". Csak összeillesztettem a mozaikokat.
Előzmény: homaro (42)
zividivi Creative Commons License 2006.10.04 0 0 43
//"....mitől népakarat a Fidesz akarata?..."//

Nem szentírás, hogy a nép ugyanazt akarja, amit a Fidesz, de van úgy, hogy egy párt néha találkozik saját akaratán kívűl a nép akaratával is.

Az SZDSZ-nek is sikerült pár hónapig meglovagolnia a népkaratot.
Előzmény: homaro (26)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!