Leisztinger pénze kétségtelenül jó helyre került, mert az MDF szavazataival már leváltották volna isztriai de Tuareg Gábort. Valószínüleg ezen a józanabb MDF-esek is elgondolkodnak... Milyen lehetőségei lesznek ebben a közgyűlésben Demszkynek?
égérvényesen vesztett az MDF – kártérítést kell fizetniük 2008. március 13. 00:03
Magyar Nemzet Tegnap elutasította a Legfelsőbb Bíróság a Magyar Demokrata Fórum felülvizsgálati kérelmét, így végérvényesen jogerőssé vált az az ítélet, amely kimondta, hogy a demokrata fórumnak nem vagyoni kártérítést kell fizetnie, és bocsánatot kell kérnie nemzetközi sajtótájékoztatón a törvénytelenül kizárt öt egykori képviselőjétől – értesült a Magyar Nemzet.
A combínóban nem lehet megmaradni, Demszkyék légkondícionáló nélküli döntése újabb hatalmas kárt okozott, nyilvánvalóan jóval drágább utólag építeni a villamosba... A méegdrága Metro marketing becenevezett fúrópajzsai döcögnek, akdoznak...
MNO Pilhál György: Azért most csak megkérdezném vitézlő Demszky Gábor fővárosvezetőt, mi a véleménye, hogy kitüntetettjét, Gergényi Pétert a minap úgy rúgták ki a rendőrség kötelékéből, hogy tokostól vitte ki a Teve utcai neoávéhá-központ nyílászáróit. Mint ismeretes, Gergényi tábornok úr tavaly ősszel világot felháborító, primitív módszerekkel szétverette a békés megemlékezőket (gumibot, vízágyú, gumilövedék, bordarugdosás, szemkilövés, miegyéb), majd kordont építtetett a Kossuth tér köré, mire Demszky magisztrátus magas kitüntetéssel jutalmazta fáradozásait.
Sem az szadesz sem a maszop nem baloldali párt. Annak nevezik magukat, a gökerek balról indultak, még 1919 előtt. A Vöös diktatúrában melegedtek össze, a Rákosi érában folytatták, majd a Kádárban kondenzálódtak. Jelenleg csak hattalmon és pénzüknéll szeretnének maradni, akarom mondani pénzül haladványán. Kihasználva a birka nép 40 éves gulyáskommonizmusi szocializációját és média fölényüket. Új amit mondok? Nem hiszem, aki tud gondolkodni - van agya- látja.
Az en amerikai munkavallalasom igy ment,meghivtak egy munkara,es a repulogeprol leszallva bementem a leendo fonokomhoz aki nem sokat udvariaskodott,hanem odavagott elem egy kepletet ,meg tudom-e csinalni ,vagy nem. Ha azt mondom nem vagyok benne biztos akkor kaptam volna harom honapig valami bert es mehettem volna a francba viszza Mo-ra epiteni a kapitalizmust.
En azt mondtam neki, ezt nem ,mert a kemiai formula hibas ,ilyen vegyulet egyszeruen nem letezhet. Azota is ott vagyok:-)
Akkor majd azon a hidon is atmegyunk. Mellesleg ha a szadi kiesik ,attol meg a balatonon ugyanugy eszik a hal vagy nem eszik. Nem annyira fontos dolgok am ezek az emberek egyeni eleteben. Ha meg olyan iranyba veszi a magyar politikai elet magat ami nekem vegkepp nem tetszik akkor nem Fonyodon verem el a kis dollaromat,hanem lemegyek a Virgin szigetekre .Tudod ez a szabadsag ,nem fuggok senkitol.Csak a kozvetlen fonokomtol,aki azert fizet ,mert kell neki a munkam amihez o nem ert. Lecserelhet ,mert megteheti, de akkor meg majd azon a hidon is atmegyek.
Anelkul a 6 szazalek nelkul nem lehetne ma kormanyozni, es ez boven eleg. Hiaba van 40 valahany szazaleka nem tudom mennyi pontosan a fidesznek a parlamentben ,kitorulhetik vele,mert az csak az ellenzek legerosebb partja megtisztelo cimre jogosit ,semmi masra.
Jo ,engem meg lehet gyozni ,akkor miben nyilvanul meg az a nagy baloldalisaguk.En a szociknal sem talalok tul sokat, de te mint politologiai professzor magyarazd mar el nekem.
A Magyar Demokrata Fórum színeiben egyedüliként a közgyűlésbe jutott Viniczai Tibor révén tett szert egyfős többségre a Székesfehérvárt irányító baloldali-liberális koalíció a megyei jogú város közgyűlésében. Az MDF alelnöke korábban azt nyilatkozta: mivel jobboldali politikus vagyok, ezért a baloldali frakcióval semmiképpen sem szeretnék együttműködni.