Tévedés! Ezzel érzékeltetem, hogy minden politikus végsősoron hazudik, (balliberális szóhasználattal élve). Én leszarhatom, ha hazudok, te is, a következménye csak téged és valószinűleg szűkebb körödet érinti. De egy miniszterelnök vagy miniszter nem nagyon, annak már társadalmi következményei vannak.
és itt van a ti igazságotok is.
Sajnos, általánosítassz! Nagy hiba!! Én sosem mondam hogy egy fideszes politikus sosem hazudik.
és még nem is érted, ezzel mi a probléma.
Értem, hogy Gyurcsány mit akart vele mondani, választást akart nyerni! Eddig minden kormány visszamutogatott, hogy mit miért nem tud végrehajtani, ő kénytelen volt más utat választani. Semmin sem csodálkozom, nincs mit ezen szépíteni! Hazudott és lebukott! Ennyi, erről fog szólni a következő kampány!
megnézve a parlamentet, az ott folyó "munkát", az Abszurdisztán tagadhatatlan.
az egész brigádot szurokba és tollba hempergetve kellene onnan elkergetni.
de a hazugság akkor is hazugság, ha nem derül ki. nem látom be, miért lenne alkalmasabb, vagy akár csak jobb az, aki ugyanezt, ugyanúgy teszi, de letagadja.
Hány? És mi lett velük?
Nincs igazmondási mánia, pofátlanság teteje mánia van.
Én is hazudtam már: ha nem derült ki fellélegeztem, ha látom hogy sejtik az igazságot, azt leszartam, viszont ha nagy grénum előtt lebuktam, akkor süllyedtem.
Mármint kinek ismerte be? A szűk frakciótagságnak? Így van, a választók a hazudozásra csak legyintenek, de a lebukásra ... Talán azért, mert lebukni kevesebben szoktak, de ez nem változtat azon, hogy a (jelenlegi info alapján) nem önként ismerte be hazudozásait a választók előtt, hanem feldobták. A többi rizsa.
Minden politikus hazudozik, hisz szakmája. Nem is ez a baj, ha a dolgát mellette néhanapján jól csinálja, a hazugság csak eszköztár. Itt az a vérlázító, hogy azért hazudozik, hogy az elkúrását leplezze a választásik, utánna hazudozik a hazugság kiderülésének körülményeiről, majd mindezért ez a balkáni csürhe, amit magyaroknak is hívhatunk még meg is tapsolja. Abszurdisztán...
"Ha valami áruló ki nem adja az anyagot, a mai napig nem tudnánk az egészről."
Mármint arról, h beismerte :)
Magyország majd minden politikusa lebukott már hazugsággal, csak azzal nem bukott le senki, h beismerte volna (Orbán is csak azzal bukott le, h választási csalásra buzdított, az mégse hazugságbeismerés, ezért nem is okozott erkölcsi válságot)
ez azért nem jó, mert hasonló logikával azt is mondhatnám, a lebukás/beismerés minden következménye a baloldali malomra hajtotta vizet, jobboldal kiszámíthatósága miatt. De nem akarok ilyet mondani.
Nem. Nem azért tudta meg az emberek 99%-a, mert beismerte, hanem azért mert lebukott és ez nagy különbség. Persze utána nagyon ment a mostadásm hogy úgy tűnjön, hogy beismerte. Ha valami áruló ki nem adja az anyagot, a mai napig nem tudnánk az egészről.
Bizony, vannak emberek, akiket hosszú évek kitartó munkjájával úgy lejárat a bolsi média, hogy nem hiszik el neki, ha azt mondja, hogy vizitdíjat akar bevezetni a kormány és hogy szét van cseszve a magyar gazdaság, pedig sajnos az utolsó szóig igaza van. És amikor kiderül, hogy igaza volt, ugyanaz a média, amelyik lejáratta, tovább folytatja a lejáratását, miszerint ugyanúgy hazudik mint az elvtársak, pedig hát ez nem igaz, hiszen többek közt ezekről a dolgokról sem hazudott.
Inkább az lenne a válasz, hogy aki azt gondolja, emberölés nélkül el lehet jutni a miniszterelnöki székig, az agymosott barom, és álszent, tehát a balosok józanul és a tények birtokában választották a kisebbik gyilkost:))
Amit megnyert most a réven, lehet hogy elveszti a vámon. Az emberek 99 százaléka tudja róla hogy hazudik, talán a fele azt is tudja, hogy miben vagy miért, plussz a hír bejárta a világsajtót is. A 2010-es választási kampányban széllel szemben fog hugyozni a miniszterelnök úr!