Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.29 0 0 63

Ezt kikérem az ő nevében is.

Mi az, hogy hazudik?

Hiszen ő maga mondta, hogy még sosem hazudott a zembereknek.

Or Kán Creative Commons License 2008.03.10 0 0 60
nyiihihi Creative Commons License 2007.03.21 0 0 59
hát itt vagy te tökéletesen képmutató.

Tévedés! Ezzel érzékeltetem, hogy minden politikus végsősoron hazudik, (balliberális szóhasználattal élve). Én leszarhatom, ha hazudok, te is, a következménye csak téged és valószinűleg szűkebb körödet érinti. De egy miniszterelnök vagy miniszter nem nagyon, annak már társadalmi következményei vannak.

és itt van a ti igazságotok is.

Sajnos, általánosítassz! Nagy hiba!! Én sosem mondam hogy egy fideszes politikus sosem hazudik.

és még nem is érted, ezzel mi a probléma.

Értem, hogy Gyurcsány mit akart vele mondani, választást akart nyerni! Eddig minden kormány visszamutogatott, hogy mit miért nem tud végrehajtani, ő kénytelen volt más utat választani. Semmin sem csodálkozom, nincs mit ezen szépíteni! Hazudott és lebukott! Ennyi, erről fog szólni a következő kampány!
Előzmény: vizinikk (54)
nyiihihi Creative Commons License 2007.03.21 0 0 58
tehát, ha nem derül ki, bármit lehet, az már nem is bűn.

Honnan tudod akkor hogy bűn? Csak az tudja, hogy bűn vagy sem, aki lódított.
Fölösleges ezeken lovagolnod!
Előzmény: vizinikk (53)
kalmarkalman Creative Commons License 2007.03.21 0 0 56

aki ugyanezt, ugyanúgy teszi,

Ez a része nem stimmel anak amit leírtál.

Előzmény: vizinikk (55)
vizinikk Creative Commons License 2007.03.21 0 0 55

megnézve a parlamentet, az ott folyó "munkát", az Abszurdisztán tagadhatatlan.

az egész brigádot szurokba és tollba hempergetve kellene onnan elkergetni.

de a hazugság akkor is hazugság, ha nem derül ki. nem látom be, miért lenne alkalmasabb, vagy akár csak jobb az, aki ugyanezt, ugyanúgy teszi, de letagadja.

Előzmény: Fulika (49)
vizinikk Creative Commons License 2007.03.21 0 0 54

ha látom hogy sejtik az igazságot, azt leszartam

hát itt vagy te tökéletesen képmutató.

és itt van a ti igazságotok is.

és még nem is érted, ezzel mi a probléma.

Előzmény: nyiihihi (51)
vizinikk Creative Commons License 2007.03.21 0 0 53

tehát, ha nem derül ki, bármit lehet, az már nem is bűn.

szép kis hozzáállás.

stor Creative Commons License 2007.03.21 0 0 52
neked szabad, te nem vagy miniszterelnök. :-D
nyiihihi Creative Commons License 2007.03.21 0 0 51
Hány? És mi lett velük? Nincs igazmondási mánia, pofátlanság teteje mánia van. Én is hazudtam már: ha nem derült ki fellélegeztem, ha látom hogy sejtik az igazságot, azt leszartam, viszont ha nagy grénum előtt lebuktam, akkor süllyedtem.
Előzmény: vizinikk (47)
nyiihihi Creative Commons License 2007.03.21 0 0 50
Mármint kinek ismerte be? A szűk frakciótagságnak? Így van, a választók a hazudozásra csak legyintenek, de a lebukásra ...
Talán azért, mert lebukni kevesebben szoktak, de ez nem változtat azon, hogy a (jelenlegi info alapján) nem önként ismerte be hazudozásait a választók előtt, hanem feldobták. A többi rizsa.
Előzmény: MolnarErik (46)
Fulika Creative Commons License 2007.03.21 0 0 49
Minden politikus hazudozik, hisz szakmája. Nem is ez a baj, ha a dolgát mellette néhanapján jól csinálja, a hazugság csak eszköztár. Itt az a vérlázító, hogy azért hazudozik, hogy az elkúrását leplezze a választásik, utánna hazudozik a hazugság kiderülésének körülményeiről, majd mindezért ez a balkáni csürhe, amit magyaroknak is hívhatunk még meg is tapsolja. Abszurdisztán...
Előzmény: vizinikk (47)
vizinikk Creative Commons License 2007.03.21 0 0 48

igazán nem értelek benneteket.... nem éltetek ti a szocializmus alatt, az látszik.

volt a hivatalos híradás. mindenki tudta, abból mennyit lehet elhinni, és volt a háttérhírek, amiből mindenki értesült a valóságról.

erre te jössz itt nekem azzal, hogy elhitted a politikusok által lökött rizsát.

tiszta röhej

Előzmény: Játék a tetükkel (40)
vizinikk Creative Commons License 2007.03.21 0 0 47

marhaság..... tudod, hány politikus bukott már le hazudozással?

mindenesetre nagyon röhögök ezen az igazmondási mánián.

úgy tesztek, mintha soha senki nem hazudott volna életében.

Előzmény: nyiihihi (42)
MolnarErik Creative Commons License 2007.03.21 0 0 46

"Ha valami áruló ki nem adja az anyagot, a mai napig nem tudnánk az egészről."

Mármint arról, h beismerte :)

Magyország majd minden politikusa lebukott már hazugsággal, csak azzal nem bukott le senki, h beismerte volna (Orbán is csak azzal bukott le, h választási csalásra buzdított, az mégse hazugságbeismerés, ezért nem is okozott erkölcsi válságot)

stor Creative Commons License 2007.03.21 0 0 45
ez azért nem jó, mert hasonló logikával azt is mondhatnám, a lebukás/beismerés minden következménye a baloldali malomra hajtotta vizet, jobboldal kiszámíthatósága miatt. De nem akarok ilyet mondani.
originalqszi Creative Commons License 2007.03.21 0 0 44
El Kúrosz gyenge üzleti partnernek tekinti az országot, amelyet ott vág át, ahol Lacháza:DDDDDDDDDDDDd
stor Creative Commons License 2007.03.21 0 0 43
milyen csúúnya előítéleteid vannak... :-D Nem csipázod a cigókat talán? :-DDD
Előzmény: Or Kán (41)
nyiihihi Creative Commons License 2007.03.21 0 0 42
Nem. Nem azért tudta meg az emberek 99%-a, mert beismerte, hanem azért mert lebukott és ez nagy különbség. Persze utána nagyon ment a mostadásm hogy úgy tűnjön, hogy beismerte. Ha valami áruló ki nem adja az anyagot, a mai napig nem tudnánk az egészről.
Előzmény: vizinikk (39)
Or Kán Creative Commons License 2007.03.21 0 0 41

"józanul és a tények birtokában választották a kisebbik gyilkost:)) "

Amíg nem értem a mondat végére, "kisebbségi gyilkost" olvastam/láttam lelki szemeim előtt...:)

Előzmény: Törölt nick (37)
Játék a tetükkel Creative Commons License 2007.03.21 0 0 40
Bizony, vannak emberek, akiket hosszú évek kitartó munkjájával úgy lejárat a bolsi média, hogy nem hiszik el neki, ha azt mondja, hogy vizitdíjat akar bevezetni a kormány és hogy szét van cseszve a magyar gazdaság, pedig sajnos az utolsó szóig igaza van. És amikor kiderül, hogy igaza volt, ugyanaz a média, amelyik lejáratta, tovább folytatja a lejáratását, miszerint ugyanúgy hazudik mint az elvtársak, pedig hát ez nem igaz, hiszen többek közt ezekről a dolgokról sem hazudott.
Előzmény: vizinikk (39)
vizinikk Creative Commons License 2007.03.21 0 0 39

te mondd: az emberek 99 %-a csak akkor tudja, hogy valaki hazudik, ha az beismeri?

vajon annak, aki nem ismeri be, az emberek 99 %-a mindent elhisz?

meg lennék lepve....

Előzmény: nyiihihi (33)
stor Creative Commons License 2007.03.21 0 0 38
szerintem ő lesz. De a közvélemény alakulását a jövő hónapra sem lehet jól bejósolni, nemhogy 2010-ig.
Előzmény: nyiihihi (36)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.21 0 0 37
Inkább az lenne a válasz, hogy aki azt gondolja, emberölés nélkül el lehet jutni a miniszterelnöki székig, az agymosott barom, és álszent, tehát a balosok józanul és a tények birtokában választották a kisebbik gyilkost:)) 
Előzmény: Or Kán (5)
nyiihihi Creative Commons License 2007.03.21 0 0 36
Majd nagyonis(!) emlékeztetik, ha egyátalán ő lesz a miniszterelnök jelölt.
Előzmény: stor (34)
nyiihihi Creative Commons License 2007.03.21 0 0 35
Dehogynem érdekli! Pölö nézd csak meg a legutóbbi parlamenti felszólalásait!
Előzmény: Libera nos, Domine! (26)
stor Creative Commons License 2007.03.21 0 0 34
hajj, de messze van még az a 2010... ki a fene fog már emlékezni akkor.
Előzmény: nyiihihi (33)
nyiihihi Creative Commons License 2007.03.21 0 0 33
Amit megnyert most a réven, lehet hogy elveszti a vámon. Az emberek 99 százaléka tudja róla hogy hazudik, talán a fele azt is tudja, hogy miben vagy miért, plussz a hír bejárta a világsajtót is. A 2010-es választási kampányban széllel szemben fog hugyozni a miniszterelnök úr!
stor Creative Commons License 2007.03.21 0 0 32
Lehet. Mivel, ha nem vallja be, sosem jön rá senki. Amiről nem tudsz, az nem fáj. Amiről meg tudsz, annak sincs jelentősége.
Előzmény: Or Kán (-)
Or Kán Creative Commons License 2007.03.21 0 0 31
Teljesen mindegy, hogy Gyurcsányt mi érdekli. Ennél sokkal fontosabb, hogy a publikum mire fogékony...:)
Előzmény: Libera nos, Domine! (26)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!