Keresés

Részletes keresés

méregkeverő Creative Commons License 2006.09.26 0 0 120

Na, mi van?

Megjelentek a "hős forradalmár" futtbalhuligánok?

Vigyázzatok! Az NBH itt is figyel!

:-)))

NemEgyszeru Creative Commons License 2006.09.26 0 0 119

fikanick! A Szabadság téren nem volt ilyen nagy az arcod! :-)))

Csak 60 kilós egyetemistákat tudtok helyben hagyni... de azt csak négyen-öten... Muhaha!!!

Előzmény: Törölt nick (112)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.26 0 0 116
Tudom milyen a francia tüntetö es nem kaptam mert eppen Parizsba voltam.A rendörseg meg egy korrupt csürhe banda .
Békebíró1 Creative Commons License 2006.09.26 0 0 115
nyulacska, folymatosan mellébeszélsz. rendőr vagy?
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.26 0 0 114

Akinek nem inge nem veszi magára.Amúgy adózom rendesen :)))

Előzmény: Békebíró1 (111)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.26 0 0 113

Igen, értem, persze igazad van. Ám korábbi korokban például szükség volt hóhérra is (a "világ legfejlettebb demokráciájában" ma is) ám én mégis zsigerből undorodom ettől a mesterségtől, és borzadok attól, aki ezt önként űzi. Csupán ez próbáltam megfogalmazni. Mondjuk vadász, böllér vagy hentes sem lennék, pedig nagyon szeretem a húst! :)

Előzmény: Békebíró1 (109)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.26 0 0 112
Miért honnan tudod milyenek a francia tüntetők?Miért "csürhe" a "rendőr banda?"Te is kaptál a múlthéten esetleg?
Előzmény: Törölt nick (108)
Békebíró1 Creative Commons License 2006.09.26 0 0 111
> itt mindenkinek csak jogai vannak.Kötelesség nuku.

én például rendesen befizetem az adómat. te nem?
Előzmény: Törölt nick (101)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.26 0 0 110
Értelek.Arra is képesek.És?Mostanában azt gondolom az utobbi időkben nem beszélhetünk passzív tömegről.
Előzmény: Törölt nick (107)
Békebíró1 Creative Commons License 2006.09.26 0 0 109
Sumér, sztem rossz nyomon jársz. Azzal, hogy létezik rohamrendőrség, nincs gond. szükség lehet rájuk. ám ha egy állomány belső légköre olyan, hogy preferálják a baromarcúakat, és dicsőség a brutalitás, ott komoly gondok vannak...
Előzmény: Törölt nick (107)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.26 0 0 108
Szerencseje ennek a csürhe rendör bandanak ,hogy nem parizsi tüntetökkel kellett nekik szembealni.Csak egy par szaz höbörgövel.
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.26 0 0 107
Magyarázd el nekem, szerinted milyen motivációk alapján megy el valaki rohamosztagosnak, verőlegénynek? Amúgy tagadod, hogy arra képzik ki őket és arra szerződnek, hogy ha arra parancsot kapnak bármilyen civil, fegyvertelen embercsoportot agyba-főbe verjenek? Mert ha igen, akkor te tudsz nagyon keveset a kiképzésükről! Természetesen nem állítom, hogy csak eszköz nélküli, passzív tömeg szétverésére képesek: de arra is! Értesz?
Előzmény: Törölt nick (98)
Békebíró1 Creative Commons License 2006.09.26 0 0 106
csak nem rendőr vagy?
Előzmény: Törölt nick (104)
Békebíró1 Creative Commons License 2006.09.26 0 0 105
lassan mondom, hátha megérted: nem volt műveleti terület. ez újabb súlyos hiba. a "tévedésből" leütöttek, azt sem tudták mit történik. de láthatólag még a rendőrök sem tudták, mi folyik...
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.26 0 0 104

Van.

Előzmény: Békebíró1 (99)
hun2006 Creative Commons License 2006.09.26 0 0 103
A fideszes politikusok elmondták, hogy az érintett rendőröktől kapott friss információjuk szerint a tévészékház ostroma alatt, éjjel fél egytől reggel 7-ig több száz "high-tech" felszerelésű rendőr, akciókommandós várakozott bevetési parancsra, ez azonban "vélhetően politikai nyomásra" elmaradt. Az éjszaka mozgósított és készenlétben álló rendőröket, köztük a BRFK "Jonatán kommandóját" reggel hazaküldték...
NattyDread Creative Commons License 2006.09.26 0 0 102
Ha valaki, hát én utálom a rendőrállamot, de most nekik drukkoltam.
Előzmény: Törölt nick (69)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.26 0 0 101
Rögzítsd.Azt értsétek meg van egy fontossági sorrend.A te jogaid a múlt héten a kutyát nem érdekelte,mivel sokkal fontosabb volt egy brutális erődemonstráció annak érdekében,hogy a csürhe elkotródjon az utcáról.Aki ugynevezett "ártatlan" az meg igy járt,nem kell a műveleti területen téblábolni.Bármennyire is öntudatos a kedves állampógár.Amúgy megfigyeltem,hogy itt mindenkinek csak jogai vannak.Kötelesség nuku.
Előzmény: Miénk itt a tér :) (97)
NattyDread Creative Commons License 2006.09.26 0 0 100
A lábon(végtagon)lövés asszem előnyt élvez nálunk is, de jó nagy marhaság! Könnyen meg lehet vele ölni a komát, ha teszem azt artériát ér és elvérzik, mire kiér a mentő. Stophatása kicsi, a lábonlőtt még simán agyonüti/megkéseli a rendőrt. A legjobb a mellre duplázás, simán túlélheti a célpont, és az meg is állítja :o))
Előzmény: Daemon (53)
Békebíró1 Creative Commons License 2006.09.26 0 0 99
mert neked van?
Előzmény: Törölt nick (98)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.26 0 0 98
Tévedsz.Egyébként nem tudom milyen jogon itélkezel te a REBISZ felett?Fingod nincs róla,hogy mennek a dolgok a rendőrségen belül.Hallomásból és féligazságokból merítesz és utána tényként állítod be.Amihez hülye vagy abba ne dumálj bele.
Előzmény: Törölt nick (96)
Miénk itt a tér :) Creative Commons License 2006.09.26 0 0 97

El kell fogadni,hogy a rendőr sokkal többet tud ártani neked mint te neki ezért jobb nem baszogatni.

Ez így van. Ugyanakkor rögzíteni kell a bizonyítékokat az önjáró hatalmával visszaélő rendőrökről, mert egyébként nincs esély a túlkapásaik ellen. Totális bizalmatlansággal kell kezelni a rendőrt, ugyanúgy, ahogy ő teszi velünk!!

Előzmény: Törölt nick (91)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.26 0 0 96
Ezt csak poénnak szántad, remélem!
Békebíró1 Creative Commons License 2006.09.26 0 0 95
a rendőrt ott tisztelik, ahol azzal foglalkozik, ami a feladata. Az USA-ban sem azért tisztelik, mert bazi nagy pisztolya van, és kérdés nélkül lő, hanem mert hatékonyan dolgozik. 10 év alatt 3x törtek be hozzám, mind a három esetben eredmény nélkül zárult a nyomozás. na most az a nyomozás, amit folytattak, nem is zárulhatott másképpen. közben meg baromira nagy az arcuk, teszik el az ötezreseket járműellenőrzéskor, és még azt is megmagyarázzák, hogy ez mindenkinek jó.
mitől tiszeteljem őket?
ezt a rendőrséget nem lehet tsiztelni.
Előzmény: Törölt nick (93)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.26 0 0 94

Leginkább ne dumálj bele abba amihez nem értesz.

Előzmény: Békebíró1 (92)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.26 0 0 93
Tiszteld a rendőrt!
Előzmény: Békebíró1 (92)
Békebíró1 Creative Commons License 2006.09.26 0 0 92
na jó. innen már csak egy lépés, hogy ne szólj szám nem fáj felem, ne ártsd magad a politikába.... na ez a kádári mentalitás
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.26 0 0 91
Ne nézz rá,ne kérdezősködj és főleg ne játszd a kurva öntudatos állampógárt és akkor nem esik bajod.Ilyen egyszerű ez.Nem tudom mit kell ezen lihegni.El kell fogadni,hogy a rendőr sokkal többet tud ártani neked mint te neki ezért jobb nem baszogatni.
Előzmény: Békebíró1 (86)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.26 0 0 90
Ezt nagyon jó, hogy beraktad! Nyilvánvaló, hogy szegény alulfizetett Kovács 13 János rendőrjárőrnek semmi köze ehhez a vérebfalkához, a rohamosztagosokhoz. A REBISZ és a többi emberverésre specializálódott különítmény élesen elválasztandó a rendőröktől, akik végzik mindennapi robotjukat. Előbbiek azért szerződtek oda,  hogy embert verhessenek, mert élvezik a verést, várják, mikor élhetik ki magukat: őket ne akarjuk megnyerni, ők maguk a mindig minden rendszerben meglevő vadállati fasizmus, akiket minden hatalom bármikor felhasznál: így volt ez mióta világ a világ. Sajnos ilyen emberi lények mindig is léteztek és létezni is fognak.
Előzmény: Törölt nick (77)
Békebíró1 Creative Commons License 2006.09.26 0 0 89
nem tartok rá igényt.
Előzmény: méregkeverő (88)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!