Igen, értem, persze igazad van. Ám korábbi korokban például szükség volt hóhérra is (a "világ legfejlettebb demokráciájában" ma is) ám én mégis zsigerből undorodom ettől a mesterségtől, és borzadok attól, aki ezt önként űzi. Csupán ez próbáltam megfogalmazni. Mondjuk vadász, böllér vagy hentes sem lennék, pedig nagyon szeretem a húst! :)
Sumér, sztem rossz nyomon jársz. Azzal, hogy létezik rohamrendőrség, nincs gond. szükség lehet rájuk. ám ha egy állomány belső légköre olyan, hogy preferálják a baromarcúakat, és dicsőség a brutalitás, ott komoly gondok vannak...
Magyarázd el nekem, szerinted milyen motivációk alapján megy el valaki rohamosztagosnak, verőlegénynek? Amúgy tagadod, hogy arra képzik ki őket és arra szerződnek, hogy ha arra parancsot kapnak bármilyen civil, fegyvertelen embercsoportot agyba-főbe verjenek? Mert ha igen, akkor te tudsz nagyon keveset a kiképzésükről! Természetesen nem állítom, hogy csak eszköz nélküli, passzív tömeg szétverésére képesek: de arra is! Értesz?
lassan mondom, hátha megérted: nem volt műveleti terület. ez újabb súlyos hiba. a "tévedésből" leütöttek, azt sem tudták mit történik. de láthatólag még a rendőrök sem tudták, mi folyik...
A fideszes politikusok elmondták, hogy az érintett rendőröktől kapott friss információjuk szerint a tévészékház ostroma alatt, éjjel fél egytől reggel 7-ig több száz "high-tech" felszerelésű rendőr, akciókommandós várakozott bevetési parancsra, ez azonban "vélhetően politikai nyomásra" elmaradt. Az éjszaka mozgósított és készenlétben álló rendőröket, köztük a BRFK "Jonatán kommandóját" reggel hazaküldték...
Rögzítsd.Azt értsétek meg van egy fontossági sorrend.A te jogaid a múlt héten a kutyát nem érdekelte,mivel sokkal fontosabb volt egy brutális erődemonstráció annak érdekében,hogy a csürhe elkotródjon az utcáról.Aki ugynevezett "ártatlan" az meg igy járt,nem kell a műveleti területen téblábolni.Bármennyire is öntudatos a kedves állampógár.Amúgy megfigyeltem,hogy itt mindenkinek csak jogai vannak.Kötelesség nuku.
A lábon(végtagon)lövés asszem előnyt élvez nálunk is, de jó nagy marhaság! Könnyen meg lehet vele ölni a komát, ha teszem azt artériát ér és elvérzik, mire kiér a mentő. Stophatása kicsi, a lábonlőtt még simán agyonüti/megkéseli a rendőrt. A legjobb a mellre duplázás, simán túlélheti a célpont, és az meg is állítja :o))
Tévedsz.Egyébként nem tudom milyen jogon itélkezel te a REBISZ felett?Fingod nincs róla,hogy mennek a dolgok a rendőrségen belül.Hallomásból és féligazságokból merítesz és utána tényként állítod be.Amihez hülye vagy abba ne dumálj bele.
El kell fogadni,hogy a rendőr sokkal többet tud ártani neked mint te neki ezért jobb nem baszogatni.
Ez így van. Ugyanakkor rögzíteni kell a bizonyítékokat az önjáró hatalmával visszaélő rendőrökről, mert egyébként nincs esély a túlkapásaik ellen. Totális bizalmatlansággal kell kezelni a rendőrt, ugyanúgy, ahogy ő teszi velünk!!
a rendőrt ott tisztelik, ahol azzal foglalkozik, ami a feladata. Az USA-ban sem azért tisztelik, mert bazi nagy pisztolya van, és kérdés nélkül lő, hanem mert hatékonyan dolgozik. 10 év alatt 3x törtek be hozzám, mind a három esetben eredmény nélkül zárult a nyomozás. na most az a nyomozás, amit folytattak, nem is zárulhatott másképpen. közben meg baromira nagy az arcuk, teszik el az ötezreseket járműellenőrzéskor, és még azt is megmagyarázzák, hogy ez mindenkinek jó. mitől tiszeteljem őket? ezt a rendőrséget nem lehet tsiztelni.
Ne nézz rá,ne kérdezősködj és főleg ne játszd a kurva öntudatos állampógárt és akkor nem esik bajod.Ilyen egyszerű ez.Nem tudom mit kell ezen lihegni.El kell fogadni,hogy a rendőr sokkal többet tud ártani neked mint te neki ezért jobb nem baszogatni.
Ezt nagyon jó, hogy beraktad! Nyilvánvaló, hogy szegény alulfizetett Kovács 13 János rendőrjárőrnek semmi köze ehhez a vérebfalkához, a rohamosztagosokhoz. A REBISZ és a többi emberverésre specializálódott különítmény élesen elválasztandó a rendőröktől, akik végzik mindennapi robotjukat. Előbbiek azért szerződtek oda, hogy embert verhessenek, mert élvezik a verést, várják, mikor élhetik ki magukat: őket ne akarjuk megnyerni, ők maguk a mindig minden rendszerben meglevő vadállati fasizmus, akiket minden hatalom bármikor felhasznál: így volt ez mióta világ a világ. Sajnos ilyen emberi lények mindig is léteztek és létezni is fognak.