Sváby nem azért semmisült meg, mert rosszul kérdezett. Sváby azokat a kérdéseket tette fel Orbán Viktornak, amelyik témákban hetek óta félrevezetik a vörös kettes nézőit.
Orbán a válaszaival az összemosásokat, hazugságokat, hamisságokat tette helyre az adó nézői előtt, Sváby mint szócső semmisült meg. Tulajdonképpen köszönnünk kell neki, hogy lehetőséget adott a nézőinek a „sátán” jobb megismerésére.
Meggyőződésem, hogy ezzel a félórával az Orbánt fetisizálók több éves munkája ment tönkre.
Hát igen, Sváby teljesítménye szánalmas volt. Olyan volt, mintha belökték volna, hogy kérdezzen gyorsan valamit. :D Persze Orbán ettől még hülyeségeket beszélt a maga szokásos, határozott stílusában.
Látom, neked nehézségeket okoz az olvasás, hiszen csak további 11 hozzászólásig kellett volna bírnod:
dervis_ válasz | megnéz | könyvjelző 2006.09.25 12:36:28 (114) Oké, tudom, csak a topicot akartam kicsit megpörgetni a beszólással. :))) Persze ettől még lehetnek fizetett emberek is. Ki tudja? :-/ Előzmény: unnamed (105)
unnamed válasz | megnéz | könyvjelző 2006.09.25 12:14:47 (105) Nem hinném, hogy vannak fizetettek, elvégre a hírek szerint hétköznap napközben (munkaidőben) mindig nagyrészt kiürül a tér, csak estére jön össze megint a tömeg. Előzmény: dervis_ (103)
Lásd milyen jószívű vagyok, megengedem, hogy bocsánatot kérj.
Én nem csipázom Viktort, de ebben az interjúban határozottan jól beszélt, Sváby meg szánalmas volt. Csak a kötözködés járt a fejében, semmi konstruktivizmus. Nem kellett volna ennyire erőlködnie, hogy szívassa Viktort. Biztosan vérszemet kapott a CNN-től. Viktor jó volt, az adócsökkentésben viszont nem vagyok biztos, hogy jó ötlet.
Hulyet csinal magabol ez a szerencsetlen talpnyalo tv2 ketszeresen is, egyszer tegnap este, masodszor ma azzal, hogy leszedik a felvetelt az oldalukrol. Ez kozrohej:DDDD
Nem tudom, Sváby András, az egyik kereskedelmi televízió vezető "médiaszemélyisége", műsorvezetője, producere, részt vett-e azokon a felkészítéseken, amelyeket Gyurcsány és csapata tartott. ("...fölkészíteni a legbefolyásosabb lapok vezetőit, és vezető publicistáit, hogy mire számíthatnak. Bevonni őket ebbe a folyamatba " - mondta Gyurcsány őszödi beszédében.)
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét,...
....ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját dugdossa a Tv2, és például a Napló hivatalos oldalára is csak az MTV-ostromról készült, egyébként jól összepakolt riport került ki a tegnap esti műsorból. Sváby „Biztos itt van valamelyik lapon, csak nem találom” András sehol.
Szemfüles olvasóink ugyan megtalálták a Tv2 szerverén a Napló vasárnapi adásának felvételét, de az meg pont akkor szakad meg, amikor Sváby épp hevesen keresi azt az idézetet, amivel a földhöz csaphatná Orbánt. Aztán persze nem találja. Azóta egyébként már ez a csonka videó sincs meg.
Én úgy láttam egyébként, hogy Sváby ezt a modort megbízatásul kapta. Megbízói a CNN-riporter stílusában kérdeztettek vele. De egyet kihagytak a számításból. Orbánnak nem kimagyarázkodnia kellett egy mocsárból, hanem megmagyarázni a vörös 2-es nézőinak, amiket eddig félremagyaráztak nekik.
Sváby alkatilag alkalmatlan az ilyen hamisságokra. Kis stiklliket, elhallgatásokat, félremagyarázásokat szívesen vállal bármikor de most egy államférfit kérdezett, és az a végén annyira összezavarta őt a megválaszolásaival, hogy még a jegyzetei között sem igazodott ki.
a maszop-pöcsöknek, csak egész mondatokban szabad írni! Különben belekapaszkodnak mindenbe, ami félre viheti a vitát! (jaj!! Kisbetűvel kezdtem a mondatot) amúgy tüntetek egy fikanick, úgyhogy szóra sem érdemes...
" Törvénybe iktattak egy 5 évre szóló adócsökkentési programot, az ÁFÁ-t pld. azonnal csökkentették, majd a csalással szerzett győzelmük után megsemmisítették a törvényt, visszacsinálták az ÁFÁ-t."
mit csináltak vissza az ÁFÁN?? azt sem tudod miről beszélsz ez még vita alap se