Keresés

Részletes keresés

delamancha Creative Commons License 2006.09.22 0 0 66

(No ide is beirom, az NBH-s topicba már megtettem)

Bocs, lehet, hogy nem túl releváns, és nem kivánom a tv2-t mentegetni, de az nem kandi-tatyó volt, hanem qrva drága (260 USD) Porta-brace kameratáska, pont azért, hogy a még drágább kamerája ne legyen full dzsuva illen kellemes alkalmakkor... (por, viz, CS, CN, egyéb okosságok ellen... :) )

Előzmény: murmeli (65)
murmeli Creative Commons License 2006.09.22 0 0 65
Igen.
A látvány lenyügözö vót.
A hátso ülésrö' elökapott szatyorban lévö "kandi" kamerát elökaparo szemfüles reporter.
Na ez direktben látni.... :-)))))

A srácot má' a CNN akargya alkalmazni !!!
Élö adás a "hátsó ülésröl" :-)))))))
ROTFL
Előzmény: inverz (59)
inverz Creative Commons License 2006.09.22 0 0 64
ja és hogy a tv2 miért nem céges autóval megy... talán azért mert látták (a hirtv-n) hogy a nekik nem tetsző csatornák autóival mit tesz a feltüzelt (Cs szágulró szerint hétfőn még forradalnmi ifjaknak titulált) randalírozók...
1szemtanu Creative Commons License 2006.09.22 0 0 63
csaszi hitt az autóban ülőknek is meg a stúdióban lévőknek is

szóval tényleg lemaradtál
Triumphator Creative Commons License 2006.09.22 0 0 62
(csak azon töprengek, hogy ez az egész forradalomcsürhenépfelkelésheppening-cécó a hírtévének bazinagy reklám. ők ebből tuti jól jönnek ki.)
Ariel Creative Commons License 2006.09.22 0 0 61
a cafolat utan ujra odatolta a kepet csaszi..mire a masik tag is megmutatta az igazolvanyat es a kamerajukat..mire csszi..kicsit hitetlenkedve, de elsomfordalt...
Ariel Creative Commons License 2006.09.22 0 0 60
hat ha csaszit leakarjak egetni akkor majd a tv2 is leadja :DDD
Előzmény: 1szemtanu (58)
inverz Creative Commons License 2006.09.22 0 0 59

hmm leget, hogy kihagytam vmit... szóval Cs. száguldó riporter mond vmit... a kocsiban ülők ezt cáfolják...majd a hirtv studiójából mondanak vmit, amit persze mindenki kp-nek vesz... mondom lehet, hogy vmit kihagytam...

1szemtanu Creative Commons License 2006.09.22 0 0 58
most adta le megint a Hír Tv !

remélem egyszer a TV2 is leadja :)
lotty(TDK) Creative Commons License 2006.09.22 0 0 57
lotty(TDK) Creative Commons License 2006.09.22 0 0 56
Újvári :-D
ketyosz Creative Commons License 2006.09.22 0 0 55
Tisztelt "forradalmárok"! (Muahuhuhuhuhhhuuuuhahahahaaa!)

Én magam nem lennék provokátor, de a véleményemet elmondanám, még ha fel is gyújtjátok az autómat érte, vagy meg is ostromoljátok a (szék)házamat.

Ciki? A Tv2-nek? Eszeteknék vagytok forradalmár polgártársaim?!

Ez leginkább a Ti Császár (forradalom) Attilátoknak lehetne ciki, ha a csöppnyi kis agyáról annyira felhúzná a rolót, hogy kilásson a forradalmi hevületből.
Megdöbbenéssel olvaslak benneteket drága polgártársaim!

Ami balról jön mind hazug, de amit Orbán atyátok hint, az meg van szentelve? A mennyei manna hozzá képest mind hamburger.
Nem hiszem el, hogy mindannyiótok agyára rátelepedett ez az alak. Szajkózzátok a "szabad sajtót!" és az egyéb dolgok utáni vágyaitokat, és közben észre sem vesziket, hogy a Ti tudatotokat tarja bilincsben hófehér (bruhahaha) vezéretek.

Mindegy. Tegye mindenki azt, amit akar - hiszen demokráciában élünk, még ha az egy forradalmi demokrácia is. (Ezt a HírTV-n hallottam, azt hittem összefosom magam a röhögéstől...) A baj ott kezdődik, hogy nagyszerű vezéretek hosszú-hosszú évek óta megosztja a Nemzetet és tágítja a magyarkodása miatt kialakult szakadékokat. Akkor kellett volna egy forradalom, amikor először fel mertétek venni a kokárdákat és egyéb nemzeti jelképeinket párteseményeitekre, drága polgártársaim! Elverni pici ujjacskáitokat, ahogy velüln is tették szüleink kicsikorunkban, ha a tűzzel játszottunk. Bizony! Ezek után pedig visszaküldeni az iskolapadba, ahol ismét megtanuljátok, hogy hol és mikor veheti a nemzettudatos állampolgár ezeket fel.

Mindegy. Fejlesszétek paranoiátokat, hiszen én egy provokátor vagyok, a kommenisták meg már a spájzban vannak. Ráértek. Szabad.

Post Scriptum: A televíziók egymást követése valóban bevett szokás - mint ahogy az is, hogy nagyobb hatás (értd: szenzáció) érdekében egy szövegrészleltet kiemelnek és csak azt propagálják, amely így szinte teljesen elvesztik eredeti mondanivalójukat, de legalább nagyot ütnek. A kialakult helyzetért a média felelőssége majd' a "Minden Magyarok Vezére" Viktoréhoz fogható. Véleményem szerint ha a lapok és más médiumok rögtön lehozzák a teljes anyagot, nem pedig a kiemelt négy mondatot - ne adj isten más részét/részeit emelik ki, hisz mondanivalójában bőven lehtett válogatni - , abban az esetben nem "szólt" volna ekkorát az egész "morális válság" (egyszerűen nem értem/nem fér a fejembe, hogy hogy ejthet ki ilyet egy politikai párt/politikus a száján...). A HírTV-n nem ütköztem meg, de a többi lapon/televízión/rádión igen.

(A hozzászólás hangvétele azért sikerült ilyen kettősre, mert az elő részét reggel írtam szinte felindulásból, a másik része viszont most, este, amikor már lenyugodtam és kikerültem topikotok a pillanatnyi hatása alól. Ennyit a befolyásol(hat)ásról és az ember esendőségéről.
Jó éjt uraim - a kommenisták mára elvonultak, nyugodtan le lehet kapcsolni a villanyt.)
Előzmény: 1szemtanu (38)
murmeli Creative Commons License 2006.09.22 0 0 54
Kérdeznélek?

Láttad direktben ?
segitek: Yes/No.

Lehet, hogy a nicked valós yes/no ?
.
Előzmény: Törölt nick (48)
1szemtanu Creative Commons License 2006.09.22 0 0 53
ráadásul a 3. pont helyből elvetendő...
1szemtanu Creative Commons License 2006.09.22 0 0 52
A légynek három lába van, hat pontban, a'la Szatmári Sándor:

1. A légy állat.
2. A légy mozog.
3. A mozgáshoz láb kell.
4. Ahhoz, hogy valami ne boruljon fel, legalább három láb szükséges.
5. A légy nem borul frl.
6. Tehát a légynek három lába van.

az utolsó pont ferdítés, helyesen:

6. Tehát a légynek LEGALÁBB három lába van.

máris nincs sehol ellentmondás...
Előzmény: Vad (47)
Vad Creative Commons License 2006.09.22 0 0 51
Na, ne beszélj virágnyelven, bökjed ki, hol vagy.
Előzmény: Törölt nick (50)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.22 0 0 50

hazug média=most épp az is bizonyítja a nyitó szerint, hogy "letagadták" a saját embereiket.

Kérdezd meg a főnökömet, hogy adott pillanatban épp hol vagyok. Igencsak meglepődnél... :-D

Előzmény: Vad (49)
Vad Creative Commons License 2006.09.22 0 0 49

Erre:

A TV2 mint hazug média ("nincsenek ott embereink") szerintem ne csináljon több interjút a hazug miniszterelnökkel !!!

Ezt válaszoltad:

Észlénykém! Arra nem is gondolsz, hogy esetleg a stáb "magánakciója" volt?

Esetleg a hírhedtv-s által hívott emberkének már halvány fogalma sem volt róla, hogy ki, merre jár?

Lehet, hogy már sok volt a sör, de nem értem...

Előzmény: Törölt nick (48)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.22 0 0 48

Észlénykém! Arra nem is gondolsz, hogy esetleg a stáb "magánakciója" volt?

Esetleg a hírhedtv-s által hívott emberkének már halvány fogalma sem volt róla, hogy ki, merre jár?

Ez már vagy komoly paranoia részetekről vagy egyszerű hazudozás.

Előzmény: 1szemtanu (8)
Vad Creative Commons License 2006.09.22 0 0 47

A légynek három lába van, hat pontban, a'la Szatmári Sándor:

1. A légy állat.

2. A légy mozog.

3. A mozgáshoz láb kell.

4. Ahhoz, hogy valami ne boruljon fel, legalább három láb szükséges.

5. A légy nem borul frl.

6. Tehát a légynek három lába van.

(Voltak olyanok, akik megpróbálták megcáfolni ezt az elméletet, pl. számlálással, de mivel a tétellel ellentétes eredményre jutottak, ezeket elutasítottuk.)

De nem kell ide sem Szatmári, sem Monthy Python, elég a média.

Ha most élne szegény kommunista Szatmári, bezúzatná a saját könyvét.

Előzmény: toloba (43)
toloba Creative Commons License 2006.09.22 0 0 45
Lehet, nemcsak Ő, de Orbán biztosan nem, legalábbis az eddig mutatottak alapján eléggé egybehangzóan állítják külföldi mértékadó nyilatkozatok...
Előzmény: Törölt nick (44)
toloba Creative Commons License 2006.09.22 0 0 43
"és nem mernek tv-2-s feliratú kocsival menni, nehogy ők is kapjanak..."

Újabb bizonyíték a garázdaságotokra...

Előzmény: Xlen (12)
gizibácsi Creative Commons License 2006.09.22 0 0 42
Legalább együtt vannak, hülyíthetik egymást
Vad Creative Commons License 2006.09.22 0 0 41

Kihagytátok a számításból, hogy simán a Bközép volt, akik elrabolták az igazolványokat, és olajat akartak önteni a tűzre, mert lement az ára.

Ez ellen semmi bizonyítékotok, undorító csürhe!

Világos, hogy a csatorna nem ismerte őket, mert nincs is közük hozzá.

Makulás ellenforradalmárok vagytok, semmi egyéb.

És az iróniához sincsen semmi közötök, mert egyemi végzettség nélküli simaarcú rereformerek vagytok.

És lesztek szívesek gombot varrni erre, ahogyan Szabó tette.

:))))

És ne üljetek fel provokációnak!

Főleg ne az enyémnek!

Ninnna Creative Commons License 2006.09.22 0 0 40
Ja, a sajto 1mast kergeti mikozben riots and cops mar reg hazamentek :)))
szinuhe Creative Commons License 2006.09.22 0 0 39
Jogismeret meg persze 0, mert minek is kéne bárkinek válaszolnia a hírtévés ember kérdésére, hogy mit keresnek ott. Hát a hóesést b+
Mi köze hozzá, lehet húzni a susnyásba, nem hatóság az, hogy ilyeneket kérdezzen. Vagy de?
1szemtanu Creative Commons License 2006.09.22 0 0 38
http://www.hirtv.hu/?tPath=/belfold/&article_hid=116436
murmeli Creative Commons License 2006.09.22 0 0 37

Ezt elQ**tad(c)

Kérd csintalan apótó´ a hét viccceee. mutija meg.
mm
Előzmény: papuc (29)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.22 0 0 36
En semmit nem allitok, csak kerdezek. ;-)
Előzmény: Xlen (34)
1szemtanu Creative Commons License 2006.09.22 0 0 35
jól beszélsz!

Előzmény: Törölt nick (33)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!