(No ide is beirom, az NBH-s topicba már megtettem)
Bocs, lehet, hogy nem túl releváns, és nem kivánom a tv2-t mentegetni, de az nem kandi-tatyó volt, hanem qrva drága (260 USD) Porta-brace kameratáska, pont azért, hogy a még drágább kamerája ne legyen full dzsuva illen kellemes alkalmakkor... (por, viz, CS, CN, egyéb okosságok ellen... :) )
ja és hogy a tv2 miért nem céges autóval megy... talán azért mert látták (a hirtv-n) hogy a nekik nem tetsző csatornák autóival mit tesz a feltüzelt (Cs szágulró szerint hétfőn még forradalnmi ifjaknak titulált) randalírozók...
a cafolat utan ujra odatolta a kepet csaszi..mire a masik tag is megmutatta az igazolvanyat es a kamerajukat..mire csszi..kicsit hitetlenkedve, de elsomfordalt...
hmm leget, hogy kihagytam vmit... szóval Cs. száguldó riporter mond vmit... a kocsiban ülők ezt cáfolják...majd a hirtv studiójából mondanak vmit, amit persze mindenki kp-nek vesz... mondom lehet, hogy vmit kihagytam...
Én magam nem lennék provokátor, de a véleményemet elmondanám, még ha fel is gyújtjátok az autómat érte, vagy meg is ostromoljátok a (szék)házamat.
Ciki? A Tv2-nek? Eszeteknék vagytok forradalmár polgártársaim?!
Ez leginkább a Ti Császár (forradalom) Attilátoknak lehetne ciki, ha a csöppnyi kis agyáról annyira felhúzná a rolót, hogy kilásson a forradalmi hevületből. Megdöbbenéssel olvaslak benneteket drága polgártársaim!
Ami balról jön mind hazug, de amit Orbán atyátok hint, az meg van szentelve? A mennyei manna hozzá képest mind hamburger. Nem hiszem el, hogy mindannyiótok agyára rátelepedett ez az alak. Szajkózzátok a "szabad sajtót!" és az egyéb dolgok utáni vágyaitokat, és közben észre sem vesziket, hogy a Ti tudatotokat tarja bilincsben hófehér (bruhahaha) vezéretek.
Mindegy. Tegye mindenki azt, amit akar - hiszen demokráciában élünk, még ha az egy forradalmi demokrácia is. (Ezt a HírTV-n hallottam, azt hittem összefosom magam a röhögéstől...) A baj ott kezdődik, hogy nagyszerű vezéretek hosszú-hosszú évek óta megosztja a Nemzetet és tágítja a magyarkodása miatt kialakult szakadékokat. Akkor kellett volna egy forradalom, amikor először fel mertétek venni a kokárdákat és egyéb nemzeti jelképeinket párteseményeitekre, drága polgártársaim! Elverni pici ujjacskáitokat, ahogy velüln is tették szüleink kicsikorunkban, ha a tűzzel játszottunk. Bizony! Ezek után pedig visszaküldeni az iskolapadba, ahol ismét megtanuljátok, hogy hol és mikor veheti a nemzettudatos állampolgár ezeket fel.
Mindegy. Fejlesszétek paranoiátokat, hiszen én egy provokátor vagyok, a kommenisták meg már a spájzban vannak. Ráértek. Szabad.
Post Scriptum: A televíziók egymást követése valóban bevett szokás - mint ahogy az is, hogy nagyobb hatás (értd: szenzáció) érdekében egy szövegrészleltet kiemelnek és csak azt propagálják, amely így szinte teljesen elvesztik eredeti mondanivalójukat, de legalább nagyot ütnek. A kialakult helyzetért a média felelőssége majd' a "Minden Magyarok Vezére" Viktoréhoz fogható. Véleményem szerint ha a lapok és más médiumok rögtön lehozzák a teljes anyagot, nem pedig a kiemelt négy mondatot - ne adj isten más részét/részeit emelik ki, hisz mondanivalójában bőven lehtett válogatni - , abban az esetben nem "szólt" volna ekkorát az egész "morális válság" (egyszerűen nem értem/nem fér a fejembe, hogy hogy ejthet ki ilyet egy politikai párt/politikus a száján...). A HírTV-n nem ütköztem meg, de a többi lapon/televízión/rádión igen.
(A hozzászólás hangvétele azért sikerült ilyen kettősre, mert az elő részét reggel írtam szinte felindulásból, a másik része viszont most, este, amikor már lenyugodtam és kikerültem topikotok a pillanatnyi hatása alól. Ennyit a befolyásol(hat)ásról és az ember esendőségéről. Jó éjt uraim - a kommenisták mára elvonultak, nyugodtan le lehet kapcsolni a villanyt.)
A légynek három lába van, hat pontban, a'la Szatmári Sándor:
1. A légy állat. 2. A légy mozog. 3. A mozgáshoz láb kell. 4. Ahhoz, hogy valami ne boruljon fel, legalább három láb szükséges. 5. A légy nem borul frl. 6. Tehát a légynek három lába van.
A légynek három lába van, hat pontban, a'la Szatmári Sándor:
1. A légy állat.
2. A légy mozog.
3. A mozgáshoz láb kell.
4. Ahhoz, hogy valami ne boruljon fel, legalább három láb szükséges.
5. A légy nem borul frl.
6. Tehát a légynek három lába van.
(Voltak olyanok, akik megpróbálták megcáfolni ezt az elméletet, pl. számlálással, de mivel a tétellel ellentétes eredményre jutottak, ezeket elutasítottuk.)
De nem kell ide sem Szatmári, sem Monthy Python, elég a média.
Ha most élne szegény kommunista Szatmári, bezúzatná a saját könyvét.
Jogismeret meg persze 0, mert minek is kéne bárkinek válaszolnia a hírtévés ember kérdésére, hogy mit keresnek ott. Hát a hóesést b+ Mi köze hozzá, lehet húzni a susnyásba, nem hatóság az, hogy ilyeneket kérdezzen. Vagy de?