Keresés

Részletes keresés

a_shaw Creative Commons License 2007.03.18 0 0 47
Március 15. igazolta, hogy mégiscsak jobb nem odamenni, ahol a fidesz is ott van, mert csak balhé történik utána. Főként a nemzeti ünnepeinket teszik tönkre. Mégha nem is közvetlenül.
Előzmény: Kimi (44)
Kimi Creative Commons License 2006.10.26 0 0 45
Most meg akarnak félemlíteni, de szerintem egyre morcosabbak lesznek az emberek.
Ha sokáig húzzák, elszakad a cérna.
Nem csak a félelemnek van fortélya!
Előzmény: Kimi (44)
Kimi Creative Commons License 2006.10.24 0 0 44
A tegnapi események célja, hogy megfélemlítsék az embereket, hogy senki se merjen semmilyen tömegrendezvényre menni, mert nem tudja biztosítani a saját és családja biztonságát
Előzmény: Kimi (43)
Kimi Creative Commons License 2006.10.24 0 0 43
Érdekes és elszomorító hogy ma ezt meg lehet tenni ebben az országban. :-(

A tegnapi események csak megerősítettek abban a meggyőződésben, hogy a rendőrség az emberek megfélemlítésére játszik.
A huligánokat rátolták a fideszes megemlékezőkre, majd oszlatták az egészet.
Megfigyelhető hogy a balos nickek is vagy fikáznak, vagy fenyegetőznek.

Előzmény: igabiga (42)
igabiga Creative Commons License 2006.09.24 0 0 42
Csak egy adaléka félelemhez, mert én már nagyon félek! Még mindig remeg a gyomrom..

Csütörtökön eltűnt a fiam és 3 barátja (elsős gimnazisták, 14 évesek). 1/2 5 kor ment el a barátjához, tőlünk 5 percre, hogy az ottani ház előtt beszélgessenek és játszanak, este 7-re kellett volna hazajönniük. 1/2 nyolckor már nagyon ideges voltam, de nyolcig még nem a világ, ugye csajok, meg minden lehet. 8 után 10 preccel az egyik apuka (ahova mentek a ház elé) betelefonált a rendőrségre (kerületi), nem történt-e baleset vagy valami, 4 fiú, nevek stb. semmit sem tudnak. 9 fele megint telefonált, semmit sem tudnak. Én akkorra már mindent elképeltem, gondolhatjátok. Ekkortájt érkezett ott haza az anyuka aki találkozott egy szomszéddal a lépcsőháből, aki mondta neki, hogy látta hogy 4 rendőrautő jött és elvitték a fiúkat délután 5-kor!!! 4 külön autóban a 4 gyereket! Rohantunk a rendőrséghez, ekkor már elismerték hogy ott vannak, és hogy nem értesítettek még bennünket (mert sok dolguk van) és azt mondták, hogy veszélyes fegyvereket találtak náluk, 2 baseballütőt. Mondtuk, hogy akkor labdát meg kesztűt is, mert május óta rendszeresen ott játszanak. Ne engedtek be minket hozzájuk, Nem hozhatjuk őket haza, amíg fel nem veszik a jegyzőkönyvet, de nincs senki emberük, majd reggel. Szerencsére volt benn egy rendes nyomozóhölgy, aki megígérte, hogy behív egy előadót. (Mi a kapitányság előtt fagytunk meg addig) Mire felveték a jegyzőkönyvet és hazaértünk hajbali 3 volt.
A gyerekek étlen szomjan, egy szál pólóban voltak, külön elkülönítőkben, pisilni egyszer mehettek ki. ("Hugyozzá be..") Végighallgatták, ahogy megvernek egy romát, fiam nem mert semmiért szólni, félt hogy megverik.(Először azt hitte, hogy kész átverés..nem is fogta még fel ma sem teljesen)
Állítólag bejeletnést kaptak, hogy 5 (!) 64 vármegyés pólós fiatal fegyverekkel indul épp a tüntetésre... A pólók: Egy nagy Magyarország, egy Lenin, egy József Attila és egy NIKE.

Szóval: Ma Magyrországon ne menjen senki fekete pólóban, ne basebalozzon, és maradjon otthon csöndben és húzza meg magát.

Kimi Creative Commons License 2006.09.22 0 0 41
Mi van ha pár csukjás fibiszes suhanc megkeres otthon, mert láttak egy ilyen tüntetésen?
Hidd el, ők nem a kultúráltság éllovasai.
Előzmény: bibircsók (38)
Kimi Creative Commons License 2006.09.22 0 0 40
És mi van akkor, ha az összeíró, a fényképező ember nem tanusít jogkövető magatartást?
Előzmény: bibircsók (38)
miazhogy!nagyonis! Creative Commons License 2006.09.22 0 0 39
Téged be kéne zárni.
Előzmény: Törölt nick (35)
bibircsók Creative Commons License 2006.09.22 0 0 38
Engem nyugodtan fényképezhetnek én jogkövető magatartást tanusítok, mitől szarnék be ?
Előzmény: Békebíró1 (34)
Kimi Creative Commons License 2006.09.22 0 0 37
....A kormány annyi hitelt vegyen fel, amennyit ő és szavazói vissza tudnak fizetni. Miért én fizessem más hülyeségének az árát.

A nyugdíjasoknak csak annyi nyugdíj jár amennyit befizettek.
Miért nem gondoskodtak öreg napjaikról.

Az orvosnál örüljön ha bekötözik a sebét, ha egyéb kell fizessen.
Miért én gondoskodjak más betegségéről?...

Legyél következetes öreg!
Az első mondatodért meg szégyelld magad!

zálycsik Creative Commons License 2006.09.21 0 0 36
Szóval azt szeretnéd ha Gyurcsánynak több maradna, amit hazatalicskázhatna a villájába???
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.21 0 0 35

F@szt érdekli , ha fityesek közt robbantanak? Ha barmok és tüntetnek. De annak örülnék , ha az egyetemistákat nem az én adómból kellene eltartani . A gazdák megfelelően dolgoznának és nem az én adómból kéne támogatni őket. Gáz ára meg annyi , mint amennyiért az ország megveszi és aki fával fűt az miért fiszese a támogatást az én gázhasználatom után. A boltban mindenkinek csak azt kell kifizetni , amit a kosarába tesz. Nem fizetem az életerős parasztokat kétszer, és az egyetemisták menjenek és dolgozzanak , mint más fejlett országban , a tandíjért és a megélhetésért. A kiválok pedig kapjanak ösztöndíjat cégektől és az államtól .

Békebíró1 Creative Commons License 2006.09.21 0 0 34
ezen az alapon belőled i, nem tudni előre. tehát neked szavazati jog sem ját, meg nekem sem. mert mindján valahol állatok vagyunk. olyan kis jobbágyocskák, akik örüljenek, hogy nem csap oda a földesúr a pálcával, ha a lovával mellettünk elhalad. ezt akarod mondani?
Előzmény: bibircsók (32)
miazhogy!nagyonis! Creative Commons License 2006.09.21 0 0 33
Nemtudom. :(
Előzmény: Kimi (21)
bibircsók Creative Commons License 2006.09.21 0 0 32
A békésből is bármikor egy vadállat lesz, nem lehet tudni előre !:)
Előzmény: Kimi (26)
MGperY Creative Commons License 2006.09.21 0 0 31
túloztam.
Előzmény: nezet (27)
Békebíró1 Creative Commons License 2006.09.21 0 0 30
elég, ha előveszik a Taxisblokád alatti nyilatkozataikat, és eltöltenek egy csendes órát azt olvasgatva...
Előzmény: v_peti (28)
miazhogy!nagyonis! Creative Commons License 2006.09.21 0 0 29
Feljelented a szomszédod, mert nem tetszik a pofája, aztmondod mocsok radikális tüntető, már jön is a rendőrség! Szép Új Világ!

Elképzelhetetlen? Nem.
Meglepődnél rajta? Nem.
Gyurcsány bármit megtehet következmény nélkül? Igen.
v_peti Creative Commons License 2006.09.21 0 0 28
De akkor miért küzdött az SZDSZ?

Szerintem azoknak, akik még tagjai a szadesznek, azok köpjék szemközt magukat!* Főleg Demszky Gábor, meg Fodor Gábor meg azok, akik a leghangosabban követelték a rendszerváltást.

*Rakják ki az asztalukra az 1989-es fényképüket, és azt köpjék szemközt.
Előzmény: Békebíró1 (13)
nezet Creative Commons License 2006.09.21 0 0 27
Na bárkivel nem fordulhat elő.... ezzel vagyunk egy páran.
Előzmény: MGperY (19)
Kimi Creative Commons License 2006.09.21 0 0 26
Nem egyről beszéltek.
A békés tüntetőket listázzák.
Előzmény: bibircsók (24)
Békebíró1 Creative Commons License 2006.09.21 0 0 25
valami nagyon nagy baj lehet a jogérzékeddel. egy tüntetésen résztvevők fénykép alapján való beazonosítása egészen más kategória, mert ez olyan nyomásgyakorlás, ami elfogadhatatlan. ennek csak az az üzenete: ne menj ki, mert felírunk, beazonosítunk, és repülsz holnap a munkahelyedről!
Előzmény: nezet (20)
bibircsók Creative Commons License 2006.09.21 0 0 24
Gyűjtsék is ! Nekem ne gyújtogasson autókat, meg romboljon a csürhe !
Előzmény: Békebíró1 (18)
Kimi Creative Commons License 2006.09.21 0 0 23
Mit kell most betakarítani, ha már így képben vagy?
Előzmény: nezet (16)
Békebíró1 Creative Commons License 2006.09.21 0 0 22
sajnálatos, ha így látod. egyszer te is kaphatsz egy ilyen telefont. és nem mindenki Rambo, és bizony sokan féltik a családjukat, a munkahelyüket. ez egész egyszerűen aljas, szemét dolog
Előzmény: MGperY (19)
Kimi Creative Commons License 2006.09.21 0 0 21
Miért kell félnünk?
Miért kell engednünk hogy a félelemkeltésnek?
Miért engedjük hogy ezzel az eszközzel úgy írányítsanak, arra menjünk amerre ők aKarják.
Előzmény: miazhogy!nagyonis! (15)
nezet Creative Commons License 2006.09.21 0 0 20

A felirkálással, listázással csak hallgassatok.

Ahányszor valaki erre mer hivatkozni mindég újra és újra el fogom mondani, hogy a fidesz-kopopgtatócédulagyűjtők igen is felírták az ajtót, nevet, ha valahol elutasították őket. Saját szememmel láttam a kukucskálón át, mikor becsuktam rájuk az ajtót. Nagyon gondosan adminisztráltak...

MGperY Creative Commons License 2006.09.21 0 0 19
hát ez bizony bárkivel előfordulhat mostanában.
akkor mi lesz a forradalommal, ha elég telefonálni oszt'jónapot?
Előzmény: Kimi (10)
Békebíró1 Creative Commons License 2006.09.21 0 0 18
A Juhász ország-világ előtt beismerte, hogy GYŰJTIK az adatokat a demonstálókról. Miről beszélünk?
Előzmény: bibircsók (17)
bibircsók Creative Commons License 2006.09.21 0 0 17

Ujabb jól fejlett üldözési mánia ! :-)

Megfigyelted már, hogy amikor kimész az utcára rengetegen követnek téged ? :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!