Orbán nem is hallotta a Gyurcsány beszédet, nem is ismeri teljes terjedelmében. Tudja akkor miről beszél?Orbán össze-vissza beszél!
Orbán mikor hazudik?
Nem régen adott interjút a BBC-nek, és semmi mást nem tudott mondani, mint önmagát ismételni. A kérdésre, hogy milyen programmal rendelkeznek nem tudott válaszolni. Az interjút a Gyurcsány mocskolódás és a zavaros jogilag képtelen lépések és követelések tarkították.
Végül azért megjegyezte, hogy ő még soha nem hazudott?
Szerintem nem mert pl fater most megy nyugdijba jövőre és mivel elég sok volt a keresete, mert ugye be volt jelentve igy ennek az összegnek majd a dupláját kapja. Tetejében pár éve magánnyugdijpénztárt fizet igy onnan is cseren csören neki:))
de most nem az a kérdés hanem hogy a nagy hiány honann keletkezett mert megprobáljuk Orbán helyett megkeresni, mert ugy látszik göze sincs rola, és arról se hogy miket szavazott meg.
Ja hogy nem járt be szavazni?? Jo munkahely, ilyen nekem is kéne
Nem, a nép mindíg legitim módon választ, kivéve Téged, ha éppen sitten lettél volna....A diktátorok (pl orbán) rendszeres bukása pedig egy jogállamban teljesen rendben van.
természetesen ezeket a FIDESZ is megszavazta, azért ezt ne felejtsük el, ha jol tudom, ugyhogy halálkodni nekik is kell. Ezt öszintén irom, nem is tagadom le.
Érdekes ebben milyen jol meg tudtak egyezni:))
na most márcsak az én béremben kellene megegyezniük és mindjárt boldog vagyok
és mennyi közalkalmazott mert ugye szerintem a pénz nagy részét az teszi ki, mivel havi 50%-os emelés volt
mondjuk legyen 800 ezer közalkalmazott legyen az átlag pénzük mondjuk 150 ezer brutto (ugye tudod hogy ennél tőbb). Ennek a fele legyen 75 ezer brutto. Na akkor a kettőt szorozd össze és ugye még meg kell szorozni 12-vel mert annyi honap van egy évben:)) 60 000 000 000*12 honap
Én csak 2 példát ragadtam ki, nem azt mondtam hogy a teljes hiány ebből van
Persze folyik is vissza, de azért nem kevés pénz
Csak egy kérdés Orbán kormány alatt volt hasonlo???
Mondom nem vagyok se nyugdijas, se köz alkalmazott, nem is sajnálom tőlük, de azért lássunk tisztán.
Még valami:
13. havi nyugdij 1 000 000 nyugdijasnál legyen az átlag nyugdij mondjuk 40 ezer forint azt ha jol számolom 1 000 000X40 000 Ft és csak ovatosan számoltam 40 000 000 000 Ft nem kell pontsan csak nagyságrendet irtam:))
elfogadnám mellékesnek:))
Természetesen a tévedés jogát fenntartom, mert lehet hogy kevesebb a nyugdijas, meg a közalkalmazott vagy kevesebb az átlagjuk én csak egyszerüen számoltam
"Abban a hatalmi csoportba amelyik lenullazta az orszagot nyugodtan beleteheted a Fideszt is meg meg sokan masokat az elmult 10 evbol legalabb. Dicseretes, hogy valaki vegre folvallalta, hogy tenni kell valamit"
Nos, Levike szedjél egy kis kavintont, és gondolkozzál. Mi járta Magyarországról nyugaton 2002-ben? Igen, a Fidesz éra alatt. Nem tudod? Segítek. Hazánk az EU csatlakozásra várók ÉLLOVASA. És most? Bő négy év alatt az országot az EU legaljára sikerült lezülleszteni. Nyilván az ezen időszakban kormányzó maszopnak ehhez semmi köze, ez a Fidesz aknamunkájának az eredménye. Szegény maszop. Volt úgy, hogy ezer Fidesz javaslatból egyet sem fogadott el, de ez a fránya fidesz mégiscsak tönkretette az országot. Hogy csinálta? Ki érti ezt? És most megdicséred a milliárdos vagyont összeharácsolt miniszterelnökünket, hogy ki merte mondani, vége a harácsolásnak, nincs több rabolnivaló. Igen, ez dicséretet érdemlő bátorság volt. Hiszen még annyian akartak a húsosfazékból meregetni. De nincs tovább. Aki eddig nem klopta össze magát, az már nem is fogja. Sőt! Az ellopott pénzeket is be kell vasalni. Kin is? Hát azt már csak nem lehet a rablók nyakába varrni. Sebaj, majd az élhetetlen csórikámék összedobják fillérenként. Na ez az ötlet aztán már tényleg Nobel díjas. Ilyen miniszterelnök kell nekünk.
Abban a hatalmi csoportba amelyik lenullazta az orszagot nyugodtan beleteheted a Fideszt is meg meg sokan masokat az elmult 10 evbol legalabb. Dicseretes, hogy valaki vegre folvallalta, hogy tenni kell valamit, az viszont kevesbe dicseretes, hogy ez nem am valami foldontuli ihlettel parosult batorsag miatt tortent, hanem azert, mert MOST MAR TENYLEG elfogyott a love, amit 10 ev latszatpolitikaja okozott. Sajnos egyik part sem merte meglepni hogy elvegyen Maris nenitol 3 tojast havonta, mert sajna a magyar az mar csak olyan, hogy azonnal ahhoz megy, aki tobbet iger. Belekerultek egy sehova sem vezeto mokuskerekbe, es igen ez mar az o felelosseguk, hogy hagytak magukat, mert el voltak foglalva a kulonfele partok kulonfele emberei, hogy ha mar ugysem csinalunk semmit legalabb minel tobbet kihozzunk a dologbol magunknak...magyaran jatszottak szepen a penzt a sajat zsebukbe, az emberek szajat meg betomtek egy latszolagos viszonylagos jolettel. Eddig.
Es kulon szomoru, hogy Orban Viktor aki szinten nem kulonb itt senkinel aki lopott csalt es hazudott, most ebbol a cirkuszbol kifejezetten jol tud kijonni. O mar mondhatja azt ezek utan, hogy o mi nem hazudtunk SOSEM mi is felre lettunk vezetve kerem, es sajnos a mi valasztasi kampanyunk is felejtos, megszoritasra van szukseg. Nem vedem en Gyurcsany, nem vedem az MSZP-t, szarok a kulonfele politikai partokra, de sajnos nem latok alternativat, es kifejezetten szegyen es szomoru lenne ha egy ilyen alak mint Orban Viktor vissza tudna kapaszkodni a hatalomba. Nem lenne abbol nekunk semmi jo.
Mondjuk gözöm sincs mi a turonak kellett adni a nyugdijasoknak 13. havi nyugdijat
A közalkalmazottaknak 50%-os béremelést (ebbe benne vannak a tanárok, meg miegymást)
Most ha ez nem lenne akkor ez a pénz ott lenne a kaszába, és ekkora szarban nem lennénk.
Igazad van savanyu a szölö, mert se nem vagyok nyugdijas, se nem vagyok közalkalmazott, tehát a pénzem egy részét ök kapják meg, én meg a szegény dolgozo semmit
Gondolom nem kevés pénz ez, sööt talán a hiány eég nagy részét fedezni is tudná
nem tudom mennyi nyugdijas van és mennyi közalkalmazott, ez igaz igy csak saccolgatok mekkora kiadás ez.
Mondjuk az se tetszik hogy autopálya épités, mert ugye én még 1x se mentem autopályán, gondolom ez is az én pénzemből megy
csak picit okoskodok, probáom elképzelni hova lett ez a nagy hiány:))))
Szűkíteni kéne a választani jogosultak számát. Kellene egy kérdőív, amin olyan kérdések lennének, mint például: Ön szerint illegitim lesz-e a kormány, ha hazudott? Ha erre valaki igennel felel, az ne szavazhasson, mert sajnos nincs tisztában a demokráciával, vagy súlyos szellemi fogyatékos.
Gyurcsány azzal nyerte meg a választást h nem volt hajlandó felvenni a hazugságversenyt Orbánékkal akik túlhazudták magukat.
Orbánék maximum túligérték magukat. De ez is csak szerinted és azok szerint, akik most görcsösen kapaszkodnak a hatalomba. Aki hazudott és hazudik, az Gyurcsány volt és a kormány tagjai.
Megszorítással persze h nem lehet választást nyerni.Csakhogy mivel megnyerte a választást elő kell állni a farbával.
És miért is van szükség a megszorításokra ?
Viktor elvesztette a választást így nyugodtan hazudozik össze vissza.
Nem azt nevezik hazugságnak, amikor valaki a tiedtől eltérő véleményt mond.
Életszerű helyzet: mondjatok le mert ÉN mint ellenzék azt akarom h lemondjatok és majd utána felállítunk valamit amiről nem tudjátok h mi mert nem vagyunk hajlandóak veletek tárgyalni. Tök logikus.
Hogy hogy nem tudják mit akarnak Orbánék ? Ez olyan, minthogy hétfő éjszaka Rudi Zoltán nem tudta mit akarnak a tüntetők. Miért nem kérdezte meg ?
Egyébként pedig mi lenne az életszerű helyzet ? Most az az életszerű helyzet, hogy egy hatalmi csoport lenullázta az országot. A tök logikus pedig az, hogy az emberek másik részének is kezd világossá válni, kik vezetik az országot ( de úgy látom még sok kivétel van ), és nem hajlandók ezt tovább engedni. Orbánék világosan elmondták mi a javaslatuk. A kormánnyal valóban nem hajlandók tárgyalni, mivel azt a társulatot, amelyik ilyen helyzetbe hozza az országot és még megbánást sem tanusít, civilizált helyeken nem kormánynak nevezik, hanem bűnbandának.
Végezetül elárulok neked egy titkot:ha Orbán Viktor és a Fidesz az ország problémáját akarná megoldani,és kidolgozott programja lenne rá a választások előtt óta akkor az elmúlt 3 hónapban érdemben hozzá szólt volna az országgyűlés munkásságához. De nem tette. Mi következik ebből?
Nem akartak bűnrészessé válni ?
Tény h az elmúlt 4 évben lófaszt sem csináltak.Elkúrták.Ilyen 4 év kormányzati (semmit)tevékenység után ha egy kormányt újra megszavaznak az csak az ellenzék tesze-toszáskodásának köszönhető.
Helyben vagyunk. Megint az ellenzék a bűnös. Ha nem elég erőteljes az is az ő hibája, meg ha erőteljesebb (mint most), az is. Ha a miniszterelnök kurvaországozik az is, ha az emberek tiltakozásul az utcára mennek mert úgy érzik máshogy nem fog megoldódni a helyzet akkor az is. Gratulálok.