Keresés

Részletes keresés

avacs Creative Commons License 2006.09.23 0 0 457

Orbán szinte mindenhol lejáratja magát.

Nem régen adott interjút a BBC-nek, és semmi mást nem tudott mondani, mint önmagát ismételni. A kérdésre, hogy milyen programmal rendelkeznek nem tudott válaszolni. Az interjút a Gyurcsány mocskolódás és a zavaros jogilag képtelen lépések és követelések tarkították.

Végül azért megjegyezte, hogy ő még soha nem hazudott?

RÖHELY!

adamsky Creative Commons License 2006.09.23 0 0 456

na bumm

én meg örülök ha kapok 3%-ot:))

Előzmény: Törölt nick (455)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.22 0 0 455
Nana, most fogják emelni, szerintem  5 %-kal decemberben. Fogadunk?
Előzmény: Törölt nick (452)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.22 0 0 454
Ne. Bár volt olyan ország Nyeu.ban is, ahol kb 20 évig senki sem töltötte ki az idejét. De ezt persze senki sem kívánhatja saját magának.
Előzmény: HangyaTS (451)
adamsky Creative Commons License 2006.09.22 0 0 453

szerinted???

Szerintem nem mert pl fater most megy nyugdijba jövőre és mivel elég sok volt a keresete, mert ugye be volt jelentve igy ennek az összegnek majd a dupláját kapja. Tetejében pár éve magánnyugdijpénztárt fizet igy onnan is cseren csören neki:))

de most nem az a kérdés hanem hogy a nagy hiány honann keletkezett mert megprobáljuk Orbán helyett megkeresni, mert ugy látszik göze sincs rola, és arról se hogy miket szavazott meg.

Ja hogy nem járt be szavazni?? Jo munkahely, ilyen nekem is kéne

Előzmény: Törölt nick (452)
HangyaTS Creative Commons License 2006.09.22 0 0 451
Akárcsak a balos miniszterelnököké. :)

Újabban két évente adogatják a kilincset egymás kezébe. :)

Persze, ne menjünk elébe az eseményeknek.
Előzmény: Törölt nick (449)
adamsky Creative Commons License 2006.09.22 0 0 450
jol van nem akartam nagyott tévedni ezekszerint még több a pénz amik rájuk megy:))
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.22 0 0 449
Nem, a nép mindíg legitim módon választ, kivéve Téged, ha éppen sitten lettél volna....A diktátorok (pl orbán) rendszeres bukása pedig egy jogállamban teljesen rendben van.
Előzmény: firstmaggio (444)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.22 0 0 448
Ja, és az átlag nyugdíj 60000 Ft felett van....
Előzmény: adamsky (445)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.22 0 0 447
Több, mint 3 millió nyugdíjas van.....
adamsky Creative Commons License 2006.09.22 0 0 446

természetesen ezeket a FIDESZ is megszavazta, azért ezt ne felejtsük el, ha jol tudom, ugyhogy halálkodni nekik is kell. Ezt öszintén irom, nem is tagadom le.

Érdekes ebben milyen jol meg tudtak egyezni:))

na most márcsak az én béremben kellene megegyezniük és mindjárt boldog vagyok

adamsky Creative Commons License 2006.09.22 0 0 445

tehát 1 millio nyugdijas van:)) nem tudtam mennyi

és mennyi közalkalmazott mert ugye szerintem a pénz nagy részét az teszi ki, mivel havi 50%-os emelés volt

mondjuk legyen 800 ezer közalkalmazott legyen az átlag pénzük mondjuk 150 ezer brutto (ugye tudod hogy ennél tőbb). Ennek a fele legyen 75 ezer brutto. Na akkor a kettőt szorozd össze és ugye még meg kell szorozni 12-vel mert annyi honap van egy évben:)) 60 000 000 000*12 honap

Én csak 2 példát ragadtam ki, nem azt mondtam hogy a teljes hiány ebből van

Persze folyik is vissza, de azért nem kevés pénz

Csak egy kérdés Orbán kormány alatt volt hasonlo???

Mondom nem vagyok se nyugdijas, se köz alkalmazott, nem is sajnálom tőlük, de azért lássunk tisztán.

Még valami:

13. havi nyugdij 1 000 000 nyugdijasnál legyen az átlag nyugdij mondjuk 40 ezer forint azt ha jol számolom 1 000 000X40 000 Ft és csak ovatosan számoltam          40 000 000 000 Ft nem kell pontsan csak nagyságrendet irtam:))

elfogadnám mellékesnek:))

Természetesen a tévedés jogát fenntartom, mert lehet hogy kevesebb a nyugdijas, meg a közalkalmazott vagy kevesebb az átlagjuk én csak egyszerüen számoltam

Előzmény: Gézoo (433)
firstmaggio Creative Commons License 2006.09.22 0 0 444
Nem túlzás ez már egy kicsit, hogy lassan 5 éve mindig szembekötve illegitím módon választ a nép és mindig kikap Viktor?
Levike Creative Commons License 2006.09.22 0 0 443
ellovasa ? ezt hol hallottad a lovin ?
Előzmény: negyedikk (442)
negyedikk Creative Commons License 2006.09.22 0 0 442
"Abban a hatalmi csoportba amelyik lenullazta az orszagot nyugodtan beleteheted a Fideszt is meg meg sokan masokat az elmult 10 evbol legalabb.
Dicseretes, hogy valaki vegre folvallalta, hogy tenni kell valamit"

Nos, Levike szedjél egy kis kavintont, és gondolkozzál. Mi járta Magyarországról nyugaton 2002-ben? Igen, a Fidesz éra alatt. Nem tudod? Segítek. Hazánk az EU csatlakozásra várók ÉLLOVASA. És most? Bő négy év alatt az országot az EU legaljára sikerült lezülleszteni. Nyilván az ezen időszakban kormányzó maszopnak ehhez semmi köze, ez a Fidesz aknamunkájának az eredménye. Szegény maszop. Volt úgy, hogy ezer Fidesz javaslatból egyet sem fogadott el, de ez a fránya fidesz mégiscsak tönkretette az országot. Hogy csinálta? Ki érti ezt?
És most megdicséred a milliárdos vagyont összeharácsolt miniszterelnökünket, hogy ki merte mondani, vége a harácsolásnak, nincs több rabolnivaló. Igen, ez dicséretet érdemlő bátorság volt. Hiszen még annyian akartak a húsosfazékból meregetni. De nincs tovább. Aki eddig nem klopta össze magát, az már nem is fogja. Sőt! Az ellopott pénzeket is be kell vasalni. Kin is? Hát azt már csak nem lehet a rablók nyakába varrni. Sebaj, majd az élhetetlen csórikámék összedobják fillérenként. Na ez az ötlet aztán már tényleg Nobel díjas. Ilyen miniszterelnök kell nekünk.
Előzmény: Levike (439)
alfredoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 441

pupu

szerintem a hatalommania ugyanolyan jol latszik nala mint orbannal. tehat nem hiszem hogy bejon a te verziod.

a program meg vegrehajthato massal is. ha a fidesz mar nem lesz teenyezo, ezzel egyetertunk, akkor gyurcsanyra sem lesz szukseg...

amugy is tulsagosan ideologikus.!

Előzmény: PuPu (158)
Arnyeklovas Creative Commons License 2006.09.22 0 0 440
emlékszi, vki, hogy Orbán hogyan ostorozta magát és vezetőtársait a verségek után?
Levike Creative Commons License 2006.09.22 0 0 439
Abban a hatalmi csoportba amelyik lenullazta az orszagot nyugodtan beleteheted a Fideszt is meg meg sokan masokat az elmult 10 evbol legalabb.
Dicseretes, hogy valaki vegre folvallalta, hogy tenni kell valamit, az viszont kevesbe dicseretes, hogy ez nem am valami foldontuli ihlettel parosult batorsag miatt tortent, hanem azert, mert MOST MAR TENYLEG elfogyott a love, amit 10 ev latszatpolitikaja okozott. Sajnos egyik part sem merte meglepni hogy elvegyen Maris nenitol 3 tojast havonta, mert sajna a magyar az mar csak olyan, hogy azonnal ahhoz megy, aki tobbet iger. Belekerultek egy sehova sem vezeto mokuskerekbe, es igen ez mar az o felelosseguk, hogy hagytak magukat, mert el voltak foglalva a kulonfele partok kulonfele emberei, hogy ha mar ugysem csinalunk semmit legalabb minel tobbet kihozzunk a dologbol magunknak...magyaran jatszottak szepen a penzt a sajat zsebukbe, az emberek szajat meg betomtek egy latszolagos viszonylagos jolettel. Eddig.

Es kulon szomoru, hogy Orban Viktor aki szinten nem kulonb itt senkinel aki lopott csalt es hazudott, most ebbol a cirkuszbol kifejezetten jol tud kijonni. O mar mondhatja azt ezek utan, hogy o mi nem hazudtunk SOSEM mi is felre lettunk vezetve kerem, es sajnos a mi valasztasi kampanyunk is felejtos, megszoritasra van szukseg.
Nem vedem en Gyurcsany, nem vedem az MSZP-t, szarok a kulonfele politikai partokra, de sajnos nem latok alternativat, es kifejezetten szegyen es szomoru lenne ha egy ilyen alak mint Orban Viktor vissza tudna kapaszkodni a hatalomba.
Nem lenne abbol nekunk semmi jo.
Előzmény: Viffer (428)
JuzoSch Creative Commons License 2006.09.22 0 0 438
Ezeket a számokat honnan szeded? 56ezermilliárd az éves GDP legalább 2xese. Mi nagyságrendileg 1000milliárdos hiányokról beszélünk.

Egyébként amíg autopályára költik, addig nincs gond, mert az visszajön. És jó részét szerencsére arra költötték.
Előzmény: Gézoo (435)
Laz C Creative Commons License 2006.09.22 0 0 437
A TV-nél randalírozókkal kapcsolatban sem született még ítélet, amikor köztörvényes bűnözőknek nevezték őket.
Előzmény: figyelem01 (297)
Gézoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 436

Bocs a programról írtam, és indoklásként, hogy mennyire lehet jó,

a Meggyesi-Gyurcsány 4 évét megelőző időről írtam 6 ezer milliárdos többletet..

Előzmény: Szergő (429)
Gézoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 435

A többit, a rendes éves 14 000 000 000 000 Ft-okat nem soroltam fel...

Mert az összesen 56 000 000 000 000 000 ...  ez ha mind autópályára ment volna

( 2 milliárd/km-rel is )  56 ezer milliárd = 28 000 km autópálya...

Ami a mai áron (0,8 milliárd/km)  egyenlítő körbe másfélszer...

Ez egy nagy ország...  másfélszer nagyobb lenne mint a föld??? Te Jó Ég!

Előzmény: adamsky (432)
Gézoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 434

Ez jó!  Nagyon jó! 

Előzmény: bonham (431)
Gézoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 433

Leirtam a számokat    13   000 000   000 000  ..  nyugdíj elötte is volt...

a 13.-k havi fele is..  csak az emelés került többe..  igaz ez a többi bérre is..

van  13 havi emelés 1 000 000 polgárnál az 13 000 000 csak tündér violám

a hiány ennek az  1 000 000 azaz egymillió-szorosa !!! 

Csak nem azt mondod, hogy havi egy milliót emeltek ?????

Ötszáz ezret? két millió embernél?  100 ezer Ft-ot havonta minden polgárnál..

Vagyis az egész ország minden lakójánák ??

Mert ugye az  13 x 10 000 000 x 100 000 = 13 000 000 000 000  Ft 

Húúúú a francba!  A fiam és az én havi 200 000 Ft plusszomat valaki eltette!

(  Az asszony havi 100 000-rét nem mondom, mert az képes elkölteni úgy,

hogy nincs látszata..)

Előzmény: adamsky (432)
adamsky Creative Commons License 2006.09.22 0 0 432

Egyetértek

Mondjuk gözöm sincs mi a turonak kellett adni a nyugdijasoknak 13. havi nyugdijat

A közalkalmazottaknak 50%-os béremelést (ebbe benne vannak a tanárok, meg miegymást)

Most ha ez nem lenne akkor ez a pénz ott lenne a kaszába, és ekkora szarban nem lennénk.

Igazad van savanyu a szölö, mert se nem vagyok nyugdijas, se nem vagyok közalkalmazott, tehát a pénzem egy részét ök kapják meg, én meg a szegény dolgozo semmit

Gondolom nem kevés pénz ez, sööt talán a hiány eég nagy részét fedezni is tudná

nem tudom mennyi nyugdijas van és mennyi közalkalmazott, ez igaz igy csak saccolgatok mekkora kiadás ez.

Mondjuk az se tetszik hogy autopálya épités, mert ugye én még 1x se mentem autopályán, gondolom ez is az én pénzemből megy

csak picit okoskodok, probáom elképzelni hova lett ez a nagy hiány:))))

Előzmény: Gézoo (427)
bonham Creative Commons License 2006.09.22 0 0 431
Szűkíteni kéne a választani jogosultak számát. Kellene egy kérdőív, amin olyan kérdések lennének, mint például: Ön szerint illegitim lesz-e a kormány, ha hazudott? Ha erre valaki igennel felel, az ne szavazhasson, mert sajnos nincs tisztában a demokráciával, vagy súlyos szellemi fogyatékos.
Viffer Creative Commons License 2006.09.22 0 0 430

A "nem csináltunk semmit", az a reformokra vonatkozik...

A munkájukra vonatkozik.

A hazugságok, az önbecsapás pedig az egész elitre vonatkozik,

Nem véletlenül egész Közép-Európára ? Vagy az északi féltekére ?

El kell olvasni és minden mondatát értelmezni, mindössze ennyi kell...

Ajánlom mindenkinek én is.

Gyurcsánnyal csak épp ez a baj, hogy vakmerő mint sárkányölő Szent György, de nem elég bölcs, nem elég megfontoltak a kijelentései...

És nekünk ugye egy vakmerő miniszterelnökre van szükségünk. Mint egy falat kenyér, úgy hiányzik. Bölcsesség, megfontoltság ? Minek az.

Előzmény: Törölt nick (409)
Szergő Creative Commons License 2006.09.22 0 0 429

amit itt leírtál az tök független attól h kinek van programja ezt te is beláthatod.

Emlékeztetőül: Azt pedig senki nem mondta h az előző négy év teljesítménye megsüvegelendő lenne.Sőt.Gyurcsány sem.

Tehát nem értem az előző hozzászólásodat.Mire volt ez válasz?

ui:Medgyesi az.

Előzmény: Gézoo (426)
Viffer Creative Commons License 2006.09.22 0 0 428

Gyurcsány azzal nyerte meg a választást h nem volt hajlandó felvenni a hazugságversenyt Orbánékkal akik túlhazudták magukat.

Orbánék maximum túligérték magukat. De ez is csak szerinted és azok szerint, akik most görcsösen kapaszkodnak a hatalomba. Aki hazudott és hazudik, az Gyurcsány volt és a kormány tagjai.

Megszorítással persze h nem lehet választást nyerni.Csakhogy mivel megnyerte a választást elő kell állni a farbával.

És miért is van szükség a megszorításokra ?

Viktor elvesztette a választást így nyugodtan hazudozik össze vissza.

Nem azt nevezik hazugságnak, amikor valaki a tiedtől eltérő véleményt mond.

Életszerű helyzet: mondjatok le mert ÉN  mint ellenzék azt akarom h lemondjatok és majd utána felállítunk valamit amiről nem tudjátok h mi mert nem vagyunk hajlandóak veletek tárgyalni. Tök logikus.

Hogy hogy nem tudják mit akarnak Orbánék ? Ez olyan, minthogy hétfő éjszaka Rudi Zoltán nem tudta mit akarnak a tüntetők. Miért nem kérdezte meg ?

Egyébként pedig mi lenne az életszerű helyzet ? Most az az életszerű helyzet, hogy egy hatalmi csoport lenullázta az országot. A tök logikus pedig az, hogy az emberek másik részének is kezd világossá válni, kik vezetik az országot ( de úgy látom még sok kivétel van ), és nem hajlandók ezt tovább engedni. Orbánék világosan elmondták mi a javaslatuk. A kormánnyal valóban nem hajlandók tárgyalni, mivel azt a társulatot, amelyik ilyen helyzetbe hozza az országot és még megbánást sem tanusít, civilizált helyeken nem kormánynak nevezik, hanem bűnbandának.

Végezetül elárulok neked egy titkot:ha Orbán Viktor és a Fidesz az ország problémáját akarná megoldani,és kidolgozott programja lenne rá a választások előtt óta akkor az elmúlt 3 hónapban érdemben hozzá szólt volna az országgyűlés munkásságához. De nem tette. Mi következik ebből?

Nem akartak bűnrészessé válni ?

Tény h az elmúlt 4 évben lófaszt sem csináltak.Elkúrták.Ilyen 4 év kormányzati (semmit)tevékenység után ha egy kormányt újra megszavaznak az csak az ellenzék tesze-toszáskodásának köszönhető.

Helyben vagyunk. Megint az ellenzék a bűnös. Ha nem elég erőteljes az is az ő hibája, meg ha erőteljesebb (mint most), az is. Ha a miniszterelnök kurvaországozik az is, ha az emberek tiltakozásul az utcára mennek mert úgy érzik máshogy nem fog megoldódni a helyzet akkor az is. Gratulálok.

Előzmény: Szergő (400)
Gézoo Creative Commons License 2006.09.22 0 0 427

Akkor azt is belátod, hogy a legkisebb és nem a legnagyobb hibájút kell

tenni a vezető székébe...

Előzmény: adamsky (424)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!