azzal a kiegészítéssel, hogy a Hír TV egyes műsorairól lenne csak érdemes beszélni, mert mindegyik más.
a híradó pl. elég kiegyensúlyozott, de vannak nagyon elfogult műsorok is, az ostrom közvetítése kritikán aluli volt, már a riporterre értem, maga a képanyagot és a szakmaiságot viszont kitüntetném, mert egyedül csak ők adták az eseményeket....
de éppen ez a másik fő veszély, mert eddig csak tüntetők-rendőrök összecsapás volt
Gyurcsány viszont ezzel kiprovokálhat akár egy tüntetők kontra GYF-hívők balhét, ami aztán teljes káoszhoz vezethet.
ezt szeretném elkerülni, ezért döntött helyesen a fidesz mikor lemondta agyűlést, és ezért tartom provokációnak, hogy ezekután GYF elindul erre a turnéra!
"Én még nem találkoztam gyurcsányista csapatokkal az utcán, biztos rosszul választom meg az útvonalaimat. Ugyan, kinek az indulatát fokozná? "
nem tudom feltűnt-e, hogy jelenleg GYF ellen zajlanak tüntetések szerte az országban, ha elkezd kampánykörútrja járkálni, az elvakított hívek persze hogy nem fognak tüntetni ellene, de a jelenlegi felfokozott hangulatban garantált, hogy a jelenleg is utcán tüntetők bizony oda fognak menni tüntetni ellene és ez zavargásokhozfog vezetni a vidéki városokban is. erre mondtam, hogy ezzel csak kiterjeszti az erőszakot. Ráadásul TUDATOSAN, mert ezt csak a vak nem látja... szóval ez szerintem egyáltalán nem faszság, ahogy nevezted, ellenben szimpla logikai síkon levezethető !
Az én szubjektív elméletem meg az, hogy majd lesz egy adag fütyülős mint eddig is ... Mire gondoltál, hogy úgy kiakad majd valaki hogy gyurcsány továbbra is létezni merészel, hogy hazarohan a kombájnért és átrobog a pódiumon? ...
Fent éppen erről beszéltem. Naivitás azt hinned, hogy "lesz egy adag fütyülős" és slussz. Az összes tüntető ott akar majd tüntetni ahol GYF osztja az észta híveknek. Ezt aztán a hívek nem nézik jó szemmel. Szó szót követ, aztán jönnek a tettek. Ez lesz a forgatókönyv, ha nem mond le erről az útról. Szerintem ez is könnyen levezethető logikailag.
Nocsak, megjött az örökösen felbukkanó antiszemita jobbosok.
"Kérek mindenkit, folytassátok a spontán tüntetéseket..."
Na pont az ilyen spontán tüntetést nem fogjátok 100 év múlva se levakarni magatokról.
"Nekünk nincs médiatámogatottságunk"
Nektek van csak igazán. A hírtévés riportert hallottam amint közösséget vállalt az MTV székházát kifosztó csőcselékkel. Persze a végére varázsütés szerűen megváltozott a szövege, de az nem semlegesíti a köztörvényes bűncselekmények bátorítását.
"Minden nap az utcára, amíg egy vörös féreg is marad a Parlamentben!"
Hoppá! A kis demokrata. És még a baloldalt vádolják diktatúrával.