Nem a csürhét varrom a baloldal nyakába. Azok között a szélsőbaltól a szélsőjobbig van minden.
Az úszítókról beszéltem, akik folyton nácikkal meg forradalommal riogatnak. Ott van rögtön az Szdsz Kunczéval az élen, amely semmi mást nem csinál évek óta, mint a visszatérő szélsőjobbal való riogatás. Aztán megjelenik a védelmező szerepében, aki mindezt megakadályozza. Nevetséges. Az arroganciájukkal meg vannak olyan szinten, mint Kövér és társai. De az Mszp-ben is akadnak ilyen arcok. Említhetném kedvencemet, Lendvait. Az ifjúsági szervezeteiket meg inkább ne is említsük. Azok még rosszabbak.
Szóval nem kell azt hinned, hogy a te oldalad a tömény jóság, a másik meg a gonosz. Ti sem vagytok jobbak semmivel.
Hol picim?? Mert en egyet sem lattam sehol. Aki meg ezt a csurhet a baloldal nyakaba akarja varrni, az lekorozte Gyurcsanyt hazudozasban, nem is kicsit.
Érdekes módon, OVI kormányzása után mégsem kellett Bokros-csomagot bevezetni. Fletóék 4 éve után viszont jött a Fletó csomag. Ez azért elég markáns különbség, ezt még egy egybites MSZP szavazó is meg kellene hogy értse. Hacsak nem azért fizetik hogy ne tegye.
Voltál kint a Kossuth téren? Nem hinném, gondolom elég neked a Népszabadság.
Senki sem tüntet Orbánért! Mindenki a HAZÁJÁÉRT tüntet. A tiétekért is, csak ezt nem vagytok képesek felfogni, és még mindig bedőltök egy hazug ember szavainak.
Ha egy nap nyitsz 10 topikot azért mennyi a bónusz? Vagy már 5nél is van?
"Valójában azonkívül, hogy ezt megkérdeztem, nem is kellene másról beszélni!"
köszönjük az index fórumának összes eddigi hozzászólását. miután alábbi kérdésfelvetéssel a politikai témájú véleménycsere, mint olyan, okafogyottá vált, javasoljuk, keressenek más szórakozást. isten önökkel.