DI nem játszik. Itt egy tényező van - sajnos -, és az az, hogy ha ez a majom esélyt kap, hogy úgy interpretálja az eredményt, hogy "győzött", akkor nem lesz nyugalom évekig. Gyurcsány nyert tavasszal, most van négy éve. utána, ha nem sikerül neki, ha lopnak, ha hazudnak tovább, akkor el lehet őket küldeni.
Ehhez azonban el kell menni azoknak, akik eredetileg nem akartak, mert Demszky egy fasz, mert a helyi mszp fasz. Az alternativa most már az állandósuló huliganizmus. Sajnálatos. Majd talán legközelebb lehet választani valóban.
OV- nem kell megbuktatni. Lassan, de biztosan bebukik magától is!
Minden egyes nappal apad OVi szavazóbázisa és ami megmarad neki, az a "betonfejű" kemény mag. Ez a tisztességes emberekre eléggé riasztó hatással van önmagában is! :-) Ebből a helyzetből sem Fletó, sem Buktor nem jöhet ki jól, egyedül az MDF -profitálhat és erre ők rá is jöttek!
Lefelejtettem: mindkét távozó politikus emelt fővel hagyhatja el a politikusi pályát, azzal a tudattal, hogy sokat tett a konszenzus megteremtése és a gazdaság fellendülése érdekében. Hálás utókor, történelem, tüzijáték.
Az a baj, hogy a vitort pont annyira nem lehet megbuktatni, amennyire a gyurcsányt. Gyurcsány akkor is a helyén maradhat, ha mind a 3200 polgármester fideszes lesz. Vitor is pártelnök lehet akkor is, ha mindenütt a maszop győz.
Szóval szerinted, ha valaki beismeri, hogy hazudott, akkor mindent meg lehet bocsátani neki és úgy kell tenni mintha nem történt volna semmi? Bocs de az én értékrendem nem ez. Honnan tudod, hogy ezután az igazat fogja mondani? Te még tudsz bízni benne? Hát gratulálok!
Kikérem magamnak az egyszerű jelzőt. Attól mert nem úgy gondolkodom, mint te, még nem vagyok rosszabb nálad. Egyébként, csak hogy tudd, nem vagyok hívő. Igaz, hogy jobbos vagyok, de nem feltétlenül Fideszes. Csak már elegem van az örök Viktorozásból. Nem vetted még észre, hogy bármikor feltesznek egy kérdést a korményból valakinek nem azzal kezdi, hogy egyenesen valaszol, hanem mindig azzal jön, hogy bezzeg az Orbán és a Fidesz. Bocs, de ez nekem már kicsit sok és nagyon unalmas.
Szerintem OV-nel nagyobb cinikus nincs ebben az orszagban. Az a baj, hogy te "hivo" vagy. Tehat nem gondolkozol, hanem hiszel. Igy mindegy, hogy mit mondok. Bar, oszinten a legutobbi OV nyilatkozatban is hazudott. Mert ezt teszik a politikusok. Csak az egyszeru emberek ezt nem latjak.
Nem értelek téged és a hozzád hasonló módon gondolkodókat. Nincs bennetek büszkeség??? Simán lenyelitek, hogy éveken keresztül átvertek egy egész országot? Véleményem szerint, aki ezen simán túllép, az hazugság párti, mert akiben vagy egy kevés büszkség az nem lép túl azon, hogy a "drága" miniszterelnök cinikusan bejelenti, hogy büszke erre az egészre. Engem nem érdekel, ha nem bukik meg a kormány. Csak azt szeretném, ha ez a cinikus, hazug, görény feri, elhúzna melegebb éghajlatra. A megoldás: buktassuk meg GYF-et!!!
En azon gondolkodtam, hogy 2002-ben is kivitte az embereket az utcara az elbukott valasztas utan. Erzsebet hid foglalas. Most talan csak annyi a baj, hogy a Fradi NB2-es? :)
Valóban téma a hazugság. Két szereplő van, egyszerűsítve. Az egyikről kiderült, hogy szűk körben beismerte, hahudott. Kiderült (csomag), hogy nem óhajtja tovább csinálni. A másikról is tudta mindenki, hogy hazudik (szerver, vizsla, adócsökk, megtérés, stb) - és ő folytatni óhajtja. Valóban a hazugságról döntünk.
Nekem egy különösen visszataszító szoci jelöltre kell szavaznom sajnos, bár a fideszes párja se gyönyör. De ha ez az ára, hogy végre abbamaradjon a gyújtogatás, és elkezdődhessenek a reformok, akkor megteszem.
Ez hulyeseg. Nalunk ugy valtjak a partelnokok egymast, hogy csak kapkodja az ember a fejet.
Nalatok van, hogy 1990 ota egyfolytaban veszt az Orban es mindig lecsereli a partot maga alatt, de marad mert "te és társaid azt szeretnék, ha nem lenne senki aki nem ért egyet dicső, jogerosen hazug Viktporotokkal, hiszen nálatok ő a király".