Hakuna Matata! Milyen gyönyörű szó!
Hakuna matata, nem ráz, mégis jó!
Csak annyit jelent szép az élet itt BENT :)
Tiszta élvezet, a bölcselet
Hakuna Matataaa!
Hakuna matata! Ez abszolút érvényes az ejtőernyőzésre! Egy kis ízelítő erről ebben a videóban, amely most részt vesz egy versenyen :) Nézzétek meg, és ha tetszett, kérlek lájkoljátok!
Én nem vagyok szabadságban gazdag, úgyhogy robotolok, és reménykedek egy jövő évi hosszabb hétvégében. (De lehet, hogy több is lesz...)
Az ilyet mindig könnyebb egyedül véghezvinni, mint csoportban elkezdeni, de sok sikert! Egy időben én is meditáltam. Ha pedig tényleg megy, akkor már észre sem veszed, és akár munka közben is ellazulsz annak az állapotnak megfelelően vagy legalábbis a közelében.
Én ma szabadságon vagyok, és végre szusszanok egyet. :) Na meg amúgy is még van annyi szabim, hogy ki kell vennem még a karácsonyi nagy szabadságolás előtt. Még így is tudok magamnak majd csinálni egy hosszú hétvégét. :)
Az elmúlt két hétvégén agykontroll tanfolyamon voltunk. Nem volt semmi... hiszek benne, meg minden, csak egyelőre még magamévá kell tennem ezt az egészet. És rá kell szokni a minden napi meditációra. Végül is... az ember minden nap van úgy, hogy leül, vagy lefekszik, és lazít. Ennek is ez a lényege. :) Most keresem-kutatom a neten a jó kis relax zenéket, meditációkat. :)
A betegségen meg kezdek túljutni. A csúzom már múlóban, az orromat már nem fújom annyit, és a köhögésem is csillapodott. Remélem innen már csak felfelé vezet az út, és nem vissza. :) A Pöngye meg elkapta tőlem. De mondtam neki, hogy az ő hibája. :)))
Itt zajlik az élet, rohanok össze-vissza, vannak hegycsúcsok és hullámvölgyek - konkrétan a pasik bekaphatják még azomat is, amim nincs. Mindegy, túléljük.
Ma csajbuli. :))
Angel, mikor jössz?
Roni, Te hogy vagy?
Na pusszantalak Titeket.
Lassan megszárad a körmöm, lehet takarítani. Ha rá tudom venni magam. Aztán meg készülődés. :)