Ide várom azokat, akik nem értenek egyet a randalírozó csőcselékkel és hajlandóak kimenni az utcára véleményüknek hangot adni. Hajrá Gyurcsány! Hajrá magyarok!
Bocs, Békebíró1, nem volt időm, a rossz szót megmagyárzni, mert közben időre kellett valmit megcsinálnom. Reméltem érted. Mármint, hogy a rossz, az nem forradalom. Szóval, a forradalom valamilyen fenálló társadalmi rendszer megdöntése, a társadalmi viszonyok alapvető megváltoztatása. Akko mi van most ?
Sok oka van, de legfőképp azért nem, mert nincs értelme. Ezt a rühös csürhét az nem állítja le. Ezeket a rendőrség begyűjti és ők elintézik. Már vagy száznyolcvan rács mögött van és jön a többi is.
Aminek értelme lenne, a programszervező FIDESZ infrastruktúrájának támadása és megsemmisítése, az meg nem tüntetőkre tartozik.
">a a forradalom "rossz" akkor nem forradalom. na ez érdekes vita lehetne. ezek alapján a Nagy Francia Forradalmat hova sorolod? "
Na ez jó kérdés. Kedvenc elméletemet szerint a franciák ennek köszönhetik, hogy huszadik századi történelmük során úgy viselkedtek ahogy. Ugyanis a forradalom alkalmából kiirtották értékes embereik jó részét, a maradék meg a napóleoni háborúk áldozata lett. A francia katonai vitézség jellemzésére elég ha annyit mondok: idegenlégió.
-Maradj a valagadon. A csürhét bízd a zsarukra. Jó leckét kaptak, de kezdenek belejönni, mint kiskutya az ugatásba. Nemelyiknek viszket a marka. Nem fogja nézni milyen zászlót lóbálsz.
emberek, térjetek észre; orbán viktor a milliárdos gazdákmtraktorjaira alapozva polgárháborút akar; az után csakis orbán csőcseléke legyen, mindenki maradjon otthon! nem lehet a xarral keveredni!
Bár nem vagyok bal-nick, és magasról lesajnálom Gyurcsányt meg OV-t, de kénytelen voltam kivonulni dohányozni, meg meginni a kávémat (az utóbbi kimaradt, mert lusta vagyok főzni).
Amúgy rég nem szórakoztam olyan jól, mint a mai napon, itt, a PolDiliben.
A végén már egész érdekes társaság kezd összejönni:)))))
A parlament egy sóhivatal, és ezt a leginkább ez a Gyurcsány beszéd mutatta meg. A frakciótagokkal közölte, hogy előlük is dugdosták az adatokat. Úgy szavazgattak a szoci képviselők, hogy fogalmuk sem lehetett a valós helyzetről.
Az ellenzék nyugodtan mondhatja a magáét ("majd megunják és hazamennek", mint a tüntetők GYF szerint).
Nagyon egyet értek veled, nem szabad más emberek vagyonában kárt tenni, illetlen, pofátlan dolog.
De hazudozni is az, átverni a nemzetett, szintén gerinctelen dolog.
Hogyan lehet lejáratni a békés tüntetést, pénz, mint pelyva, le kell itatni az ismert ügyeletes renegátokat, akik törnek, zúznak, majd fogd rá az ellenzékre és kész.
Így a rendőrségnek van oka fellépni a tüntetések ellen.
Aki támogatja a jobboldali csürhe randalírozását, kívánom, hogy ma este ne az én, hanem az ő ablakaik alá menjenek ordibálni, kukát gyújtogatni, rombolni a kis köcsögök. Fulladozzanak ők a könnygáztól, ami beszuvárog az ablakukon. Fenyegessék meg őket a tüntetők, hogy: "ne bámészkodjá köcsög, mert bemegyünk!". Ezeknek szurkoltok Ti. És a Kossuth téri tüntetéssel is erőt adtok nekik folyamatosan. Amíg be nem basszák a fejeteket véletlenül egy macskakővel.
Nem akarom, hogy ez a szánalmas banda romboljon és öljön. Takarodjon haza mindenki és a vállasztásokon mondjon véleményt!
A balnickek taktikai megbeszélésre vonultak vissza, vagy kint vannak a Kossuth téren?
Esetleg moderátori eligazítást kapnak, hogy pontosan tudják kezelni a szintmérőt:
"Külön felhívom a figyelmet arra, hogy a választások illetve az esetenkénti rendkívüli események idején a moderatura toleranciaszintje könnyen megközelítheti a zérót, ezért reklamációnak helye nincs. "
-Ellentüntetni, hőbörögni, fütyülni és/vagy tapsolni, hablatyolni lehet, akinek kedve van hozzá. A csokiautomatát feltörő, számítógépet csóró, gyújtogató, szarházi köztörvényeseket elrendezni viszont rendőrségi ügy. Feltételezem, hogy ha OV lenne(mondom lenne) hatalmon ő is eltakaríttatná az ilyen csatornatölteléket. Aztán lehetne ellentüntetni, hőbörögni stb.
//"....Csak az nem lehet, hogy az egyre szervezettebb szélsőjobbos terroristák uralják az országot..."//
Mindig elhamarkodjátok a kijelentéseket.
Én helyedben kissé visszfognám magam a stemplizésben, mert ha mégis kiesik a kezedből a bélyegző, könnyen a Te homlokodra nyomhatják ezt a csodálatosan bárgyú szöveget.
Nem. azért jó a békesség, mert a többség a nyugalmat szereti, azt választotta és a tízmillió lakosból csak néhány ezer ment ki tüntetni. Terhát a többség-Orbán szavaival élve- a nyugalomra szavaz..