A The West Wing/Az elnök emberei agya, Aaron Sorkin új sorozata egy tévéműsor háttérembereiről régről ismerős arcokkal, pergő párbeszédekkel és a szokott minőségben.
ne nagyon siessetek, mert 17 (disaster show) az nagyon jó, és magában is fogyasztható, de 18-19 összefüggő, és ráadásul elég komor lett, nemtom eredetileg is ilyennek tervezték, vagy csak változtattak, amikor még azt hitték, hogy attól életben maradhat a show... tipikus vesztes-vesztes szitu: ha happy enddel oldják meg, akkor nyálas hollywoodi, ha nem akkor gyenge, túldramatizált, stb. remélem Sorkin kijön valami jobb megoldással. Mindenesetre a 18-19-20-t érdemes lesz valszeg együtt nézni...
pont ez volt az egyik csavar, ami tetszett. remélem csak egyszeri poén, és nem mondjuk költségcsökkentés, hogy ezentúl maximum egyikük játszhat :)
Star Trekben szokvolt lenni 1-1 olyan rész, amikor a legénység eldugottabb tagjainak életét mutatják csak, ez arra emlékeztetett. És ráfért a nagy stábra, egy saját epizód (mondjuk az alapkonfliktus viszont baromság volt, de a kidolgozása remek)
Sixx mester meg majdcsak túlteszi magát a sokkon, hogy nem értünk egyet :)
BH90210-et én csíptem, legalábbis az első pár évadot. Jó csajok voltak benne, meg jó faszik (gondolom). Aztán persze utolérte a hosszú sorozatok rákfenéje, hogy már minden volt, ugyanazt variálgatták újra, dehát ezt megbeszéltük már a WW esetében is.
A Melrose Place is jó volt az elején, aztán mindenkit hetente akartak megölni, a szereplők több időt töltöttek kórházban, mint azon kívül.
Nem sok olyan sorozatot ismerek, ami végig tudta tartani a szintet, talán a Friends, a Cheers, a rémrendes, amiket néztem. A Friends az egyetlen, amit végig megvettem DVD-n és mainapság is meg-megnézek belőle egy-egy részt.
A Studio 60 hátralévő részeiről annyit sejtek, hogy megrendelték őket, így nyilván le is gyártották.
Most, májusban biztosan nem kezdenek már semmi újba, tehát szerintem mostmár leadják, csak lehet, hogy hülye időpontben, de ez minket nem érdekel.
Az HBO-ról se gondolnám, hogy csonka sorozatot vett volna.
Mindenesetre szerintem várjuk meg 24-ikét, ha lemegy, másnap fenn lesz a torrent oldalakon. Ha nem, akkor így jártunk...
nem előbb van, valszeg csak cserélnek (sokszor van olyan, hogy menet közben cserélődnek epizódok mert épp durranásabb kell valahova vagy pl. Bones, Criminal Minds átugrott 1-1 epizódott, mert egyetemen játszódott, és pont ott lövöldöztek...)
február óta On Hiatus státuszban volt a műsor, vagyis felfüggesztett, amíg döntenek róla. Korábban asszem berendelték a teljes első évadot, úgyhogy meglesz, de lehet, hogy egy része csak neten (idén több sorozatot kaszáltak el úgy, hogy először úgy tűnt fél szezon még belefér, aztán amikor az sem fért, a maradék 3-5-7 részt a neten tették közzé az alkotók) szóval a május 24 is csak akkor lesz biztos, ha 25-én már fent lesz a P2P hálózatokon :)
bővebben meg szaxerűbben meg Sixx69 tud esetleg felvilágíani
az nem van tudva... időpontoknál gyakori, hogy ez vagy TBA (to be announced - majd szólunk), az 1x22-nél valszeg most írják át a címet: "Akkor nézzetek szar valóságsókat"-ra
Beverly Hills 90210 nagy ifjúsági szappansorozat volt (Matthew Perry is volt benne), utóélete a Melrose Place