Keresés

Részletes keresés

narancsfing Creative Commons License 2006.09.19 0 0 10
nem napilap és nem is kísértet ő, hogy megjelenjen!
Előzmény: maultier (8)
muca-hit Creative Commons License 2006.09.19 0 0 9

Kuncze: nem ez a 21. század Magyarországa 

Ezt be kell fejezni, nem ez a 21. század Magyarországa - mondta Kuncze Gábor, az SZDSZ elnöke kedden hajnalban.

"Elnézve a felvételeket, én úgy ítélem meg, hogy ami itt történik, annak semmi köze sincsen ahhoz a Magyarországhoz, amilyennek a 21. században lennie kellene" - mondta a pártelnök. Hozzátette: az események azt mutatják, annak a politikának be kell fejeződnie, amelyik "azt hazudja, hogy Magyarországon semmilyen intézkedésekre nincsen szükség, hanem szépen nyugodtan mehetünk így tovább, ahogy vagyunk".

Amit a képeken látunk, az provokáció, megpróbálják a dolgukat végző rendőröket provokálni, hátha a rendőrök a védekezés közben esetleg olyasmit csinálnak, ami aztán hivatkozási alapot teremthet a hangulat további szítására - mondta.

A pártelnök szerint "amennyiben a politika nem képes felismerni, hogy vannak olyan közös ügyeink, amelyekben meg kell találni a közös pontokat - mert ellenkező esetben többet ártunk az országnak, mint amennyit használunk - akkor egész egyszerűen eljátsszuk a jövőnket"

maultier Creative Commons License 2006.09.18 0 0 8
Kuncze nem jelent meg?
Előzmény: narancsfing (7)
narancsfing Creative Commons License 2006.09.18 0 0 7
a "nem kell csurka" az egyetlen olyan mondat volt, ami tetszett azok közül, amit a tegnap esti tömeg skandált a Kossuth téren, miután megjelent ott a nemzetvezető tesvér
Előzmény: maultier (5)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.18 0 0 6
majd ha megmondod nekem, éleslátással
Előzmény: maultier (4)
maultier Creative Commons License 2006.09.18 0 0 5

"...nem kell csurka?"

Az mi? Hogy kell-e pisilni?

Előzmény: narancsfing (3)
maultier Creative Commons License 2006.09.18 0 0 4

"..úgy látom a friss fikatopicok alapján, a központból most lejött az utasítás a szadesz gyalázására..."

Ja! Én maultier nick a központból utasítást kaptam, hogy gyalázzam a szadeszt! Szegénykém!

Azt mikor fogod látni, hogy nem az éleslátásod miatt fognak ellopni Téged?

Előzmény: Törölt nick (2)
narancsfing Creative Commons License 2006.09.18 0 0 3
nagyon nem akar pörögni ez a topik

nem kell csurka?
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2
úgy látom a friss fikatopicok alapján, a központból most lejött az utasítás a szadesz gyalázására
GenYo Creative Commons License 2006.09.18 0 0 1
Előzmény: maultier (-)
narancsfing Creative Commons License 2006.09.18 0 0 0
0
Előzmény: maultier (-)
maultier Creative Commons License 2006.09.18 0 0 topiknyitó

Gyurcsány bizonyítványán az SzDSz pecsétje is ott virít! Szegény liberálisok... Hogy ezeknek is milyen párt jutott!

Ez az ő felelősségük is!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!