Pont mos halgatom az ATV a Gyurcsány beszédet, hát ez az enber teljesen örült, Gratulálok nektek egy ilyen "kurva jo" miniszterelnökhöz, én ezzek után nem nagyon emlitem meg hogy Magyarvagyok ( voltam).
Ahogy sumákolt gyurcsány (is) az lehet kádári tempó, de amit viszont hírdetett az éppen ellenkezőleg... kádár szerintem írtózott attol a szótól hogy reform
tehát ha valaki azt mondja hogy "nem kellenek itt semmilyen reformok" nos az paradox módon éppen a fidesz, és azok a konzervatív erők akik a család, és gyermekek értékét hirdetik... Na de akkor velük -mármint a gyerekek- jövöjével mi lesz ha tényleg "nem kellenek a reformok"
A szocik azt tudják amit tudnak, és az nem sok. Az emberek 60 %-a véleményem szerint érzelmi szavazó, vagy szerencse játékos. Érzelmi szavazó, mert "Milyen jó volt az a régi Kádár korszak." Szerencsejátékos, mert ha 100 szor veszít, századszor is a rossz lóra tesz, hátha bejön. A szocik pártjának gerincét a múlt emberei alkotják, nekik zsigerből megy a kábítás, az emberek ezt az alapvető tényt gyakran elfelejtik.
Hazudni mindíg csúnya dolog, ez tény, de a szocikkal nem ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy végzetes lejtőre küldtek minket. Még se őket teszem elsősorban felelőssé ezért ami van, hanem azokat az embereket, akik 2002-ben a Medgyesi féle 100 napos program hallatán, mint a zombik, mentek ezekre szavazni, maguk mögé dobva mindenféle józan paraszti megfontolást. Én már akkor felsikítottam. 100 napos program ? Embereeeeek mibőőőől ?! Az isten szerelmére !
Ennyi csúnya ember jött velem szembe az utcán, és Én egyiket sem állítottam meg hogy megmondjam az igazságot hogy "Uram, hölgyem, maga kibaszott ronda..!!" (olyan ronda mint Én...)
Tehát Én elhallgattam az igazságot, kvázi HAZUDTAM...
Csak ma... Mondom, legalább 30-szor...
Komolyabban...
A rendszerváltás óta egyik politikai pár egyik embere sem mondta azt hogy "olyan ország ez belátható ideig nem lesz hogy MINDENKI elégedett lesz az anyagi helyzetével (sőt továbbmegyek ilyen ország ez SOHA nem lesz..)
Amúgy ha bármi jogi következményes lenne egy éves ÁSZ jelentésnek, akkor a Kókával az élen a fél kormány már rács mögül figyelné a fejleményeket...
Semmi mást nem kéne, mint alkalmazni a CSődeljárási törvényt a kormányzatra, mint vezető tisztségviselőkre, azzal, h a fizetésképtelenség beállta pl. a nyitó államadósságráta pl. 120 %-ának elérése.
Nem a hazugság (politikai ígérgetés) zavar, hanem hogy közben szándékosan és aljasul elkúrták a következő 5-10 évünket csak azért, hogy hatalmon maradjanak.
Legalábbis a tegnap nyílvánosságra került beszédből az derült ki, hogy a január eleji ÁFA-csökkentés nem dilettantizmus volt, hanem szándékos károkozás igen rövidtávú érdekek miatt. Amúgy ha bármi jogi következményes lenne egy éves ÁSZ jelentésnek, akkor a Kókával az élen a fél kormány már rács mögül figyelné a fejleményeket...
Szóval csak maszatoljatok, hogy a hazugsággal van baj és azt úgyis mindenki csinálja...
A féktelen osztogatást vélt, vagy valódi politikai előnyökért tették a szocik. Egyetértek Gyurcsánnyal abban hogy reformok kellenek Kellenek de nem a szocikkal. Alkalmatlanok arra, hogy annak a közösségnek amit úgy hívnak magyarország népe, az érdekeit képviseljék.
"És egyébként meg a XXI.századi kultúrált normák szerint mindenkit fel kellene akasztani, aki lop, aki csal, aki hazudik, etc.
Oszt ki marad ???"
Én igenis itt maradnék, no de nem is ez a lényeg, nem bezzegelni akarok, hanem rámutatni pontosan erre, amit te is mondasz: hogy itt iszonyatos morális válság van, ha ezek szerint természetes és elfogadható (és sajnos tényleg az), ha valaki hazudik, és akár egy egész országot átver, de mint szart a palánkon, ugye.
A féreg nem kiállt az emberek elé, hanem valami álságos módon "kiszivárogtatta" a vallomását, amelyet most újabb hazugságokkal és csúsztatásokkal magyaráz. Ez a féreg nem kért bocsánatot, nem vallott be semmit, ez fontos tény! Ezt kéri számon a köztársasági elnök is. Első körben legalábbis, remélem, hogy ennyivel nem éri be.
Nyilvánvaló, hogy nagyon, nagyon sokan pontosan tudták mindig is, hogy hazudik, és mégis megszavazták. EZ az igazi tragédia, nem az, hogy kiderült, hogy jéé, hát tényleg. (de ez a féreg, ismétlem, nem vállalta fel ember módjára ezt a dolgot, inkább elment putyin seggét nyalni)
Ez egyfajta municiót adhat pár ezer, akár pár tízezer embernek, akik szívből gyűlölik a szocikat, akármit is tegyenek vagy mondjanak, ez most egy remek alkalmom balhézni, kifejezni az élegedetlenségüket, ehhez minden joguk meg is van, nagyon helyes is, ha emberek időnként felemelik a szavukat.
Ez csak egy tünete annak, hogy ez a nemzet morálisan egy zombi, és sajnos (majdnem) mindegy, hogy melyik párt van hatalmon ebből a szempontból. Persze a féregnek mennie kellene, de ez önmagában még édeskevés.
Kérdezd meg Gyurcsányt. Szerinte ő nem hazudott, különben is a fidesz az oka mindennek. Tulajdonképp nem lennék meglepve, ha Orbánékról kiderülne, hogy ők vannak kormányon.
Egyébként szép dolog az igyekezet, de momentán ezzel a topikkal nem küldetést teljesítesz, hanem kakit kenegetsz jobbra-balra. Biztos vagy benne, hogy megéri? Az eddigi xarkenegetésetek 5-6 ezer milliárdba kerültek eddig.
Na nehogy már csak a politikusokról essék itt szó! Emberek! Tényleg van olyan birka ebben az országban aki elhitte amit mondtak neki tavasszal? (Egyébként van sajnos....) Tényleg van olyan birka aki ezt be is meri vallani? (Na ilyen is akad, bár jóval kevesebb...) S ha nem vallja be hogy elhitte, vagy nem vallja be hogy nem hitte el, de mégis rájuk szavazott holott tudta hogy hazudnak mindkét oldalon az most mire föl veri a nyálát?
Kérdezném továbbá: Nem ugyanekkora hazug az aki bár tudja, érzi, hogy szar van a levesben ebben az országban, ő mégis azt hiszi, sőt meggyőződése, hogy márpedig neki akkor is jobb élet jár, ha erre nincs anyagi lehetősége?! Nem hazug e az, aki önnmagát s családját is becsapva eladósodik anyagi lehetőségeit jóval meghaladva ahelyett hogy meghúzná magát, hogy később tényleg jobb legyen s ne csődöljön be a családi költségvetése?
Hazug e az aki bár tudja, érzi, hogy valami sántít; önnmagának is hazudva elhiszi amit elé tárnak?
Árulja már el nekem valaki... mitől olyan "nagy" ez a birka nemzet? Mire olyan büszkék azok akik csak elődeink, vagy "idegenbe szakadt" "honfitársaink" eredményeire lehetnek büszkék? Miért nem teszi mindenki lelkiismeretesen a tőle telhető legjobban azt a mi a dolga?
Én már évek óta nem látok mást ebben az országban mint az egymásramutogatást. Csakhogy lassan már nem lesz olyan akire nem mutogatott volna már valaki. Lassan már nem lesz olyan akire még ne mutogattak volna. Lassan már nem lesz mivel mutogatni ha így folytatjuk, mert saját ujjunkat fogjuk leharapni egy őrült skizofrén pillanatunkban.
Én nem hazudtam. Valahogy eszembe sem jut kiállni emberek elé és a pofájukba hazudni. Ezt úgy kérdezed, mintha ez természetes és elfogadható lenne. Hát nem az. A hazug politikusokat fel kellene akasztani. Azokat a polgárokat pedig, akik ezt természetesnek és elfogadhatónak vélik, alaposan fel kellene pofozni, és felajánlani nekik a szabad távozást olyan szép országokba, mint Románia vagy Türkmenisztán.
Idézem a harmadikat: "a költségvetés köszöni szépen, jól van" - az a hazugság szóbeli fele; a tettbeli: ámokfutás, "olyan böszmeség", amire nincs példa.