...az országot? Ezt az alapvető, ámde eddig fel nem merülő kérdést elsősorban a baloskáéknak akarom feltenni, remélve, hogy nem fognak hazudni a válasszal.
Szeretnék válaszolni, bár látszólag nem lettem megszólítva.
Nem voltam szavazni. Ahogyan néhányan megnyílvánulnak, az sértés ránk nézve. Ha valaki nem tagja a viktortábornak az még nem jelenti azt, hogy a fletotáborhoz tartozik!
Én azért nem mentem el szavazni, mert mindannyian hazudoztak(MSZP,FIDESZ,SZDSZ,MDF,KDNP,MIÉP stb.)!!!
Az hogy a Viktor hazudozik, erkölcsileg nem mentesíti Fletót a hazugság vádja alól! De a Viktort sem mentesíti semmi!!!
(csak zárójelben szeretném megjegyezni, hogy sokan látták a szocik bénázását, ennek ellenére sem tudott a FIDESZ nyerni! Ez már a FIDESZTminősíti!)
Figyelj, fingom nincs miért hazudták széjjel. A beszédet nem hallgattam meg mert nem nagyon érdekel (már).
Igen, igen, kiábrándultam Gyurcsiból, akitől sokat vártam.
Nem az ország állapotával kapcsolatos hazugság, arról sütött hogy hazudnak. A piac a helyén kezelte nagyjából.
Az a hazugság zavar, miszerint tudja mit csinál. Mert kurvára nem. Nem csinál reformot hanem megszorít hogy aztán az EU-pénzeket szétoszthassa majd. Ez hazugság és ez zavar, sőt, ebből nagy baj lesz később.
Továbbá, szerintem Gyurcsi nem fog lemondani az önkormányzati választások előtt, egyrészt a kampány miatt se, másrészt attól bedőlne a forint, azután pedig egyrészt el fogják felejteni ezt az ügyet régesrég, másrészt hamarosan várhatóan elfogadja a konvergenciaprogramot az EU, és akkor megint nála lesz a laszti. Tehát a választási kampány utáni első mszp-dührohamot kell valahogy átvészelje és utána hatalmon marad majd egész a ciklus végéig.
Ja és az őszinteségi roham szerintem inkább jelent plusz szavazatokat a kormányoldalnak okt elsején mint minuszt. Hogy a Fidesz úgy tesz mintha ők volnának az igazmondó ignác, annak nincs túl sok súlya.
szerintem eppen ez a kerdes az, ami bizonyitja, hogy fleto nem magatol szivarogtatta ki a dolgot (mar amennyiben). vannak benne olyan reszek, amiket azert nagyon nehez magyarazni.
es ez most fuggetlen attol, hogy egyebkent ki mit gondol gyurcsanyrol, orbanrol, akarkirol.
Nem én. Hát gonoszak, azért hazudták széjjel. Meg mert bármit megtennének a hatalomért. Az SZDSZ pedig ki is akarja árusítani a hazát, elsősorban izraeli irányítóik szájaíze szerint.