Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.09.06 0 0 10

Bocs ha megsértettelek volna, ezt nem akartam.

De a többi, amit leírtam, úgy gondolom, igaz.

Előzmény: telefongyula (7)
főnixmadárka Creative Commons License 2006.09.06 0 0 9
Igazad van és mégis elvárjuk, felvállalva, hogy naívak vagyunk. Ezenkívül a hazugság mélysége és gyakorisága se mindegy azért.
Előzmény: July_Morning (8)
July_Morning Creative Commons License 2006.09.06 0 0 8
Politikustól igazmondást, becsületet elvárni kb. olyan fokú naivitás, mint bélférgektől a kínai írásjelek ismeretét... (Persze ezzel az összehasonlítással nem állt szándékomban a bélférgek erkölcsét lebecsülni! :-))
telefongyula Creative Commons License 2006.09.06 0 0 7

írod: ez a ti sikereitek titka

Nagyon fekete-fehér neked a világ :-)

Kapásból ellenfélként kezelsz, pedig fogalmad sincs a pártállásomról.

Sajnos az ilyeneknek köszönhetően működik olyan kiválóan a gyűlöletkeltés, mint politikai eszköz :-(((

Azért elárulom: pártsemleges vagyok, szavazni se mentem el, mert nem találtam számomra hiteles politikai pártot a palettán.

Épp csak felvázoltam a helyzet iróniáját.

tgy

Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.06 0 0 6

Látod, a rövid emlékezet, ez a ti sikereitek titka.

Nem emlékeztek már 2002-re?

Az akkori jóslatai közül mi nem jött be?

Előzmény: telefongyula (5)
telefongyula Creative Commons License 2006.09.06 0 0 5

A legjobban Orbán mondta meg, hogy mi lesz szoci győzelem esetén, minden bejött!

Aha, a farkast kiáltó fiú tipikus esete. Pályafutása során talán először mondott igazat, de most már senki sem hitt neki. Pedig most tényleg megmondta... :-)

tgy

Előzmény: népharag (2)
főnixmadárka Creative Commons License 2006.09.06 0 0 4

Figyu nem becsapni és elhinni amit mond ez üti egymást. Mond inkább azt, hogy a szavazók egy részét nem tudta becsapni, de egy jó részét bizony igen. Többek között engem is.

Én a kampányban kijelentett várható programjuk, többek között az ötéves adócsökkentési törvény miatt szavaztam rájuk, azt törölni már nem semmi gerinctelenség. Többet nem hibázok.

Orbán se egy cserkész de gyurcsány az egy gerinctelen csiga hozzá képest.

főnixmadárka Creative Commons License 2006.09.06 0 0 3

Ezt mégegyszer beteszem!!!!

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, belőlem mostanában gyurcsány hallatán, intézkedéseik megtapasztalásán törnek ki a primitív ösztönök. Orbánt szidni különgépért aztán legolcsóbb lehetőségként különgépet indokoltnak találni fletónak, na ehez is pofa kell és rinocérosz bőr. Na ja, az van nekik!!!

népharag Creative Commons License 2006.09.06 0 0 2
Nem csapta be az embereket, csak megetette a mazohista szoci szavazókat! Az ország józan fele egy percig nem hitt neki! A legjobban Orbán mondta meg, hogy mi lesz szoci győzelem esetén, minden bejött!
Előzmény: főnixmadárka (-)
főnixmadárka Creative Commons License 2006.09.06 0 0 1

n0-n0 ez nem nulla, gyurcsány, na az egy nulla.

Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.06 0 0 0
Flet0-0rbán
Előzmény: főnixmadárka (-)
főnixmadárka Creative Commons License 2006.09.06 0 0 topiknyitó

Sajnos megint vesztett a becsület és az igazmondás, Ferink nem hazuttolja meg magát, genetikailag képtelen az egyenes, tiszta, őszinte beszédre. Csak csúsztatni, hazudni, ferdíteni tud. Szégyen!

Jó lenne már ha kibontaná az igazság szeleteit.:)) vagy kampány van megint:)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!