"A kérdező újságíró felelevenítette, hogy Gyurcsány márciusban azt nyilatkozta a lapnak: „az államháztartási hiány köszöni szépen, jól van”, illetve, hogy választási győzelem esetén „nem lesz áfaemelés, miért is lenne”. Gyurcsány válaszában elmondta: ő sem örül annak, ha korrigálni kell korábbi kijelentéseit, és mindig arra törekszik, hogy ez ne forduljon elő. Azt is kijelentette: nem a választási győzelem volt az egyetlen cél, hanem „annak a lehetőségnek a megteremtése, hogy Magyarországon átfogó és mély reformokat lehessen elindítani. Ezt a lehetőséget teremtette meg a választási győzelem”. Szerinte azonban nem csapták be az embereket."
Politikustól igazmondást, becsületet elvárni kb. olyan fokú naivitás, mint bélférgektől a kínai írásjelek ismeretét... (Persze ezzel az összehasonlítással nem állt szándékomban a bélférgek erkölcsét lebecsülni! :-))
A legjobban Orbán mondta meg, hogy mi lesz szoci győzelem esetén, minden bejött!
Aha, a farkast kiáltó fiú tipikus esete. Pályafutása során talán először mondott igazat, de most már senki sem hitt neki. Pedig most tényleg megmondta... :-)
Figyu nem becsapni és elhinni amit mond ez üti egymást. Mond inkább azt, hogy a szavazók egy részét nem tudta becsapni, de egy jó részét bizony igen. Többek között engem is.
Én a kampányban kijelentett várható programjuk, többek között az ötéves adócsökkentési törvény miatt szavaztam rájuk, azt törölni már nem semmi gerinctelenség. Többet nem hibázok.
Orbán se egy cserkész de gyurcsány az egy gerinctelen csiga hozzá képest.
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, belőlem mostanában gyurcsány hallatán, intézkedéseik megtapasztalásán törnek ki a primitív ösztönök. Orbánt szidni különgépért aztán legolcsóbb lehetőségként különgépet indokoltnak találni fletónak, na ehez is pofa kell és rinocérosz bőr. Na ja, az van nekik!!!
Nem csapta be az embereket, csak megetette a mazohista szoci szavazókat! Az ország józan fele egy percig nem hitt neki! A legjobban Orbán mondta meg, hogy mi lesz szoci győzelem esetén, minden bejött!
Sajnos megint vesztett a becsület és az igazmondás, Ferink nem hazuttolja meg magát, genetikailag képtelen az egyenes, tiszta, őszinte beszédre. Csak csúsztatni, hazudni, ferdíteni tud. Szégyen!
Jó lenne már ha kibontaná az igazság szeleteit.:)) vagy kampány van megint:)))