"Az mszp-szdsz eladja az országot szabadkőműves és izraeli barátainak."
Akkor jo helyre adja el, lam amerikat foleg szabadkomivesek alapitottak es lasd hol tartanak,mintha a vilag legerosebb gazdasagi hatalma lenne.:-)) Lam Izrael is eleg fejlett gazdasag lett meg ugy is,hogy allig mellette fel is kelett fegyverkeznie.Hidd el naluk van legjobb kezben a penz,hogy neked is csurranjon.mert ha radbiznak te ket nap alatt elhuzatnad a cigannyal es beleugranal a nagybogobe aztan kopp.
Tényleg kiszabottul tengődünk. Állandó csúcsforgalom Budapest útjain a tengődő emberek autói miatt. Dugig tengődő emberekkel telelévő pénztárak és parkoló a tesco és auchan parkolóiban. Ez mind-mind a tengődő milliók vannak.
Eszem megall, mennyi eszement nemzetveszezo van az orszagban. Ha nemteteszik mehettek elni a NEM TENGODO Szlovakiaba, Romaniaba, Lengyelorszagba, littvaniaba, Horvatorszagba, Szerbiaba, Bulgariaba stb.
Ja, hogy MINDEGYIKNEL jobb az eletszinvonal itt? Sot meg a munkanelkuliseg is?
Kit erdekel...ti akkor vagytok boldogok ha sz@rul elhettek, nemzethaldokolhattok.
Ma hallottam a hírt, hogy a Ringier kiadó össze akarja vonni a Népszabadságot a Blikkel, előbbit színesítendő, utóbbit komolyabbá teendő.
Ebből az alkalomból belekukkantottam a Blikkbe, és megállt bennem az ütő, hogy tényleg milyen színes, én meg a Népszabadsággal csüggesztem magam.
Elképzelem, amint Aczél Endre vagy Füzes Oszkár (a kedvencemet már nem is keverem ide) efféle vidám képes beszámolókkal rukkol elő az új összevont lapban: