Keresés

Részletes keresés

Zsoldos Creative Commons License 2006.09.21 0 0 42

Minthogy ezt nekem irtad, par szo:

en azt irtam, hogy miutan a gyerekszamot lattam abrandultam ki belole. Nemcsak most mondom a tutit, hanem mar akkor is igy ereztem.

Capakrol szot sem ejtettem emlekeim szerint es azt sem mondtam, hogy nem kar erte.

Előzmény: Haszika (33)
shallala Creative Commons License 2006.09.21 0 0 41
én is bírtam a műsorait, tényleg látszott rajta, hogy szerette amit csinált. nyugodjon békében.
Előzmény: Levike (11)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.13 0 0 40
Ne menj pszichológusnak... méghogy nincs hátsó szándék... :-)
Előzmény: mamicska (37)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.13 0 0 39

Ha valaki beugrik bármilyen ragadozó vadállatcsoport közepére és baja esik, akkor egyértelműen ő a fasz. Irwine is az volt. Már én sem tudom sajnálni.

--------------------

Nem tudom, volt köze az Animal Planet műsorához?

Ma reggel meglepve tapasztaltam, hogy nem az a kifejezetten szenzációhajhász mocsok csöpög belőle, hanem valódi ismeretterjesztő filmet adnak (ha jól láttam, egy Attenborough film ment)

Ekkora véletlen szvsz nincs...

pdia Creative Commons License 2006.09.13 0 0 38
Az együttérző - ausztrál - SI fanok meg most irtják a rájákat. Ez pompás. Ha én baromarcú vagyok, akkor ők mik?
mamicska Creative Commons License 2006.09.12 0 0 37
a gyerekek értékítéletében megbízom, bennük még nincs hátsó szándék és számítás

unokáim és gyerekeim kedvenc műsora volt - (szerencsére videora is felvették) és bizony megkönnyezték a halálának hírét

nyugodjon békében:-(
kutyi76 Creative Commons License 2006.09.12 0 0 36
Egyszer láttam egy filmjét, amiben a baleseteit gyűjtötték össze. Volt 1-2 meredek eset... Szerintem szerencséje volt, hogy idáig megúszta. Egy külföldi lap szerint a rája felett úszott, míg az operatőr elölről filmezte. Nyilván szorult helyzetben érezte magát az állat, ezért támadott. Semmi sincs véletlenül!
A természettel nem lehet gátlástalanul játszani, mert pórul járhatunk. Ezt valószínüleg ő is tudta és nem volt annyira magabiztos, mint amennyire mutatta. Ettől függetlenül sanálom a fickót.
pdia Creative Commons License 2006.09.10 0 0 35
Akkor vállalom, hogy baromarcú vagyok. Nem kár érte! Megnyerte a Darwin-díjat.
Haszika Creative Commons License 2006.09.09 0 0 34
-függetlenül
Haszika Creative Commons License 2006.09.09 0 0 33

Tudtommal azért halt meg, mert szíven szúrta a tüskés rája, illetve itt írta valaki, hogy nem látta aráját. Magyarán vétlen volt az esetnél. Amit a gyerekével előadott az sztem is elmebetegség, de akik halála után mondják az okosat, na azok aztán igazán fasza csávók.

Mellesleg a cápák életét és viselkedését kutatók 98 %-a azt állítja, hogy korántsem olyan vérengző, gyilkos vadállatok - mint amilyennek beállítják és az emberek nagy része hiszi. Millió 1 ilyen figura va, akik "simán" együttúszkálnak velük és ha egyszer valamelyikkel mégis baj történik/történne, akkor jönne gondolom úgyszint a sok okostojás, hogy megérdemelte....

Lehetett utálni meg szeretni is, de aki azt állítja h nem kár érte - függetlenül minden egyéb dolgot figyelembevéve, az baromarcú.  

Előzmény: Zsoldos (25)
pdia Creative Commons License 2006.09.08 0 0 32

Azt, hogy ezeket, amiket itt mi irkálunk magyarul, azt ő a saját nyelvén, a saját honfitársaitól is megkapja, mert az emberek mindenütt egyformán hülyék. Ergo: nem elég, hogy meghalt az elmebeteg férje, még hallgatnia is kell ezeket.

Reggel volt a Slágerben néhány érdekes gondolat ezzel kapcsolatban: SI hülye volt, és az, ahogy az állatokkal bánt (ti. szándékosan heccelte őket) fikarcnyit sem vitte előrébb a tudományt, ezek showelemek voltak. Szükségtelenek. Sokat nem lehetett abból tanulni, újat megtudni, ahogy ő viszonyult az állatvilághoz. Az attitűdjei után megkérdőjelezem a zoológusságát is. Szenzációhajhász volt, az élete elővetítette a halálát.

Sajnálom azokat, akiket maga után hagyott. Ők nem igazán tehettek az ő hülyeségéről, max. elviselték.

Előzmény: Zsoldos (30)
fj0d0r Creative Commons License 2006.09.07 0 0 31

Elöször is nyudodjon békében. Imádtam a műsorait és rettentően lesúllytott a halálhíre.

az általad belinkelt képeken az már nem látszik, hogy ezek a krokdoliok meg voltak etetve. Csak a könnyű zsákmányra mentek küzdeni nem küzdöttek volna az élelemért. ígymár azért kicsit más a helyzet. Persze azért ez lehet már túlzás volt, de tudta mit csinál. Ha ő azt mondja ugorjak bele a egy krokodiloktól hemzsegő tóba mert garantálja, hogy nem lesz semmi bajom  megtettem volna. Így ismeretlenben is.

Előzmény: -hanyi- (19)
Zsoldos Creative Commons License 2006.09.07 0 0 30
Mit jelent, hogy kapja az ivet?
Előzmény: pdia (29)
pdia Creative Commons License 2006.09.07 0 0 29

Állítólag a Discoveryvel volt szerződése...

Én is utáltam egyébként. De egy dolog tény: úgy halt meg, ahogy élt. Én amúgy utáltam a dialektusát (az aussy sosem volt a kedvencem, bocsi'), a hangsúlyát is, az egész eltúlzott gügyögését, ahogy a szörnyeteg állatokat próbálta szépnek beállítani. Eljutottam arra a szintre, hogy ha megláttam, elkapcsoltam.

Egy dolgot nem értettem: ő saját magát mindig sztív örvájnnak mutatta be. A hülye magyarok miért mondanak sztív örvint?

A feleségét sajnálom. Azért is, hogy vele élt, és végig kellett néznie a hülyeségeit (csodálom, hogy a gyerekes mutatványt hagyta), és azért is, mert most tutira kapja az ívet.

Előzmény: Törölt nick (27)
Zsoldos Creative Commons License 2006.09.05 0 0 28
Most olvasom, hogy mivel épp forgattak, az egész baleset filmen van. Az asszonytól függ, mennyit enged bemutatni belőle...
Előzmény: Káoszfüggő (26)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.05 0 0 27
Azért azt nem értem, hogy az animal planet egy szót se szól róla... ennyire nem számít pont nekik?
Káoszfüggő Creative Commons License 2006.09.05 0 0 26

Steve 40 millió dollárt filmezett össze.

Eleget ahhoz, hogy ugyanazt csinálja, amit eddig: veszélyesen éljen!

Az élet fura fintora:

talán nem is a vakmerősége okozta a vesztét...

Előzmény: bolsh (21)
Zsoldos Creative Commons License 2006.09.05 0 0 25
En meg nem tamadom. Egy gyereket bevinni a krokodilhoz felelotlenseg, ezt tartom. Halala is azt bizontyitja, hogy bar nagyon ismerte az allatokat, nem annyira, mint hitte. (Mar amit a hirekbol kiderult) A krokodilnal eleg lett volna, ha csak megbotlik. Az ugye nem kiszamithato, es tok mindegy, mennyire ismeri az allatokat (plane a hulloket). Mondom meg egyszer: nem tamadom, de mikor ezt lattam tole, kicsit atertekeltem. Hatasvadasz mutatvany volt es nem csak a sajat borere ment. Ennyi.
Előzmény: Levike (24)
Levike Creative Commons License 2006.09.05 0 0 24
A penzt pedig allatkertre, allatok mentesere koltotte, amit mukodtetett, es amiben felnott es lakott. Bravo, jol betalaltad.
En nem vedeni akarom, de a tenyek azok tenyek.
Előzmény: Zsoldos (22)
Zsoldos Creative Commons License 2006.09.05 0 0 23

Oke, mi a helyes szo?

Előzmény: 3xcess (13)
Zsoldos Creative Commons License 2006.09.05 0 0 22
Ezt o a show kedveert csinalta, amiert penzt kapott...
Előzmény: Levike (14)
bolsh Creative Commons License 2006.09.05 0 0 21
Remélem az ausztrál kormány megmenti és fenntartja tovább azt az állatkertet.
Előzmény: 3xcess (5)
Séf Bácsi Creative Commons License 2006.09.05 0 0 20
Sajnos előre látható volt Steve Irwin tragédiája. A műsorait látva törvényszerű volt, hogy előbb utóbb bekövetkezik egy komoly sérülés. Irwin folyamatosan hergelte az állatokat...
-hanyi- Creative Commons License 2006.09.05 0 0 19
Az ilyen baromságra nincs bocsánat. A kölyök itt csak egy poteciális áldazat, de hány embert ért krok. támadás mert a bemutatók alapján azt hitték nem is olyan veszélyesek ezek a dögök. (pl.florida)

Ez szerinte a cukkolás fogalmát kimeríti.
Előzmény: kavarock (17)
Levike Creative Commons License 2006.09.05 0 0 18
Rohogni fogsz, de volt kuvaszunk. Egyebkent meg utalom az olyan idiotakat, akik olyan marha batran beleugatnak masnak a dolgaba, es meg keretlen velemenyt is meg mernek fogalmazni. Szerintem foglakozzon mindenki a maga dolgaval. Ezt a porul jart szerencsetlent meg kulonosen izlestelen dolog a halala utan fikazni.
Reszemrol kiszalltam a temabol.
Előzmény: -hanyi- (16)
kavarock Creative Commons License 2006.09.05 0 0 17
Nincs olyan, hogy halottról vagy jót, vagy semmit?
-hanyi- Creative Commons License 2006.09.05 0 0 16
Téged sen az erkélykorlátnál dobált apukád és nem hiszem, hogy engedett volna játszadozni egy tizenéves kuvasszal.
-hanyi- Creative Commons License 2006.09.05 0 0 15

Bocs, de ez egy barom - volt !
Levike Creative Commons License 2006.09.05 0 0 14
Ugyan mar teged sosem dobalt apukad ? En imadtam. Ha hibazik, fejreesel es meghalsz. Ez a fazon ott nott fol, valoszinuleg jobban ismerte a krokodilokat, mint mas a sajat kutyajat.

Előzmény: Zsoldos (12)
3xcess Creative Commons License 2006.09.05 0 0 13
"és azzal cukkolta" naaaa ne ferdítsünk...
Előzmény: Zsoldos (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!