Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.09.03 0 0 199
Nem azt mondta, hogy eddig ingyen volt, hanem azt, hogy eddig kb 80%-át fizettük csk ki. Most pedig már ki kell fizetni az egészet....
Előzmény: winstonsmith84 (191)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.02 0 0 197

Szerintem is összenépi ámítás áldozatai lettük, mert itt nincs vizitdíj, meg ilyes dolgok.

Nincs itt bevezetve semmilyen vizitdíj, csak kicsit megtréfálják a maszoposok a szadesszal az élen a fidesznyikeket, hiszen megigérte Gyurcsány úr, hogy nem lesz vizitdíj, s milyen szépen és ügyesen rápirított OV-re, aki semminek sem tud örülni.

Hétfőn biztos visszavonják ezt az egészet, mert csak tréfálkoznak itt  a népekkel, ugynúgy, mint ahogy azt a törvényt is milyen ügyesen visszavonták, amely az ötéves adócsökkentés ütemtervét tartalmazta.

Én nem is hiszem, hogy lenne vizitdíj, annyira bízom a maszopban és a szadeszben.

Előzmény: ninive3 (182)
sela1 Creative Commons License 2006.09.02 0 0 196

Miért az orvost és a közszolgát fikázod???????????

Előzmény: Törölt nick (194)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.02 0 0 195

Namega pappper is derága !!!

Megamivel kinyommmtattyák, megamivel megnyomják a billentyűűűűtis !

Meghát még köz alkalmazottak is, occt háromszoros fizetés kőne nekik amegélhetésükhöz !

...szegények...hogy sajnálomis őket.........:( :)

Előzmény: Törölt nick (194)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.02 0 0 194

Há mer mire gondoltál, ingyen firkant az orvos olvashatatlanul a recepre neked ?????! :)

Mikor pedig a teeentta is pízbe kerül neki ??? Nekünk ??? :O)

Előzmény: sela1 (192)
32nick Creative Commons License 2006.09.02 0 0 193
Használjatok gumit, azt lehet kapni mindenhol! Muhh-ha-ha!
Előzmény: sela1 (192)
sela1 Creative Commons License 2006.09.02 0 0 192

Értsem úgy, hogy pl. ha egy olyan gyógyszert kell feliratnom, amit csak és kizárólag a szakorvos írhat fel, szakrendelésen (ja, s vagy magánrendelésen), de ez a mozzanat csak a legritkább esetben jár vizsgálattal, akkor én majd ezért is szurkoljak le 600.-/alkalom???????????

PL. ha feliratnám az egyébként 5000 forintos fogamzásgátló tabletám?????????

winstonsmith84 Creative Commons License 2006.09.02 0 0 191

Gyurcsán szerint eddig ingyen volt az egészségügy.

Miért van így Fleto eltévedve? Tőle nem vonnak TB-t? Bizony lehet mert azt hogy így nyíltan belenézve a kamerákba a pofánkbahazudik - ezt nehéz feltételezni egy miniszterelnökről.

Előzmény: Törölt nick (185)
32nick Creative Commons License 2006.09.02 0 0 190
Ne aggódj. Valakiknek nagyon meg fogja érni! ;)
Előzmény: Agglegény (189)
Agglegény Creative Commons License 2006.09.02 0 0 189
Sziasztok!

Szerintem, ha végigvesszük, hogy ki mindenki kivétel, könnyen belátható, hogy egy átlagos körorvosnak, egy átlagos napon lesz kb. két vizitdíjas betege, mert azok csak egy évben kétszer mennek orvoshoz, amikor influenzásak! Hogy ezért megéri-e kiépíteni az egész rendszert, az kérdéses!

Aggl.

Grandolin Creative Commons License 2006.09.01 0 0 188
Na és? Simán nyerik a szocik, ahogy 02-ben is. Ismét pofára estek.
Előzmény: főnixmadárka (181)
gepesz Creative Commons License 2006.09.01 0 0 187
Mamicska
ugratsz ?
Előzmény: mamicska (169)
4400 Creative Commons License 2006.09.01 0 0 186

Pont most mesel egy mami az ATV-n hogy amikor a hasznalt gyogyszereket le kellett adni , tobb tonnanyi gyogyszer jott ossze , ezert vezettek be a 300 Ft-ot , hogy ne irassanak fel annyit( mert a szomszedasszony is azt szedi)

Konyorgom, hat tessek az orvost eloszedni aki feleslegesen irja fel a gyogyszereket, a masik meg az , hogy adjanak ki annyit a betegnek , amennyire szuksege van , ne kelljen 15 szem miatt huszat megvenni , mert csak olyan kiszerelesben van!

Törölt nick Creative Commons License 2006.09.01 0 0 185
Töröljék el TB-sarcot, akkor kötök magánbiztosítást és nem kell fél nap várakozás után 300 Ft-ot perkálnok a hálapénzt MELLETT! Mocskos tetűfészek népnyúzó szarrágó féreg banda!
mac.m Creative Commons License 2006.09.01 0 0 184
Aszonták hogy lesz, csak az ingyenesség ezentúl 300 Ft-ba fog kerülni.
Előzmény: Nagulnov (178)
főnixmadárka Creative Commons License 2006.09.01 0 0 183
Ekkora pofátlanság láttán én is csak tátom a számat, nem hiszek a szememnek, most rögtön mennék tüntetni, megérdemelnének egy kis lázadást a férgek.
Előzmény: ninive3 (182)
ninive3 Creative Commons License 2006.09.01 0 0 182

lesz?

ferike azt mondta, hogy nem lesz...

"Elnök úr, kérnék öntől valammi szívességet. Most. Itt. Ezt a nagyon buta és igaztalan kampányt, hogy itt valaki gyógyszer felírási díjat akar bevezetni, legyen olyan kedves vonja vissza....

... nem akarhat igaztalan módon, nem igaz vádakkal választást nyerni.

Nem igaz vádakkal választást nyerni az nem igaz országhoz vezet. Önnek van befolyása. Én most mondom önnek ez nem igaz..."

főnixmadárka Creative Commons License 2006.09.01 0 0 181

Na beharangozták 300 forint alapesetben a vizitdíj.

Elég messzire jutottunk, a vonja vissza elnök úr az igaztalan vádakat- tól, a vizitdíj szükségszerű bevezetéséig.

Undorító ahogy szemrebbenés nélkül a pofánkba hazudott és amit most utána tettek. Meg is hálálom az önkormányzati választásokon.

TaXiN Creative Commons License 2006.09.01 0 0 180
"Kozted meg egy kutya kozott van egy apro kulonbseg."

Hús-hús. Vágni, varrni ugyanúgy kell. Én azt mondom, hogy a műtét ára 10.000 Ft, mert ennyiből egy orvos megcsinálja. Meg tudja csinálni. Hogyan ugrik meg ez a költség ENNYIRE a humán ellátásnál?

A paráról nem is szólva. Egy állatorvos tudása összemérhető egy emberorvoséval.
Ő miért ennyivel olcsóbb?
Előzmény: ad5lib (131)
4400 Creative Commons License 2006.09.01 0 0 179

Jaj , pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz

Fexem az agyon az egyik Bp-i korhazban , vasarnap, szombat este vittek be , balesettel , meg nem is vagyok teljesen normalis , jon az ugyeletes doki , hatvanhatszor elkerdezi , hogy ki a kezeloorvosom ,toltogeti a korlapokat , de mar nagyon sokaig, mig vegre leesik : "hat , ha a doktor ur elvallalna ..." mondom ,  mire prittypratty , lap kitoltve , noverke , intezkedes , vernyomasmeres , minden megindult.

Penzt nem tudtam neki adni ,mert nem volt nalam , de eleg nyomorult erzes volt.

Előzmény: Törölt nick (164)
Nagulnov Creative Commons License 2006.09.01 0 0 178

Tudom, hogy rémhírterjesztés rulez, de egy kis szerénység még neked sem ártana...

Itt reklamálhatsz - a rémhírterjesztéses cuccban. Bemásoltam egy cikket/nyilván a hiradójukban is ezt adták le.

Nem lesz ingyenes gyógyszer
RTL Klub Híradó - Hegyi Nóra
2006-08-30 08:17:22

Előzmény: John Doe3 (176)
John Doe3 Creative Commons License 2006.09.01 0 0 177
Ebben viszont kénytelen vagyok egyetérteni.
Előzmény: Törölt nick (64)
John Doe3 Creative Commons License 2006.09.01 0 0 176
Csak hogy a sok okosságot egy kicsit helyretegyük: már ma is kell fizetni, ha beutaló nélkül mész szakorvoshoz. És mit tesz Isten, pont annyit, amennyit írtál, azaz 2500 Ft-ot. Tudom, hogy rémhírterjesztés rulez, de egy kis szerénység még neked sem ártana...
Előzmény: Nagulnov (20)
John Doe3 Creative Commons License 2006.09.01 0 0 175
Türelem rózsát terem. Utána visszamenni, lebuktatni. Az ilyen megérdemli.
Előzmény: Törölt nick (173)
John Doe3 Creative Commons License 2006.09.01 0 0 174
Nem három szoba volt az? (Ha viccesen kérdeztem volna, akkor nyilván "2 szoba, 3 gyerek, 4 kerék, 5 karika")
Előzmény: Törölt nick (90)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.31 0 0 173
Haveri körömből cukorbeteget az orvos - a kúra után már összecsomagolva - egyszerűen nem engedett kimenni az ajtón. Addig állt ott, amíg nem fizetett....
Előzmény: mamicska (169)
glad Creative Commons License 2006.08.31 0 0 171

Te most ezzel mi a bajod?

Lényegében ami költésgvetésre hatással van az a "folyó állami kiadások" ha erre nem költ az állam az költségvetési hiány lesz.

Ezzel szemben a "hosszú távú fejlesztések" nem csökkentik azonnal aköltségvetési hiányt.

Honnan van ez az idézet?

Előzmény: főnixmadárka (170)
főnixmadárka Creative Commons License 2006.08.31 0 0 170

Íme egy üjabb ordas hazugságuk leleplezése! Ugye emlékszünk annak idején azt hazudták a repülőtér eladásából befolyt bevétellel az államadósságot csökkentik.

Budapest Airport: csak 200 milliárd forint hosszú távú fejlesztésre

Kérdésre válaszolva Kovács Árpád elmondta: a számvevőszéki ellenőrzések arra is rávilágítottak, hogy a Budapest Airport privatizációs bevételéből csupán mintegy 200 milliárd forintot fordítottak hosszú távú fejlesztésekre, állami beruházásokra, a bevétel döntő részét folyó állami kiadásokra költötték el, ahelyett, hogy ezzel az államadósságot csökkentette volna a kormány.

mamicska Creative Commons License 2006.08.31 0 0 169
szerencséd volt, hogy nem az én orvosommal találkoztál, aki a műtét után egy héttel telefonált, hogy kellene már a pénz másik fele is.El is jött érte!!:-))
Előzmény: Törölt nick (160)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.31 0 0 168
Bocs, a címzés mellément.
Előzmény: Törölt nick (162)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!