Szerintem is összenépi ámítás áldozatai lettük, mert itt nincs vizitdíj, meg ilyes dolgok.
Nincs itt bevezetve semmilyen vizitdíj, csak kicsit megtréfálják a maszoposok a szadesszal az élen a fidesznyikeket, hiszen megigérte Gyurcsány úr, hogy nem lesz vizitdíj, s milyen szépen és ügyesen rápirított OV-re, aki semminek sem tud örülni.
Hétfőn biztos visszavonják ezt az egészet, mert csak tréfálkoznak itt a népekkel, ugynúgy, mint ahogy azt a törvényt is milyen ügyesen visszavonták, amely az ötéves adócsökkentés ütemtervét tartalmazta.
Én nem is hiszem, hogy lenne vizitdíj, annyira bízom a maszopban és a szadeszben.
Értsem úgy, hogy pl. ha egy olyan gyógyszert kell feliratnom, amit csak és kizárólag a szakorvos írhat fel, szakrendelésen (ja, s vagy magánrendelésen), de ez a mozzanat csak a legritkább esetben jár vizsgálattal, akkor én majd ezért is szurkoljak le 600.-/alkalom???????????
PL. ha feliratnám az egyébként 5000 forintos fogamzásgátló tabletám?????????
Gyurcsán szerint eddig ingyen volt az egészségügy.
Miért van így Fleto eltévedve? Tőle nem vonnak TB-t? Bizony lehet mert azt hogy így nyíltan belenézve a kamerákba a pofánkbahazudik - ezt nehéz feltételezni egy miniszterelnökről.
Sziasztok!
Szerintem, ha végigvesszük, hogy ki mindenki kivétel, könnyen belátható, hogy egy átlagos körorvosnak, egy átlagos napon lesz kb. két vizitdíjas betege, mert azok csak egy évben kétszer mennek orvoshoz, amikor influenzásak! Hogy ezért megéri-e kiépíteni az egész rendszert, az kérdéses!
Aggl.
Pont most mesel egy mami az ATV-n hogy amikor a hasznalt gyogyszereket le kellett adni , tobb tonnanyi gyogyszer jott ossze , ezert vezettek be a 300 Ft-ot , hogy ne irassanak fel annyit( mert a szomszedasszony is azt szedi)
Konyorgom, hat tessek az orvost eloszedni aki feleslegesen irja fel a gyogyszereket, a masik meg az , hogy adjanak ki annyit a betegnek , amennyire szuksege van , ne kelljen 15 szem miatt huszat megvenni , mert csak olyan kiszerelesben van!
Töröljék el TB-sarcot, akkor kötök magánbiztosítást és nem kell fél nap várakozás után 300 Ft-ot perkálnok a hálapénzt MELLETT! Mocskos tetűfészek népnyúzó szarrágó féreg banda!
"Elnök úr, kérnék öntől valammi szívességet. Most. Itt. Ezt a nagyon buta és igaztalan kampányt, hogy itt valaki gyógyszer felírási díjat akar bevezetni, legyen olyan kedves vonja vissza....
... nem akarhat igaztalan módon, nem igaz vádakkal választást nyerni.
Nem igaz vádakkal választást nyerni az nem igaz országhoz vezet. Önnek van befolyása. Én most mondom önnek ez nem igaz..."
"Kozted meg egy kutya kozott van egy apro kulonbseg."
Hús-hús. Vágni, varrni ugyanúgy kell. Én azt mondom, hogy a műtét ára 10.000 Ft, mert ennyiből egy orvos megcsinálja. Meg tudja csinálni. Hogyan ugrik meg ez a költség ENNYIRE a humán ellátásnál?
A paráról nem is szólva. Egy állatorvos tudása összemérhető egy emberorvoséval. Ő miért ennyivel olcsóbb?
Fexem az agyon az egyik Bp-i korhazban , vasarnap, szombat este vittek be , balesettel , meg nem is vagyok teljesen normalis , jon az ugyeletes doki , hatvanhatszor elkerdezi , hogy ki a kezeloorvosom ,toltogeti a korlapokat , de mar nagyon sokaig, mig vegre leesik : "hat , ha a doktor ur elvallalna ..." mondom , mire prittypratty , lap kitoltve , noverke , intezkedes , vernyomasmeres , minden megindult.
Penzt nem tudtam neki adni ,mert nem volt nalam , de eleg nyomorult erzes volt.
Csak hogy a sok okosságot egy kicsit helyretegyük: már ma is kell fizetni, ha beutaló nélkül mész szakorvoshoz. És mit tesz Isten, pont annyit, amennyit írtál, azaz 2500 Ft-ot. Tudom, hogy rémhírterjesztés rulez, de egy kis szerénység még neked sem ártana...
Haveri körömből cukorbeteget az orvos - a kúra után már összecsomagolva - egyszerűen nem engedett kimenni az ajtón. Addig állt ott, amíg nem fizetett....
Íme egy üjabb ordas hazugságuk leleplezése! Ugye emlékszünk annak idején azt hazudták a repülőtér eladásából befolyt bevétellel az államadósságot csökkentik.
Budapest Airport: csak 200 milliárd forint hosszú távú fejlesztésre
Kérdésre válaszolva Kovács Árpád elmondta: a számvevőszéki ellenőrzések arra is rávilágítottak, hogy a Budapest Airport privatizációs bevételéből csupán mintegy 200 milliárd forintot fordítottak hosszú távú fejlesztésekre, állami beruházásokra, a bevétel döntő részét folyó állami kiadásokra költötték el, ahelyett, hogy ezzel az államadósságot csökkentette volna a kormány.
szerencséd volt, hogy nem az én orvosommal találkoztál, aki a műtét után egy héttel telefonált, hogy kellene már a pénz másik fele is.El is jött érte!!:-))