Köszönjük meg Gyurcsányéknak az orbitális átverést, szavazzunk immár helyesen, ne legyen önkormányzat ahol szoclibek uralkodnak, mert ne felejtsük el ez az adócsökkentés kormánya. Ha végre rájöttél mekkora palimadárnak néztek ixelj bárkire csak ne rájuk.
megint másban ott ül a vészkorszak közvetlen vagy közvetett emléke és ma is retteg, feledné, eltussolná az egészet, ha lehetne, ha nem emlékeztetné rá minden nap valami...
Ez volt a többség a rendszerváltozásig. Szerintem most már a mimikrihez ragaszkodó ateisták kevesen vannak.
Ez sokkal bonyolultabb kérdés, mint általában a kisebbségeké; hiszen van, aki csak vallásaként kívánja megélni (asszimilálódik); van aki éppen ez ellen lázadna, esetleg már ateista és nemzetiségének tekinti (hiszen van anyaország); megint másban ott ül a vészkorszak közvetlen vagy közvetett emléke és ma is retteg, feledné, eltussolná az egészet, ha lehetne, ha nem emlékeztetné rá minden nap valami...
Októberben kisebbségi önkormányzatokat is választunk.
Igen, nehéz 1000 embert összedni, akik vállalják önmagukat. Ezért minden tiszteletem azoké a kisebbségeké, akik néhány tucatnyian is szívesen vállalják a nemzetiségüket.
De az októberi választások nem a kesebbségekről szólnak, hanem a helyi önkormányzatokról... Megindult a megyei önkormányzatok leépítése, a régiók nem fognak létrejönni. Sokmilliárd EU-s támogatás úszik el, a kormány erőszakos politikája miatt. 2010-ben mi lesz az ígéret a jobb létre? A jobblétre szenderülés?:)
Nem fogom kimoderáltatni magam miattad. A cigányok és a németek bizonyosan többen vannak, tehát a "második" bizonyosan nem helytálló. A rendszerváltáskor a zsidó vallási közösségek kívánságára maradt el a felsorolásuk az alkotmányban, a mostani kezdeményezéshez pedig ezer aláíró kellett volna, de ez nem jött össze. Magam nem vagyok zsidó, a finomabb részleteket nem ismerem, keresgélj a zsidó honlapokon.
"Szálasi Ferencet egy hadnagy vezette járőr, azonnal letartóztatta és elvitte. Két államtitkára, Szögi Géza és Budinszky, vele együtt került őrizetbe."
A minisztériumi titkárokat békén hagyták, pedig milyen érdekes hatása lett volna az 50 évvel későbbi politikára.
Te nekem ni csinálj programot. Elsején egyébként sem jön el az igazság napja. Ha a maszop nyer sok helyen, akkor nyilvánvalóan csaltak. Tudod láncsazavazás, ingyen bableves stb. Ha a fideszesek nyernek akkor meg pláne, hogy csalás.
Tudod otthon a kerülti polgármester MSZP-s, az önkormányzati képviselőm meg Fidesz színekben indult/indul. Mindekettővel elégedett vagyok. A maga területén mindkettő jól dolgozik. Én azt szeretném, ha maradnának.
Sajnálom, ha magadból indulsz ki... Ez az első nickem itt. Viszont elég sok mindent elolvastam a fórumon, ezért eléggé világosan kiszűrtem már a bértollnokokat.
Én csak azt tudom kérni a fidesznyilasoktól mint Majakovszkij, ismeretesen súlyos tüdőgyulladásában - melyben hirtelen meghalt - élete utolsó szavaiként: elvtársak, ne lőjetek!
"Aztan megint olyan kussba mentek,mint az orszaggyulesi utan.Tuzes fal azota sem mert elobujni.vagy csak mas nev alatt."
Ahogy elnezem a tuzes fali topikok nyitasat most smafu nev alatt nyomul (elotte meg Torvell)
Egyebkent igazad van, egyetlen egy hozzaszolasa volt aprilis 5 ota :-))) Vegulis vagy 5(!) ilyen topik nyitasa utan meg is ertem ! :-)))
Ápr.09. a dübörgő sírás napja tüzes fal válasz | vissza a topikba 2006.03.29 08:25:46 (180) 7,8%-os munkanélküliség, többek között ez is megalapozza az mszp bukását