Keresés

Részletes keresés

Albán Creative Commons License 2006.09.03 0 0 36
Bár az idő a hely nem helyénvaló, habár a partnerségi viszony felmentést adhat de hát a gerjedelem is korlátozott térben és időben aki meg alulszabályzott annak úgy kell
Előzmény: Törölt nick (34)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.02 0 0 34

Ha valakit megkefélnek a Hősök Terén az nem jóó ha valakit egy bútorboltban az sem

Partnere válogatja:)

Előzmény: Albán (27)
Albán Creative Commons License 2006.09.02 0 0 33
Azok jók csak az a bajom hogy túlpolitizáltak attól pedig csalánkiütésem van
Előzmény: Törölt nick (32)
tbando Creative Commons License 2006.09.01 0 0 30
Valószínűleg sejthettem. Ezt a két helyet ugyanis kihagytam.
Előzmény: Albán (27)
tbando Creative Commons License 2006.09.01 0 0 28
Ha így értelmezed, nagyon egyetértek. De Popper Péter nem így értette. Hanem, hogy a suszter maradjon a kaptafánál. Ami életbölcsességnek príma, politikai-társadalmi célnak viszont katasztrófa.
Előzmény: Terra Kotta (23)
Albán Creative Commons License 2006.09.01 0 0 27
Ha valakit megkefélnek a Hősök Terén az nem jóó ha valakit egy bútorboltban az sem hát a helyesség ettől lefelé kerekedik
Albán Creative Commons License 2006.09.01 0 0 26
Jöhetne egy bölcsészféle aki mint mindig valamiféle értékrendi aukciót rendezne mint ami Helyes Mint ami Helytelen tényleg mi az esztétikában a helyes  Bölcsészek nosza!!!!!
Előzmény: Terra Kotta (23)
Albán Creative Commons License 2006.09.01 0 0 25
Ha így gondolod legyen csak egy  a baj miként tudnád megfogni azt ami a fletóizmus
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.01 0 0 24
Pl. a fletó sincs még a sitten.
Terra Kotta Creative Commons License 2006.09.01 0 0 23

Azt gondolom, hogy azt,  hogy "semmi nincs a helyén", úgy is megfogalmazhatjuk, hogy szétzilálódott az értékrendünk.

Előzmény: Albán (22)
Albán Creative Commons License 2006.09.01 0 0 22
Tudjátok azért szeretném ha ez a topik menne mert a zsigeri materialízmusból kvára elegem van, meg mert annyiszor lehülyéznek a másképp koptatott fogaskerekek miat
Albán Creative Commons License 2006.09.01 0 0 21
A mai elit azt hiszi hogy a tényeket belémártjuk mint valami elektródát a valóság elektrolítjába s a hőnóhajtott rész kicsapódik a felületen s ez a volódíság csak ha egy fanyalgó értelmiségi megkaparja azt hááát 
Előzmény: Aragorn (20)
Aragorn Creative Commons License 2006.09.01 0 0 20
A humán szféra kis hazánkban a béka segge alatt van, merthogy mindenki azt hiszi, ehhez nem köll érteni. Nézd meg a tanár-, bölcsész-, szociológusképzést, gyalázat!
Előzmény: tbando (18)
Albán Creative Commons License 2006.09.01 0 0 19
erre mondják az okosok, hogy a helyi politika a gyakorlóterep az országos politika előtt de hangsúlyozom nem a politika mint valami a fontos hanem a jelenség amely különösen körbelengi az egyént aki sincs mindig a helyén
Előzmény: tbando (18)
tbando Creative Commons License 2006.08.31 0 0 18

Hm. Erre nem gondoltam.

De visszatérve PP-re. A témafelvetés számomra azért érdekes, mert nem először találkozom azzal, hogy virtuóz elméleti szakemberek, ha a valóban kiváló meglátásaikat megpróbálják működtetni, akkor abból általában istentelen baromságok születnek, vagy születnének. Ez játszódott le pár perc alatt PP fejtegetései során: volt egy szvsz zseniális meglátása, majd javasolt az alapján egy garantáltan becsődőlő gyakorlati célkitűzést.

Analóg példa a fentiekre Vekerdy Tamás kiváló gyermekpszichofejlődési megállapításai és az azokat kellő távolságtartás nélkül figyelembevevő Magyar Bálinti oktatáspolitikánk. De sorolhatnánk vég nélkül.

Közös tanulságuk e jelenségnek, hogy a redukált modellekkel nyert megállapítások átültetése a soktényezős gyakorlatba külön tudomány.

A műszakiak ezt tudják. Ők már megtanulták, hogy célszerű szigorúan ragaszkodni a labor-pilot-gyakorlat lépcsőfokokhoz. A társadalmi szférában sem ártana.        

Előzmény: Albán (17)
Albán Creative Commons License 2006.08.31 0 0 17
Egyébként a topik azért nyilt, hogy a politikán túl filozófiai, etikai, esztétikai kategóriaként is közelítsünk......hiszen a helytelen vagy a helyes szó is erről a tőröl ered?
tbando Creative Commons License 2006.08.30 0 0 16
Ügyes válasz. Most aztán nem tudom, hogy vitatkozzak-e veled vagy egyetértsek.
Előzmény: Albán (15)
Albán Creative Commons License 2006.08.30 0 0 15
Igen a lánglélek sokszor csak akadály én sem tervezek hidakat mert nem vagyok hozzáértő, ha lehet nem hazudok pláne olyan kérdésben amiben nem vagyok kompetens mert abból csak a hülyeség derül ki.
Előzmény: tbando (13)
Albán Creative Commons License 2006.08.30 0 0 14
Lám lám megint nem tudsz más véleményt tolerálni, az agyammal semmi baj úgy érzem hogy nem érted miről van szó, nem csak politikai dolgokról van itt szó, hanem arról ami a legnagyobb baj hogy abba is beleszólsz amiről fogalmad nincs nem vagy olyan platformon ahonnan beszélni tudnál hát ez a topik témája.....
Előzmény: Törölt nick (11)
tbando Creative Commons License 2006.08.30 0 0 13

Ez még akár igaz is lehet, de nem tudom mit szólna, ha az általa javasolt "Legyen minden a helyén"-t úgy kezdődne, hogy nem hívják meg az ilyen vitákba. Ami egyébként nem lenne szerencsés, mert az indító gondolata nagyon találó volt, miszerint a tüzijáték körüli kormányzati impotencia ugyanannak a hozzáállásnak a megnyilvánulása, amit nap nap mint elszenvedünk a különböző hivatalokban, üzletekben, szolgáltatások igénybevételénél. Jellemző, hogy e nézetével magára maradt.

Előzmény: Albán (-)
Boldog ember Creative Commons License 2006.08.30 0 0 12
Nem kéne, de csinálják! Hülyék lennének nem tenni, ha szabad!

Nézd meg hova jutott az ország a rendszerváltás óta, és hova politikusaink!
Előzmény: Aragorn (9)
Somoza Creative Commons License 2006.08.30 0 0 10
Bizony,bizony. Egyesek nincsennek kötélen , börtönben , karón , zártosztályon , vagy otthon. Mind itt büdösiti a levegőt.
Aragorn Creative Commons License 2006.08.30 0 0 9

Egyrészt honnan tudod?

Másrészt, mér kéne tovább lopniuk?

Előzmény: Boldog ember (8)
Boldog ember Creative Commons License 2006.08.30 0 0 8

Nem jó, ott nincs mit lopni!
Előzmény: Aragorn (7)
Aragorn Creative Commons License 2006.08.30 0 0 7

Mér, szerinted ott a helyük, ahol most vannak?

Én tudnék nekik valóbbat is... Vác, Markó, stb.

Előzmény: Boldog ember (4)
ooloo Creative Commons License 2006.08.30 0 0 6
Senki nem él örökké (talán még ooloo sem)! :-)
Előzmény: wizes (3)
Profán Béni Creative Commons License 2006.08.30 0 0 5

egyszerűen megfogalmazva a suszter nem marad a kaptafánál.

Bőőőőzony. Inkább elmegy városatyának :)

Előzmény: Albán (-)
Boldog ember Creative Commons License 2006.08.30 0 0 4

Nana, azért a tolvaj politikusaink mind a helyükön vannak!
wizes Creative Commons License 2006.08.30 0 0 3

OOOOO))))

Mindkettő!!

09:44:50

Tehát elhalálozási sorrendbe tette!

Vigyázz veremtár!

Te vagy előbb!!!

Nna!

;<))

Előzmény: ooloo (0)
ooloo Creative Commons License 2006.08.30 0 0 2
 ;-)
Előzmény: wizes (1)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!