- Ha ledobnak egy atombombát, eltűnnék én is és a műlábam is.
Ha neutronbombát dobnak le, csak én tűnnék el, s a műlábam megmaradna.
De ez milyen szörnyű bomba lehetett, hogy csak a műlábam tűnt el ?
A parafutónő bebiceg be az edzésre.
Kérdi tőle az edzője:
- Te mi történt, hogy igy sántítasz?
- Á ne is kérdezd. Kint voltam a lóversenyen, lehajolok hogy megkössem a cipőfűzömet az új műlábamon, ekkor a hátamra ugrott egy zsoké.
- És mi lett ??
- Mi lett volna, harmadikok lettünk!
Együtt mennek a sánta, a vak és a parafutónő. Egyszercsak találkoznak Jézussal. Megszólítja a sánta: - Jézus, gyógyíts meg! Jézus megérinti és láss csodát, a sánta eldobja a mankót és szalad. Megszólal a vak is: -Jézus, gyógyíts meg! Jézus a vak vállára teszi a kezét, mire az eldobja a szemüvegét és lát. Ezután Jézus a parafutónőhőz fordul, mire az hátraugrik: -Jézus, nehogy hozzám érj, éppen most kaptam új műlábat!
Két brit parafutónő fát vág az erdőben. Este letelepednek a tábortűz mellé.
Egy darabig üldögélnek, majd megszólal a fiatalabb: - Van magának másik műlába? - Van. Ezután megint csönd van egy darabig, majd megint a fiatal szólal meg:
- Akkor ez hadd égjen...
A repülőút során elveszett Kate Horan, a jövő heti hollandiai világbajnokságra készülő új-zélandi parafutó műlába.
A női 100 m korábbi világcsúcstartója hazájából repült London érintésével Amszterdamba, és a terrorfenyegetés miatti szigorítás következtében csomagként kellett feladnia az 5000 eurót (1,35 millió forint) érő speciális végtagot, amelynek nyoma veszett a brit fővárosban.
"A British Airwaysnél csak annyit mondtak, hogy fogalmuk sincs, merre lehet, mert legalább 20 ezer poggyász vesztegel a Heathrow légikikötőben" - panaszkodott az atléta, aki már megkérte az előállító céget, hogy készítsen neki egy másik mesterséges lábat.