Igen, és ha a nagyanyádnak töke lett volna, akkor ő lett volna a nagyapád... (:-)) De komolyan, honna veszed ezeket? Történelmietlen kérdés a "mi lett volna, ha..." (Gondolatkísérlet: mi lett volna, ha Hitlert egy rabbi fogadja örökbe?) Azt nem fogjuk megtudni, hogy mi lett volna, ha 2002-ben a Fidesz nyer. Szvsz a mostani helyzet elemzése sokkal fontosabb. Miért jutottunk ide? Hogyan lettünk eminensből sereghajtók? És miért szavazott a többség mégis azokra, akik az országot tönkre tették? Csak tudatlanságból? Vagy ennyire hatásos a ballib hazugsággépezet?
Ha orbán maradt volna 2002.-ben már az összes arrogáns fidesznyikes talpnyaló miliárdos lenne! Az országot meg "kiutálnák" Európából mint amire most a Szlovák kormány aspirál!!!DDD A nyomor meg még nagyobb lenne , mint dicső északi szomszédunknál!
Rendben, hogy most bánod. De _akkor_ miért hittél nekik, ez az alapkérdés. Hazudtak, csaltak már a 2002-es választásokon (láncszavazás, több kamionnyi hamis plakát emlegetése) és azóta is folyamatosan. Hamis adatokat küldtek az EU-nak, le is buktak többször. Visszatartották a jogos kifizetéseket, hogy ideig-óráig kozmetikázzák a költségvetést. Rohamosan nőt a munkanélküliség, pedig az ellenkezőjét ígérték. Minden független elemző megmondta, hogy sokkal rosszabb az ország állapota, mint amilyennek hazudják. Ezeket lehett tudni. Miért dugtad homokba a fejed? Tanulságos lenne, ha kifejtenéd. Nem vagy egyedül, tömegesen pártolnak át az MSZP szavazói a jobboldalhoz. Nagyon megszívtuk és sajnos nemcsak Ti.
Oda bizony, mert hülye voltam és megtévesztett. Gondútam ekkorát nem hazudhatnak hiszen törvénybe is foglalták az adócsökkentést, oszt mégis ekkorát hazudtak, meg mégnagyobbat.
Ha nem vetted volna észre a sokezter topik elenyésző hányada marad csak fenn. Ez nem érv, miért kéne ennek fennmaradnia. Én kinyilvánítottam a többit az idő elintézi.