Keresés

Részletes keresés

Bukephallosz Creative Commons License 2007.01.22 0 0 5

Qrva felesleges volt ám menekülni!

Ott volt -e a hozzászóló?

Nekem pl egy komcsik által spórolósan támogatott (felújitásnak csak a 10%át se küldték meg támogatási összegként nekik)templomról az Erzsébet-hid pesti hidföje mellettt,több darab cserép eltalálta hátamat,nyakamat,fejemet...vizzel kevert port lélegeztem be vagy 10-15percig,a tüdömben maradt,máig váratlanul felköhögök...továbbá szinte az összes cserép leesett a térre,ha onnan nem menekülünk el,nem irnék már ide...tudom sok szivtelen sátánszolgája szemét ballibocsok álbaloldali tökésbarát szoclibállat fehérjehalmaz (kinek nem inge ne vegye magára, a pénzért ide iróknak és bérhozzászóló MaSzoP-dicsöitöket irtam,

meg az ÁVH/NBHsok egyes elemeit)örülne ha nem lennék itt hanem meghaltam volna ott,de KAPASZKODJATOK MEG!VAN ISTEN ÉS MEGMENTETT ENGEM,mERT TERVEI VANNAK VELEM!

valószinüleg nem az hogy a sátánbérencek vörös-kék oldalát erösitsem,

hanem hogy az IGAZSÁGot felfedjem,és megvédjem valahogy a becsületes dolgozó magyar embereket,AKIKNEK A VÉRÉBÖL A BANKÁRKORÁNY KÖZTÖRVÉNYES BÜNÖZÖI

ÉLNEK ÉS DÖZSÖLNEK és TOVÁBB KIÁRUSITJÁK A MARADÉK,IGY IS TÚL KEVÉS NEMZETI VAGYONT!

Előzmény: alfredoo (4)
alfredoo Creative Commons License 2006.08.22 0 0 4

ld

1., azt nem ertem hogy miert tapossak egymast az emberek halalra amikor az alternativa az hogy alaposan borig aznak. amugy igy is alaposan borig aztak tehat vegul is a halalrataposas ertelmesen teljesen indokolatlan volt.

2., en is ezen a tsunami hasonlaton gondokodok. irtozatos nagy tragedia volt a tsunami. utoelete megsem tunik ilyen gusztustalannak, legalabbis nem hallottam hogy a partok a masik partnal keresnek a felelost. pedig ott is voltak erdekes dolgok. azota volt egy par hamis tsunami riasztas, gondolom az emberek szep lassan hozzaszoknak a tsunamis riasztasokhoz.

3., a rendorseg probalkozasat hogy a nepet a helyen tartsa mindenkeppen hianyolom. a problemak nagy reszet a menekules okozta es az eso elott felesleges volt menekulni. raadasul nem tudom hogy a sebesulesek szama nagyobb vagy kisebb lett volna ha a nep a helyen marad?

Előzmény: Törölt nick (2)
taltam Creative Commons License 2006.08.21 0 0 3
Ha elég erős az ernyő, Mary Poppins-wannabeként csodálhattuk volna meg.
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.21 0 0 2
Úgy megnéztelek volna tegnap, mit kezdesz egy ernyővel.
Előzmény: Janóbá (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.21 0 0 1
Zsoldos Creative Commons License 2006.08.21 0 0 0
Így van! A 0 nem véd. :)
Janóbá Creative Commons License 2006.08.21 0 0 topiknyitó

Esőben eresz alá kell állni és nem fa alá!

Ha esik az eső vigyél esernyőt!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!