Köszönöm mindenkinek a kedves segítséget: egy KIA Sorento 2,5 Premium A/T Leather lett a nyertes, némi optikai csicsával kiegészítve... A chip-tuningon még gondolkodom...
A hátsó sorra gondoltam. El kéne férnie 2 gyermekülésnek meg egy teljes felnőttnek... Elöl hibátlan. No meg nem akarlak megbántani, de a márka presztísze nem a legjobb; korántsem az autóval van gond, az szuper, megbízható, hanem a tulajok egy hangos töredékével...
Ellenben vezettem kicsinység a KIÁt. Brutál élmény; felvittek egy olyan dombra, amit én nem vállaltam, sőt, ki akartam szállni, h legyen valaki, aki darut tud hívni a felborult autóhoz :-)))) Hörgés nélkül felsétált...
X3 mat ajánlanám
Belül nagy , keveset fogyaszt , van már automata is , 10millától indul
Jó értéktartás , nem lopják , nincs szélzaj , óriási csomagtartó
Köszönet az alaposságodért. Ár okán valszeg kiesnek néhányan no meg francia és olasz autót nem veszek (elnézést a rajongóktól, ez a fejlövésem), a RAV4 nem tecc.
Maradtak: Honda CR-V, HR-V Hyundai SANTA FE, Tucson Kia Sportage, Sorento Land Rover Freelander Nissan X-Trail, Pathfinder SsangYong Korando, Rexton
Ezek közül valamiért a KIÁk jönnek be leginkább...
Audi Allroad, Q7 BMW X3, X5 Honda CR-V, HR-V Hyundai SANTA FE, Tucson Jeep Cherokee, Grand Cherokee Kia Sportage, Sorento Land Rover Freelander Mercedes ML Nissan X-Trail, Pathfinder Renault Megane Scenic RX4 SsangYong Korando, Rexton Toyota RAV4 VW Touran, Touareg Volvo XC90
A gyártó honlapján adottmarka.hu meg lehet nézni a felszereltséget, meg a csomagtartó méretét, A Honda CRV pl nincs automata váltóval, és a csomagtartó sem szokott konténernyi lenni ezeknél.
Ez meg egy hasznos oldal, itt lehet megnézni másnak hogy jöttek be ezek az autók:
Kedves Hozzáértők és Érdeklődők, a segítségeteket kérem, mivel zöld vagyok a témában. Vidékre költözés és tervezett gyakori túrázás okán vennék egy szabadidő-autót, melynek az alábbi paramétereknek kéne megfelelnie:
- kényelem: 3 felnőtt + 2 gyermek (gyerekülésben) + csomagok elhelyezése akár 700+ kmes útra térd- derék- és mindenféle fájás nélkül - hobbi/zsúrpubi terepjárási képességek: bírja a budapesti utakat és a földutaktól se rettenjen meg. szántásba, mezőre, úttalan utakra nem tervezem a használatát - (kapcsolható) 4x4 - dízelt igyék - legyen automata váltóra lehetőség, mert lusta vagyok