Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Gróf Úr Creative Commons License 2006.09.16 0 0 12
Köszönöm mindenkinek a kedves segítséget: egy KIA Sorento 2,5 Premium A/T Leather lett a nyertes, némi optikai csicsával kiegészítve... A chip-tuningon még gondolkodom...
Piri Creative Commons License 2006.08.15 0 0 11
Az X3 1 cm rel keskenyebb hátul mint a Kia!
Előzmény: Gróf Úr (10)
Gróf Úr Creative Commons License 2006.08.15 0 0 10
A hátsó sorra gondoltam. El kéne férnie 2 gyermekülésnek meg egy teljes felnőttnek... Elöl hibátlan. No meg nem akarlak megbántani, de a márka presztísze nem a legjobb; korántsem az autóval van gond, az szuper, megbízható, hanem a tulajok egy hangos töredékével...

Ellenben vezettem kicsinység a KIÁt. Brutál élmény; felvittek egy olyan dombra, amit én nem vállaltam, sőt, ki akartam szállni, h legyen valaki, aki darut tud hívni a felborult autóhoz :-)))) Hörgés nélkül felsétált...
Előzmény: Piri (9)
Piri Creative Commons License 2006.08.15 0 0 9
kicsinek? 192 cm vagyok és nekem sem kicsi Sőt a csomagtartója nagyobb mint az X5 nek!
Előzmény: Gróf Úr (8)
Gróf Úr Creative Commons License 2006.08.15 0 0 8
Szép állat, néztem, de kicsinek tűnt belül. A KIA Sorento most a nagy esélyes, megyek is tesztvezetni egyet estefele... Kíváncsi vagyok erősen :-)
Előzmény: Piri (7)
Piri Creative Commons License 2006.08.15 0 0 7
X3 mat ajánlanám Belül nagy , keveset fogyaszt , van már automata is , 10millától indul Jó értéktartás , nem lopják , nincs szélzaj , óriási csomagtartó
Wicked Belzebub Creative Commons License 2006.08.15 0 0 6
HR-V kicsi, CR-V-t ajánlanám, meg van belőle dízel is, csak autómata váltó nincs dízellel. A Honda nem csinál dízel autómata párosítást
Előzmény: Gróf Úr (5)
Gróf Úr Creative Commons License 2006.08.15 0 0 5
Köszönet az alaposságodért. Ár okán valszeg kiesnek néhányan no meg francia és olasz autót nem veszek (elnézést a rajongóktól, ez a fejlövésem), a RAV4 nem tecc.

Maradtak:
Honda CR-V, HR-V
Hyundai SANTA FE, Tucson
Kia Sportage, Sorento
Land Rover Freelander
Nissan X-Trail, Pathfinder
SsangYong Korando, Rexton

Ezek közül valamiért a KIÁk jönnek be leginkább...
Előzmény: evil1023 (3)
Gróf Úr Creative Commons License 2006.08.15 0 0 4
Köszönöm a tippet.
Előzmény: BlueFazer (1)
evil1023 Creative Commons License 2006.08.15 0 0 3

Kábé ezek vannak:

Audi Allroad, Q7
BMW X3, X5
Honda CR-V, HR-V
Hyundai SANTA FE, Tucson
Jeep Cherokee, Grand Cherokee
Kia Sportage, Sorento
Land Rover Freelander
Mercedes ML
Nissan X-Trail, Pathfinder
Renault Megane Scenic RX4
SsangYong Korando, Rexton
Toyota RAV4
VW Touran, Touareg
Volvo XC90

A gyártó honlapján adottmarka.hu meg lehet nézni a felszereltséget, meg a csomagtartó méretét, A Honda CRV pl nincs automata váltóval, és a csomagtartó sem szokott konténernyi lenni ezeknél.

Ez meg egy hasznos oldal, itt lehet megnézni másnak hogy jöttek be ezek az autók:

http://totalcar.hu/nepitelet/

Előzmény: Gróf Úr (2)
Gróf Úr Creative Commons License 2006.08.15 0 0 2
Még nekem is :-(

Szóval itt leginkább típus-ajánlásokat várnék, mit is kéne közelebbről megvizsgálnom...
Előzmény: Törölt nick (0)
BlueFazer Creative Commons License 2006.08.15 0 0 1

http://www.volvocars.hu/modelsMY07/xc70/

185LE-s, 400Nm-es dízelmotor és lehet ótómata váltóval is kérni.

Gróf Úr Creative Commons License 2006.08.15 0 0 topiknyitó
Kedves Hozzáértők és Érdeklődők, a segítségeteket kérem, mivel zöld vagyok a témában. Vidékre költözés és tervezett gyakori túrázás okán vennék egy szabadidő-autót, melynek az alábbi paramétereknek kéne megfelelnie:

- kényelem: 3 felnőtt + 2 gyermek (gyerekülésben) + csomagok elhelyezése akár 700+ kmes útra térd- derék- és mindenféle fájás nélkül
- hobbi/zsúrpubi terepjárási képességek: bírja a budapesti utakat és a földutaktól se rettenjen meg. szántásba, mezőre, úttalan utakra nem tervezem a használatát
- (kapcsolható) 4x4
- dízelt igyék
- legyen automata váltóra lehetőség, mert lusta vagyok

Segítségeteket előre is köszönöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!