Porsche 924. Eredetileg kicsit rendbekapjuk, és "lesz egy szép, szaladgálós autója a lányomnak" projektnek indult, csak közben elszállt. A barátom, aki csinálja, egy szintet ismer, az OT-t. Csak emiatt kicsit megrendült az anyagi helyzetem, mert ez már nem az a kategória, amit egy egyetemista a megspórolt pénzéből, és a diákmunkából finanszírozni tud.
Be szoktam nézni, csak idén még nem mentem egy métert sem Tökömtuggyával, úgyhogy nem volt mit írnom. Valami van a kuplunggal, és nem jutottam vele semmire, tréler plusz szervizre meg nem volt pénzem egy másik projekt miatt.
Visszajöttem kicsit olvasgatni, aztán, ha már itt voltam, megnéztem, hová ment fel a lejjeb taglalt, MGB alapú Ferrari replika ára. 313 000 dollár lett, szinte ingyé' van. :-)
Legyünk pozitívak! Örüljünk, hogy nekünk még van. (A gyerekeinket meg már úgyis kitiltják az utakról a benzines szarainkkal, már ha egyáltalán lesz még benzin a gyógyszertáron kívül.)
Igazából nem feltétlen szeretném lecserélni, inkább azért kell mert mióta kijött a szalonból azóta minden doksija és számlája megvan az autónak és egy régebbi képen ilyen hűtőrács volt rajta amit azóta lecseréltek. Inkább azért kellene ha egyszer vissza akarom alakítani gyárira akkor legyen egy a polcon.
Balos műszerfalat találtam máshol is, van egy faszi aki felújítja őket és becseréli a régit, akár jobbost balosra.
De itt is az a helyzet mint a hűtőrácsnál, nem feltétlen akarom átalakítani, de beszerezni szeretném ha egyszer kell.
Képeket kapok az autóidról? A piros roadstert ismerem mert azt egy időben meg akartam venni, beszéltünk is telón, csak inkább a GT felé húzott a szívem azért nem lett belőle semmi.
A balkormányosító komplett készletemet 3 éve eladtam... balos kormányművet és műszerfalidomot már csak az USÁ-ból tudsz venni, de az idom egyre ritkább és drágább.
Felnikből még válogatni is tudsz annyi van, a gumiborítás megint csak ritka (a legtöbb autóban az idők folyamán lecseréltek szövetre, utángyártott pedig már nincsen. Hűtőrácsot megint eladtam, azt már 5 éve, két elég jó első ülésem van, sínek nélkül, fekete szövet, holnap teszek fel képet.