hello! azt szeretném kérdezni, hogy kiskorú(15) repülhet-e a germanwings járatával egyedül. és ha igen akkor mi kell hozzá: szülői engedély vagy kisérő is.
Múlt héten repültem velük egy Köln-Bécs oda-visszát és mindkét irányban volt ültetés! Pestről már régebben mentem velük Kölnbe (még a téli menetrend idején), akkor free seating volt.
Két napja próbálok foglalni a Germanwigsnél sikertelenül! Állandóan azt írja, hogy ismeretlen vagy elutasítva! Ha vkinek lenne ötlete miért nem megy kérem írjon! Köszi!
Köszi szépen! Már kezdtem feladni, hogy megtudom mielött odaérek! :) Még az utazási irodában sem tudták megmondani ahol a jegyet vettem! Azt nem tudtam, hogy össze vannak építve.
Ugyanazon a repteren, de a 4-es terminalon. Mivel a terminalok ossze vannak epitve, kenyelmesen atsetalhatsz barmelyikre. Nem tudom per pill hogy a Malev melyikre erkezik, de ha szukseged van ra, utana tudok nezni.
A low-cost társaságok között szerintem a legjobb, én családommal két alkalommal utaztam velük, mindig teljesen pontosan érkezett-indult, nagyon kedvesek, udvariasak, figyelmesek.
A gépeik is talán a legjobb festésűek, nekem különösen a Köln-Bonn Airport festésű tetszik.
Kölnbe mész? Ha igen , nagyon egyszerű a bejutás is, a 13-as s-bahn kb. 20 percenként megy Hansaring felé, a Dom Hbf.-en tesz le, 15 -20 perc az út, 2,2 EUR/fő.
Én egyszer utaztam velük (illetve retúr) ebből nem vonnék le általános következtetéseket, de az én tapasztalataim alapján az egyik legjobbnak tűnt szolgáltatási minőség tekintetében. Szép, tiszta, új gép, kényelmes - ha jól emlékszem bőr - ülésekkel, még fogyasztottam is valamit ami árban nem volt túl durva. Kedves utaskísérők. Indulás-érkezés odafelé pontos, visszafelé két óra késés de nem a társaság hibájából (hóvihar). Üdv:S