Ezt kiemelném tőled: "- fővárosban élők magasról történő leszarása továbbra is" Ezek szerint te is azt állítod, hogy eddig Demszky ezt tette. És leszarod, ha továbbra is ez lesz. Mert véleményed szerint Tarlós is ezt csinálná. Azért próbáljuk ki jó? Mert rajtad kívül volnánk egypáran, akik a Demszky-félét már rég meguntuk és abban bízunk, hogy Tarlós inkább tartaná a szavát.
Érdekes helyen lakhatsz. Én Népfürdő utcában dolgozom. Történetesen tavaly a Sziget idején kétszer is bent volt éjflig és a nyitott ablakok mellett semmit sem hallottam. Ha valamit 8-10 km-re olyan hangosan lehet hallani, hogy zavaró, az valami akusztikai csoda lenne. A hangforrás környékén meg mindenki megsüketül, ablakok törnek stb.
-Jesssz! Ahogy a boxmeccsen is az elköszönő horog marad meg a bírók emlékezetében. Minden valamirevaló szarházi erre játszik. Ellébecolunk amíg lehet, aztán az utolsó menetben belehúzunk. Ja, a Siemens elég ügyes boxoló, csak a fene tudja melyik istállóból.(hihi)
Ugyanis ha történetesen ez a tartós(ított) istván nyerne valami katasztrófa folytán, akkor
- egyházak támogatása fővárosi pénzekből
- ugyanez a határontúliakkal
- fővárosban élők magasról történő leszarása továbbra is
- maradék pénzek áttolása fidesz pártkasszába
sacc/kb ezt nézem ki abból a patkányból aki pár éve kijelentette, hogy a szigeti buli nem zavarja a budapestiek életét, miközben pl. én kb 8-10km-re a szigettől még tavaly is hallgathattam őket. Szóval ha a fideszes maffiatagsága nem is, ez mindenképp elegendő ok arra, hogy inkább a demszky mint ő.
Az emberek nem azt választják meg, akit akarnak, hanem azt akarják, akit a média tálal nekik, hogy azt akarják ;) (úgy is mondhatnám, az agyukba mos.) Nem tudom, hol olvastam/hallotttam először, de nagy igazság: ha "valakik" úgy döntenének, hogy 2010-ben Torgyán legyen a min.elnök, 2010-ben az emberek (elegendő számban) Torgyánra szavaznának. És a választók 60-70%-a egyáltalán nem emlékezne Torgyán szerepére. Sőt: meg merem kockáztatni, a média még arra is képes lenne, hogy a ma Orbánt gyűlölők elegendő része rá szavazzon. (Mint ahogy a ma Gyurcsányban csalódottak nagyrésze - ha olyan lesz az utolsó két év: 2008-2010 - boldogan, és mindenféle visszaemlékezés nélkül fog újra Gyurcsányra szavazni. Ahogy valahol hallottam/olvastam: nem információs, hanem interpretációs társadalom vagyunk.
Nem különösebben izgat ki a budapesti főpolgármester de aki annyire szereti Demszkyt, tegye már meg nekem azt a szívességet és írja le miért jó főpolgármester ?
-Ja. Most ha boldogult Géza bácsinak azt a mondását kellene lefordítani, hogy:-Arra haragudj aki kinevezett! - akkor az így szólna? -Arra haragudj aki megválasztott:
Nekem már elég volt belőle. 16 éve rontja a levegőt. Az életem több, mint felét ő töltötte ki főpolgármesterként. Változást akarok! (már régóta)
Idén, mint valami megszállott barom, meggondolatlanul éri egymás után mindenféle építkezés és felújítás. Lerohasztja és lebénítja a várost. Négy év alatt nem tett ennyit, mint most idén.
Ne félts: kocsim ugyan nincs, nem is lesz. Viszont megengedhetem magamnak, hogy munkahelyem se legyen, és csak gyalog járjak, csak a budai Dunapart egy részén.
Semmiféle polgármester nem érdekel, nincs mindenre időm.